counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Хіромантія: секрети лінії життя на руці


Переглядів: 236


Хіромантія: секрети лінії життя на руці

По лініях на руці можна визначити майбутнє, сьогодення та минуле. Завдяки хіромантії, давній науці про лініях на долоні, ви можете легко дізнатися про те, як складеться ваша подальша доля.

Звичайно, щоб побачити повну картину майбутнього, необхідно проаналізувати всі лінії та пагорби в цілому. Хоча іноді досить просто подивитися на лінію життя, щоби з'ясувати своє майбутнє. Отже, що означає лінія життя, і про які таємниці вона може нам розповісти?

Лінія життя починається між великим і вказівним пальцем і йде вниз до зап'ястя. Вона може бути пряма, крива, її можуть перетинати інші лінії і на ній можуть бути різні знаки. Все це необхідно враховувати під час аналізу цієї найголовнішої лінії на руці.

Хіромантія: секрети лінії життя на руці

Багато хто думає, що коротка лінія життя – це ознака нетривалого життя. Однак не факт, що якщо лінія життя закінчується на середині руки, її володар помре молодим. Також і довга лінія життя не вказує на те, що людина проживе до ста років.

По лінії життя можна судити про те, наскільки багато в людині життєвої енергії, які перешкоди чекають на нього на шляху, які захворювання можуть виникнути. Іншими словами, за лінією життя на долоні можна судити про якість життя людини.

Товщина лінії життя говорить про життєву енергію:

  • Якщо лінія дуже тонка, це вказує на слабкий імунітет. Людина з такою лінією часто хворіє.
  • Якщо лінія товста та чітка – це ознака активності, великої кількості життєвої енергії та міцного здоров'я.

Існують ознаки, що визначають здоров'я людини. Наприклад, початок лінії життя може бути чітким і товстим, а потім вона може поступово стоншуватися. На цей період варто звернути особливу увагу. Це ознака того, що стан людини погіршився. Цілком імовірно, що цей період часу, вказаний на лінії життя, ознаменований появою серйозної хвороби, яка смокче з людини життєві сили. Однак витончення лінії життя на руці може вказувати і на емоційні проблеми. Це може бути ознакою того, що у людини закінчилася життєва енергія, вона впала в депресію та втратила інтерес до життя.

Розриви на лінії – це ознака серйозних захворювань. Крім того, такий знак вважається несприятливим у всіх відношеннях для людини.

  • Розриви на лінії життя вказують не лише на хворобу, а й негативні зміни у його житті. Цілком імовірно, що захворювання змінить життя людини і змусить її жити за новими правилами.
  • Іноді розриви на лінії можуть вказувати на те, що людина живе минулими думками і не замислюється про своє майбутнє.
  • Якщо на місці розриву є квадрат або прямокутник, то це вказує на те, що на долю людини хтось дуже впливає, тим самим власник такої лінії не здатний нічого вдіяти з тим, що відбувається в його житті.

Ланцюжок на початку лінії життя говорить про важке дитинство. Цілком можливо, що людина виросла в неповній сім'ї, або терпіла образи від своїх батьків та однолітків. На основі цього можна говорити про замкнутість та недовіру цієї людини до оточуючих людей.

Якщо кінець лінії життя утворює трикутник, це вказує на здатність до красномовства та дипломатії. Власник такого знака на руці легко знаходить контакт із людьми та вміє маніпулювати.

Розгалуження на кінці лінії життя говорить про неспроможність у кар'єрі. Цілком ймовірно, що людина займається не тією справою, яка призначена їй долею, звідси її переслідують неприємності і  фінансова нестабільність.

Якщо лінія життя роздвоюється наприкінці, то це поганий знак. Це говорить про надмірну мрійливість і навіть про інфантильність. Люди з таким знаком на лінії життя з віком можуть замкнутися у собі, що ускладнить їхнє спілкування з оточуючими людьми. Вони живуть наче під панцирем, який покликаний їх захищати від усіх бід. Однак це приводить їх до самотності та нудного життя.

Існують знаки на лінії життя, які багато можуть розповісти про характер людини та її майбутнє:

  • Дрібні смужки, що перетинають лінію життя, говорять про неприємності та проблеми.
  • Хрест на лінії життя вказує на проблеми із серцем.
  • Квадрат на лінії життя говорить про вимушену ізоляцію. Це може означати тюремне ув'язнення, перебування в лікарні, полон та інше.
  • Вилка означає успішність, самодостатність, фінансову незалежність та перспективи.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,42578101158142-/ /-pc-/
Top