counter

Почуття гумору біля знаків Зодіаку


Переглядів: 17


Почуття гумору біля знаків Зодіаку

Кожен представник знака Зодіаку наділений почуттям гумору і манерою його подачі. Комусь зірки подарували дотепність та здатність вдало жартувати, а когось обділили.

Овни люблять жарти і самі не проти з когось посміятися. Але їхнє почуття гумору досить плоске. Вони будуть радіти будь-якому дитячому жарту, а ось анекдоти з прихованим філософським змістом їм не по зубах.

Тільці – любителі тонкого гумору та дотепних афоризмів. Вони відчувають грань між вульгарністю та справжнім гумором. Самі вони не проти розповісти кумедний анекдот з елементом життєвої моралі.

Близнюкам складно фільтрувати свій потік думок, тому нерідко всі їхні жарти перетворюються на справжнє марення. Представники цього сузір'я люблять сміятися з оточуючих людей. Їм приносить задоволення висміяти когось або підколоти.

Раки підходять до гумору дуже ґрунтовно. Вони завжди відчувають, коли і з ким вони можуть пожартувати. Раки ніколи не використовують одні й ті ж жарти та анекдоти в різних компаніях.

Леви наділені тонким почуттям гумору. Вони завжди в хорошому настрої. Їхні жарти завжди відрізняються дотепністю та красномовством. Люди цього сузір'я люблять перебувати у центрі уваги. Завдяки своєму блискучому почуттю гумору це їм легко вдається.

Діви – володарі саркастичного почуття гумору. Їм властивий чорний гумор. Хоч і жартують вони рідко, але їхні слова завжди б'ють у ціль.

Терези завжди прагнуть підкреслити свою винятковість. Тому за рахунок гумору вони намагаються довести свою унікальність. Від цього і страждає їхнє почуття гумору. Не всі здатні правильно його зрозуміти.

За Скорпіонами складно визначити, чи жартують вони, чи кажуть серйозно. Їхній гумор буває настільки чорним, що не всі розуміють, де і в яких місцях треба сміятися. Але Скорпіонів це мало турбує, для них важливим є те, що вони можуть через чорний гумор висловити своє ставлення до тієї чи іншої ситуації.

Стрільці, незважаючи на свою інтелектуальну розвиненість, мають властивість безглуздо жартувати. Їхній незрозумілий гумор мало кого змушує навіть усміхнутися, а самі Стрільці можуть мало не підлогою кататися від свого жарту.

Козероги – найсерйозніший знак Зодіаку. Вони болісно ставляться до жартів на свою адресу. Та й самі вони практично не жартують.

Водоліїв зірки наділили відмінним почуттям гумору та дотепністю. Вони завжди розуміють, з ким і як можна жартувати. Виходить у них це так природно та невимушено, що оточуючим стає по-справжньому весело. Вони чітко відчувають межу між добром та злом і ніколи у своєму гуморі не переходять на особистості.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні зірки пропонують вам виявити обережність у фінансових справах Не варто ризикувати та вкладатися у....
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе нові перспективи, особливо у кар'єрних питаннях Можливо вам запропонують щось не....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви відчуєте приплив енергії та впевненості у собі Зірки радять використовувати цей день для важли....
більше матеріалів
/-0,39680290222168-/ /-pc-/
Top