counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Вічі сни: як відрізнити їх і знайти відповіді на хвилюючі питання


Переглядів: 17


Вічі сни: як відрізнити їх і знайти відповіді на хвилюючі питання

Практично кожному відомо, що віщі сни — це сновидіння, які допомагають передбачати майбутнє чи пояснювати минуле. Проблема в тому, що далеко не всі розуміють, як можна відрізнити їх від звичайних снів і як знайти з їхньою допомогою відповіді на запитання.

Далеко не всім хочеться знати своє майбутнє чи переживати через віщі сни. Щоб бачити менше неприємних сновидінь. Скористайтеся допомогою відповідного талісмана-оберега — ловця снів. Раніше ми розповідали про те, як його зробити правильно.

Як відрізнити звичайний сон від речей

По-перше, важливо звертати увагу на те, якого дня тижня вам сниться сон. Віщі сни люди бачать, зазвичай, у ніч із четверга на п'ятницю, проте, буває дуже багато винятків. Наприклад, багато хто бачить пророчі сни в день народження, в день ангела, в річницю смерті померлих родичів і так далі.

Також варто звертати увагу на те, у який саме час ночі вони сняться. У більшості випадків пророчі сни сняться нам наприкінці циклу сну, прямо перед пробудженням.

Ще важливо зазначити, щосни з прогнозами залишаються в нашій пам'яті на дуже довгий термін. Ви їх пам'ятаєте у подробицях і не забуваєте протягом дня. Не плутайте їх із звичайними снами, адже їх ми теж часом запам'ятовуємо на все життя.

Вещий сон може передбачати майбутнє на завтра, на поточний день, або натякати на можливі події, які можуть статися через рік. Деякі експерти говорять про те, що сни з прогнозами можуть бути актуальними на період до півтора-двох років.

Сон, що повторюється. Іноді Всесвіт намагається достукатися до нас, посилаючи один і той же сон щоразу. Звертайте увагу на такі сновидіння, тому що з їхньою допомогою доля намагається направити вас вірним шляхом.

Види віщих снів

Сон-загадка. Такі пророчі сновидіння дуже важко піддаються аналізу. Вони можуть показувати нам щось незвичайне і водночас важливе. Вони сняться в основному людям з потужною інтуїцією та дуже тісним зв'язком зі світобудовою. Трактувати їх за допомогою сонника неможливо, тому тут доведеться довіритись відчуттям.

Сон із мертвими. Якщо у віщому сні бачите свого померлого друга, другу половинку чи родича, це вказує на те, що з ним усе гаразд. Якщо померлий намагається попросити вас про щось, це може бути пророкуванням на майбутнє або поясненням минулого. Якщо прохань у нього немає, то цей сон можна розцінювати як спробу мертвої людини сказати вам, що у неї все добре.

Запобіжний сон. Це те, чого точно не було у вашому житті. Ви ніби пережили щось важливе у майбутньому, а після пробудження відчули сильний приплив почуттів, емоцій. Якщо віщий сон пробуджує у вас емоції, значить він попереджає вас про щось. Вам потрібно бути гранично обережними в найближчому майбутньому, або уважними до деталей. Як і сон-загадку, це вам буде дуже складно трактувати за допомогою звичайного сонника. Тут доведеться аналізувати минуле та прораховувати різні варіанти розвитку подій у майбутньому.

Сон-обман. Це віщий сон, який працює навпаки. Якщо вам наснилося, що кохана людина кидає вас, але після пробудження цієї тривоги не залишається, то все буде добре. Якщо вам наснилося, що ви казково багаті, але вранці ви відчули негатив і страх, значить потрібно стежити за фінансами і бути обережнішими в роботі. Саме тому експерти в галузі езотерики завжди радять прислухатися до відчуттів, а вже потім робити висновки.

Сон-підказка. Якщо ви дуже довгий час любите якусь людину, але з якоїсь причини не можете їй освідчитися в коханні, а в віщому сні ви це робите, то потрібно робити все так, як відбувалося у вашому сновидінні. Якщо ви не можете визначити — міняти роботу чи ні, а уві сні ви вирішили залишитися на колишньому місці, то й у реальному житті вам, швидше за все, варто вчинити також.

Ідеальний сон. Такі пророчі сни збуваються повністю. Подібне буває вкрай рідко, але їх не можна забувати. В основному це сни-осяяння, які сняться тим, хто намагається вирішити якесь складне завдання. Деколи «розв'язання задачі» варто сприймати буквально. Це сновидіння, в яких ви усвідомлюєте, що потрібно зробити, щоб досягти успіху в якійсь справі. Спробуйте здійснити на практиці те, що побачили уві сні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
більше матеріалів
/-0,3569929599762-/ /-pc-/
Top