counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Ретроградний рух Меркурія з 21 квітня до 14 травня: застереження для Знаків Зодіаку


Переглядів: 17


Ретроградний рух Меркурія з 21 квітня до 14 травня: застереження для Знаків Зодіаку

З 21 квітня по 14 травня Меркурій рухатиметься у зворотному напрямку. Це дуже небезпечний час, особливо для сфери грошей та роботи, а також спілкування. Астрологи розповіли, як люди різних знаків зодіаку можуть протистояти проблемам, які принесе нам планета.

Проблема в тому, що 20 числа починається також коридор затемнень, який також може стати причиною деяких негараздів. Дві події накладуться одна на одну і призведуть до великих проблем у всіх сферах життя. Однак астрологи зазначають, що ці проблеми можна обійти стороною або виправити. З 21 квітня по 14 травня у нас з вами будуть труднощі у спілкуванні, у фінансових справах та роботі. Людям стане складніше розуміти один одного, що поставить нас у не найкраще становище. Ось що потрібно робити, щоб нівелювати негаразди.

Овен

Все, що потрібно робити Овнам — це просто тримати себе в руках і не ризикувати по чому даремно. Якщо люди цього Знаку продовжать жити так, як звикли, Меркурій швидко їх «покаже» за зухвалість. Одна з універсальних порад на період ретро-Меркурія стосується підвищеної економії коштів. Людям даного Вогняного Знака не можна виходити за рамки бюджету, бо це може обернутися шквалом нових проблем. Овнам зараз можуть терміново знадобитися гроші на щось важливе.

Телець

Тельцям не потрібно смітити грішми даремно, а також шукати собі нових ворогів та недоброзичливців. Труднощі у спілкуванні з оточуючими з'являться вже з першого дня ретро-фази Меркурій 21 числа, тому стриманість буде виявляти якомога раніше. Якщо хтось погано відгукуватиметься про Тельці чи про їхніх близьких, краще не переходити на особистості, а спробувати спокійно вирішити конфлікт. Нові вороги зараз їм ні до чого.

Близнюки

У Близнюків у перші кілька днів ретроградного Меркурія відбуватиметься найбільша кількість неприємних ситуацій та не найкращих змін у житті. Якщо до кінця квітня стане очевидним, що проблеми не йдуть, значить Близнюки роблять щось не так. Астрологи радять бути уважними, добродушними, а також звести до нуля лестощі та лицемірство. Також з 21 квітня по 14 травня краще не носити із собою великі суми грошей.

Рак

У Раків розважливість, помножена на підприємливість, дасть відмінні результати у роботі та справах. Найголовніше — уникати обману та не перекладати ні на кого відповідальність за свої невдачі. Так раки не лише нейтралізують негатив Меркурія, а й зможуть використати ці кілька тижнів слабкості планети собі на користь. Стати аутсайдером наприкінці квітня та першій половині травня дуже легко, тому краще не робити прикрих дитячих помилок.

Лев

Насамперед, з 21 квітня Левам варто задуматися, а чи на вірному вони шляхи в житті. Якщо ні, то важливо обрати потрібний напрямок руху. Розраховувати на допомогу інтуїції точно не варто, а ось логіка допоможе визначитись із цілями. Якщо раптом у роботі та справах чи спілкуванні піде щось не так, не потрібно займатися самобичуванням. Ретроградний Меркурій хоче, щоб Леви зверталися частіше за допомогою до здорового глузду. Це їхній найкращий помічник у найближчі тижні.

Діва

Дівам треба перестати боятися змін у житті, адже вони часто трапляються в той момент, коли вони необхідні. Меркурій у ретроградному стані заважатиме Дівам у усвідомленні свого місця у цьому світі. Швидше за все, Діви стануть ще більшими фаталістами, ніж зараз. Астрологи рекомендують не думати багато про погане. Надмірна активність теж може стати причиною проблем та погіршення настрою. Якщо є можливість взяти відпустку, краще нею скористатися.

Терези

Вагам ретроградний Меркурій принесе найбільше проблем у сфері спілкування. У зв'язку з цим астрологи наполегливо радять усім представникам даного Знака якнайчастіше виявляти тактовність, причому по відношенню до всіх: до друзів і до ворогів, до дорослих і дітей, до чоловіків і жінок. Можливо, люди надходитимуть дуже погано, але при цьому не пояснюватимуть причин своїх вчинків. Не треба таїти на них за це образи.

Скорпіон

Скорпіонам у період ретро руху Меркурія краще зробити глобальне перезавантаження свідомості. Для цього можна взяти відпустку та змінити обстановку, або спробувати приділити увагу та час чомусь новому, цікавому. Не можна сумувати та думати, що через одну невдачу все скінчено. У період з 21 квітня по 14 травня слова Скорпіонів мають бути вірними та правдивими, а їхні дії рішучими та впевненими. Так вони зможуть зберегти та примножити успіх.

Стрілець

У кожної дії в період слабкого Меркурія у стані зворотного руху мають бути цілі. Доцільність та обґрунтованість вчинків Стрільців гарантують їм стабільність та відносну передбачуваність цього вкрай непростого періоду. Важливо продовжувати діяти у звичному ритмі. Поспіх і необдумані рішення можуть принести людям цього Знака багато розчарувань та проблем у всіх сферах життя.

Козеріг

Ретроградний Меркурій з першого дня своєї ретроградності почне грати з Козерогами у кішки-мишки, а також діяти загадками, натякаючи на наближення проблем незвичайними подіями. Козероги, які зможуть розгадати цей шифр, стануть дуже успішними та зможуть зрозуміти, в якому напрямку їм потрібно розвиватись далі. Незважаючи на те, що Меркурій — планета грошей, економити їм зараз краще за інший цінний ресурс — час.

Водолій

Водоліям нудно бути дуже обережними в любовній сфері, тому що Меркурій може відкрити нові любовні трикутники. Водолії можуть стати більш ревнивими, а також самі почати заглядатися на інших людей, зраджуючи цим свою другу половинку. Це може дуже сильно поранити кохану людину і завдати їй величезної моральної шкоди. Енергетика хаосу, яку підживлює Меркурій, стане справжнім випробуванням на міцність для людей цього Знака.

Риби

Рибам астрологи наполегливо радять якнайшвидше позбутися ілюзій. Це стосується як спілкування з оточуючими людьми, так і особистих справ та турбот. Важливо бачити світ таким, яким він є, знявши з себе рожеві окуляри. В іншому випадку може початися чорна смуга, нелогічна та передчасна зміна пріоритетів, яка не закінчиться ще довгий час.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,41177082061768-/ /-pc-/
Top