counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Як позбутися нічних кошмарів уві сні?


Переглядів: 7


Як позбутися нічних кошмарів уві сні?

Природа людських сновидінь досі не до кінця вивчена. Багато питань залишаються без остаточної відповіді, але парапсихологія не стоїть на місці, і деякі вчені навіть довели, що зними можна керувати. Таку здатність може розвинути в собі кожен, тим самим позбавляючи себе кошмарних сновидінь.

На думку багатьох дослідників, кошмари сняться людині у певний період, коли її долають проблеми на роботі, в особистому житті чи у відносинах з людьми. Всі переживання переходять у сон, тому ми й відчуваємо страх перед тим, що бачимо уві сні. Як навчитися керувати своїми снами і перестати бачити кошмари?

Існує ціла методика, яка була розроблена в одному з університетів Північної Кароліни. Якщо кошмарні сни сняться практично щоночі, то, як правило, всі вони дуже схожі за сюжетом і відбуваються за участю тих самих героїв. Постарайтеся згадати того, хто відіграє найголовнішу та лиходійську роль у ваших снах. Зосередьтеся на ньому і подумки постарайтеся уявити собі, як ви знаходите з ним контакт. Задавайте йому запитання у своїй уяві та уявляйте собі його відповіді. Постарайтеся порозумітися з ним. Після цього запишіть на папері запитання, які ви думали герою своїх снів і його приблизні відповіді.

Перед сном ви повинні поставити перед собою чітке завдання: при зустрічі з героєм уві сні контролювати свої рухи та слова, увійти в контакт із ним. Уві сні ви повинні переконатися, що у вас все під контролем. Ви це відразу зрозумієте. Зустрівши неприємного персонажа своїх кошмарів, не намагайтеся від нього втекти або робити те, що ви робили в попередніх кошмарах. Ваше завдання – налагодити з ним контакт. Розмовляйте з ним, спонукайте його до спілкування. Коли ви відчуєте, що дійшли якогось позитивного результату, можете прокинутися і записати це діалог. Такий прийом допоможе не лише позбутися кошмарних сновидінь, а й з'ясувати причину їхньої появи.

Крім цього методу існує кілька важливих правил, застосовуючи які ви зможете вчасно прокинутися до початку кошмару або уникнути його. Якщо вам сниться, що за вами хтось біжить, і ви боїтеся, що вас ось-ось наздоженуть, зупиніться, як би вам не було страшно. Поверніть обличчям до небезпеки, що насувається, і вона зникне.

Часто людям сниться ситуація, коли вони виявляються неготовими до публічного виступу, мови або до іспиту. Такий сон приносить багато хвилювання та неприємних емоцій. Щоб їх уникнути, ви завжди повинні усвідомлювати уві сні, що легко можете не з'явитися на виступ або іспит і просто втекти.

Ще одна поширена ситуація уві сні – це падіння з великої висоти. Не бійтеся, що ви впадете та розіб'єтеся, насолоджуйтесь польотом, адже до кінця ще ніхто не долітав!

Якщо на вас хтось хоче напасти, не намагайтеся від нього втекти. Знайдіть контакт із переслідувачем, заговоріть з ним і покажіть своє доброзичливе ставлення до нього.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Коли сниться бійка
Коли сниться бійка
Сон, у якому Ви потрапили у бійку, передбачає неприємні зустрічі з діловими конкурентами Крім того, можливо, В....
Коли сниться іскри
Коли сниться іскри
Приснившись іскри - добрий знак, що обіцяє вам хороший дохід: вигідну угоду, спадок, виграш і тп
Гороскопи на 10 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 10 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
10 травня 2024 року - день, наповнений можливостями та енергією Вам належить приймати рішення та діяти активно
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
Якщо ми йдемо в правильному напрямку, не обов'язково в нашому житті маємо все радувати нас Є неприємні відчутт....
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
більше матеріалів
/-0,72870302200317-/ /-pc-/
Top