counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Закони карми, про які має знати кожен


Переглядів: 15


Закони карми, про які має знати кожен

Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен. Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма", "що посієш, то і пожнеш". Настав час дізнатися, як наші дії впливають на наше майбутнє.

Карма — це сукупність наших поганих і добрих дій, які визначають нашу долю в цьому та наступних життях. Вона працює за певними законами, про які має знати кожен. Наслідуючи їх, ви зможете змінити свою долю на краще і отримати удачу. Також ви можете скористатися  трьома способами очищення карми, щоб виправити свої попередні помилки.

Закон причин і наслідків (закон жнив)

Якщо людина чинить погано, це не залишиться непоміченою. Іноді буває так, що карма миттєво наздоганяє людину. Він побажав комусь чогось поганого — і це сталося з ним наступної миті або того ж дня. Іноді наші гріхи та помилки переходять у наступне життя. У наступному втіленні ми не пам'ятаємо того, що зробили, але отримуємо те, на що заслужили.

Покарання за гріхи може наступити далеко не відразу, але добрі вчинки часом нагороджуються майже миттєво. Потрібно вірити в те, що все добре повертається сторицею. Навіть щирі добрі думки дарують нам успіх у майбутньому, не кажучи вже про вчинки.

Закон просвітлення

Карма існує для того, щоб людина могла самовдосконалюватися. Ми знаходимо просвітлення, коли робимо щось добре. Це важливіше за багатство і любов. Це важливіше самого життя. Весь накопичений досвід і духовні знання перейдуть у нове життя і будуть накопичуватись.

Закон єдності

Добро і зло завжди йдуть рука об руку. Саме тому мудреці радять завжди пам'ятати: коли вам погано, це означає, що десь поряд відбувається щось дуже гарне. Якщо вам добре, значить, будь-якої миті може статися щось неприємне. Світ не буває цілком світлим чи темним. У всьому поганому ви завжди можете знайти крапельку світла, надії, кохання.

Закон переплетення

Навіть якщо ви робите якісь нейтральні речі, про які майже ніхто не знає, ви все одно впливаєте на події у майбутньому. Іноді ми робимо так, ніби нами рухає щось ззовні. Ця карма підштовхує нас до вчинків, які потрібні для того, щоб у світі відбулася та чи інша важлива подія. Будь-яка людина — це гвинтик у величезній системі, яка називається життям.

Закон прийняття

Якщо ви хочете змінити щось, ви повинні це прийняти. Потрібно не просто повірити у щось, а прийняти як істину — беззастережну та очевидну. Ви не зможете змінити те, у що не вірите.

Закон всепрощення

Навчіться прощати людей, щоб стати вільнішими. Образи та негатив блокують ваші чакри та зупиняють позитивні кармічні процеси. Люди, сповнені негативу, не отримують успіху і позитиву від Всесвіту, тому що не можуть нести їх у маси. Коли ми не прощаємо когось, Всесвіт не прощає нас.

Закон навчання

Карма може намагатися відкрити нам на щось око. Наприклад, якщо людина думає, що красти — це правильно, то світобудова надсилатиме людині випробування, спрямовані на те, щоб показати їй, що так жити не можна. В основному це відбувається таким чином, щоб людина могла відчути себе в чужій шкурі. Це водночас і покарання, і навчання.

Закон допомоги

Дуже часто карма не змінює наше життя безпосередньо, а дає сили на те, щоб ми самі могли його змінити. Важливо мати бажання змінити те, що оточує вас. Якщо це бажання не зробить нікому нічого поганого, карма дасть сили та вкаже правильний напрямок руху.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,25249981880188-/ /-pc-/
Top