counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Камни-обереги для защиты от негативной энергии


Переглядів: 13


Камни-обереги для защиты от негативной энергии

Захист від зла, негативу та проблем потрібний кожному з нас. Адже ніхто не знає, що може статися того чи іншого дня. Експерти в галузі біоенергетики розповіли все про захисні камені, сила яких допоможе вам обійти стороною проблеми та негаразди.

Якщо часу на зарядку та ритуали у вас немає, ви завжди можете скористатися допомогою мінералів з яскраво вираженими захисними властивостями. Саме про них йтиметься далі.

Обсідіан
Один із найсильніших мінералів-оберегів. У ньому укладена сила стихії Землі, яка практично цілком і повністю спрямована на захист власника каменю. Обсидіан в першу чергу є каменем мандрівників, тому що ще з давніх-давен люди помітили, що він допомагає обходити стороною проблеми і перешкоди в дорозі. Раніше, коли люди подорожували пішки чи конем, на дорогах завжди було багато небезпек — наприклад, у вигляді тих же розбійників. Обсидіан допомагав оминати тих, хто міг нашкодити його власнику.

Обсидіан може бути корисним і для тих, хто на роботі та в житті в цілому приймає часто важливі рішення. Він збереже розум чистим і допоможе ухвалити рішення так, щоб нікого не образити. Великим плюсом обсидіана є те, що його можна носити всією сім'єю, сьогодні його надів глава сімейства у відрядження, а через тиждень ним може скористатися дитина на іспиті.

Яшма
Яшма може виступати як у ролі талісмана удачі. Так і в ролі оберегу. Оберегом вона є, у тих випадках, коли її кладуть, наприклад, на робочому місці. Енергія всіх чотирьох стихій у такому разі робитиме все можливе, щоб людина залишалася зібраною, оптимістичною і готовою до виконання будь-яких завдань.

Яшма - це оберіг для будинку, який гармонізує простір і робить його приємним для спілкування із близькими. Цей мінерал-оберег допомагає зберігати довіру, любов і доброту в сім'ї, любовні відносини, в робочому колективі.

Онікс
Найкращий оберіг для захисту від токсичних людей. Він діє досить просто, встановлюючи на ауру людини певний бар'єр, який пробити практично неможливо. Його краще вдягати або тримати при собі відразу після пробудження, щоб він почав працювати і ввімкнувся.

Онікс дуже корисний для тих, у кого в оточенні багато енергетичних вампірів. Такі люди дуже небезпечні, оскільки забирають собі ваші сили та можуть керувати вами. Онікс не дасть їм це робити. Він дуже корисний у тих випадках, коли людина працює із клієнтами. Якщо раптом потрапить людина з поганим настроєм або поганим характером, онікс не дасть вам вийти з себе.

Також цей захисний камінь працює як оберіг від поганих думок. Якщо вас щось засмутило протягом дня, то після приходу додому можна одягнути цей камінь або покласти в кишеню, щоб за вечір він успіх хоча б частково очистити вас від негативу. Він допоможе міцніше спати і рідше бачити погані сни.

Чорний кварц
Якщо у вас є проблеми у вигляді неприємних людей в оточенні, то вам допоможе онікс. Якщо з цими людьми ви змушені знаходитись у постійному протиборстві, то тут на допомогу прийде чорний кварц. Цей мінерал пробуджує в нас внутрішні сили, які допомагають давати відсіч, боротися за місце під Сонцем і не сумувати. Це найкращий оберіг для тих, хто постійно має боротися з кимось за авторитет, гроші чи підвищення.

Кошаче око
Цей мінерал стихії Води допомагає зміцнювати здоров'я та енергетику, а також не давати внутрішньому світу руйнуватися під дією поганих спогадів, сумнівів та страхів. Котяче око – чудовий захисник від проблем зі здоров'ям. Він підвищує імунітет, знижує болючі відчуття, а також оберігає власника від пристріту та псування, підвищує інтуїцію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,68632006645203-/ /-pc-/
Top