counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

Сильні афірмації для тих, кого переслідують невдачі


Переглядів: 19


Сильні афірмації для тих, кого переслідують невдачі

Кожній людині знайоме відчуття, коли з рук все валиться, а Фортуна відвертається. Буває так, що невдачі переслідують людину всюди, чим би вона не займалася. На допомогу може прийти сила думки.

Не поспішайте бігти до ворожки чи екстрасенсу, зіткнувшись із чорною смугою чи сірими буднями. Є ймовірність того, що ви не зазнали ні пристріту, ні псування. Дуже часто люди починають шукати причини в чомусь далекому та абсолютно незрозумілому, хоча вся справа у власному сприйнятті світу. Коли здається, що все летить у прірву, необхідно користуватися техніками, які позбавлять негативних думок.

Енергетика невдач

Погана енергетика та невдачі тісно пов'язані один з одним. Коли людини оточує лише одне негатив, його думки стають більш приземленими, сумними, у яких втрачається всяке позитивне начало. У голові малюються лише сумні картини, а всім відомо, що коли людина надумує собі проблеми, вони справді з'являються. Це так званий закон тяжіння Всесвіту. Погане притягуватися до поганого, а гарне до хорошого. Коли ви думаєте про кохання, про щастя і про те, як у вас все виходить, то неуважність і смуток йдуть. Якщо вам хтось або щось вселяє, що ви невдаха, то так і буде. Це потужний інструмент впливу.

Саме тому варто завжди стежити за думками. Якщо у вашій голові малюються стільки сірі образи, вони заполонять ваше життя. Щоб цього не було, необхідно підвищувати енергетику організму. Зробити це можна кількома способами.

  • Афірмації. Повторюючи собі, що ви щасливі, ви досягнете щастя. Думки всьому голова. Вони правлять світом усередині та навколо вас.
  • Заняття спортом та здоровим способом життя. У здоровому тілі здоровий дух. Якщо хочете позбавитися невпевненості в собі, займайтеся спортом. Підвищити енергетику можна, зменшивши вплив алкоголю на організм. Якщо у вас є прихильності подібного роду, то їх потрібно терміново позбавлятися;
  • Медитації, духовні практики. Віруючі люди вважають за краще молитися Богу. Як з'ясували вчені, молитви дарують людям заспокоєння. Помолившись, усе стає на свої місця. Медитації ж просто дають можливість розслабитися, адже, на думку східних мудреців, щодня у людини має бути 10-15 хвилин, щоб посидіти в повній тиші.
  • Позитивне оточення. Коли поруч із вами перебувають люди з негативною енергетикою, їх треба йти. Іноді, якщо робота важка для вас морально, можна задуматися про зміни та погортати вакансії. Якщо на роботі ви просто сидите поряд з тим, хто вас не любить або неприємний вам, пересядьте або подумки ставте щоранку бар'єр. Ви вільні робити все для того, щоб жити в гармонії із самими собою.

Афірмації на успіх

Отже, ми розібралися, від чого з'являються невдачі і як стати несприйнятливим до негативного впливу. Найкращим способом налаштувати свої думки на правильну хвилю і позбутися негативних вірусних програм, є використання афірмацій. Афірмації на удачу дуже прості і виглядають так:

  • успіх супроводжує мене в усьому, тому що я вірю в себе;
  • Мені добре, тому удача зі мною;
  • Мені подобається прокидатися з думками про щастя;
  • я йду тільки вперед, тому успіх мені посміхається;
  • я люблю життя, а життя любить мене;
  • Всесвіт завжди на моїй стороні;
  • я живлюсь енергією цього світу, тому що я щасливий(а);
  • немає такої проблеми, з якою мені не впоратися;
  • в моїй голові тільки приємні думки;
  • моє життя насичене добром і світлом;
  • я можу все;
  • немає нічого неможливого і для мене немає меж у розвитку.

Пам'ятайте, що межі малюєте собі лише ви самі. Ви існуєте за межами, тому самі їх собі вигадуєте. Пастки свідомості настільки очевидні, що не сприймаються всерйоз більшістю людей. Позитив вирішить усі ваші проблеми, включаючи невдачі, адже головне не те, що ви робите і тим більше не те, як ви це робите. Головне, що ви думаєте.

Повторюйте афірмації на удачу щодня якнайчастіше. Можна також використовувати медитації, що стане відмінним доповненням до методу роботи з думками. Повторюйте ці фрази завжди і скрізь — на роботі, вдома, у дорозі, у черзі в магазині. Що найприємніше, оточуючі теж відчуватимуть ваш позитивний магнетизм. За Законами Всесвіту до вас повинні будуть притягуватись добрі та приємні люди, які перетворять вас ще більше.

Першою тривожною ноткою, яка говорить про те, що з вами щось не так в енергетичному плані, є притягування людей неприємних. Буває так, що на вас накричить кондуктор в автобусі або випадковий перехожий нагрубіє через якусь дрібницю. Таке трапляється вкрай рідко, якщо у ваших думках живе позитив. Коли ми починаємо зрікатися щастя, перебуваючи в депресії, воно теж відвертається. Це відчуття описують як закон підлості. І в ньому немає нічого дивного, адже якщо ви сумніваєтеся в собі, то проблеми не забаряться.

Звичайно, дотримуватися такого режиму життя дуже важко в сучасних умовах, якщо тільки ви не живете десь у горах на самоті, але це можливо і під силу кожному. Пам'ятайте, що головне — це ваші старання. Якщо ви захочете чогось по-справжньому сильно, воно збудеться, і у вас все вийде. Не будуйте собі обмежень. Думайте, що все можливо.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,46319103240967-/ /-pc-/
Top