counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Тест за формою очей: про що може розповісти ваш погляд


Переглядів: 12


Тест за формою очей: про що може розповісти ваш погляд

Значення форми очей дозволяє визначити найвизначніші риси характеру людини. Знаючи значення форми очей, ви зможете легко дізнатися про особливості особистості свого співрозмовника чи нового знайомого.

Недарма кажуть, що очі — Дзеркало душі. Існує безліч способів розпізнати сутність співрозмовника: за кольором очей, поглядом і навіть відстанню між очима. Виявляється, що не менше інформації може дати форма очей.

Що форма очей може розповісти про людину

Знайдіть серед малюнків очей, схоже на ваше, і прочитайте, що воно означає.

1_L9Uodlk.jpgЗміїне око. Верхня повіка прикриває частину райдужної оболонки і утворює пряму лінію. Такі очі — ознака індивідуалізму. Людина має свою точку зору на все, що відбувається. Також про таку людину можна сказати, що вона «сам собі на думці» — оточуючим складно вгадати, що насправді в нього в голові. Власник такого погляду має проникливий розум та гарну інтуїцію. Добре розуміється на людях. ще одна особливість полягає в умінні спокійно та адекватно реагувати на складні ситуації.

001.jpgТигрине око. Великі, трохи розкосі очі, частина райдужної оболонки прикрита. Власник таких очей дуже завбачливий, обережний і терплячий. Він чітко знає, чого хоче і не відступить від своєї мети. Буває дуже наполегливим. Дуже часто досягає того, що задумує. Живе за своїми життєвими принципами, ні на кого не рівняючись. Поводиться природно. Ще одна його особливість — ласку на похвалу.

002_YaeSwks.jpgЛісе око. Очі вузькі, погляд хитрий. Такі очі — ознака спритності, тямущості та винахідливості. Як правило, володар лисячих очей дуже цінує своє оточення та близьких людей. Світські тусовки намагається уникати, зосереджуючись на тому, що справді приносить користь для життя. На життя дивиться позитивно і ніколи не губиться перед труднощами. Думка оточуючих людей хвилює певною мірою, але не є значущою.

0003.jpgПавлине око. Вузькі та довгасті очі. Це погляд вродженого лідера. Власнику цих очей подобається бути в центрі уваги. Йому важливе визнання громадськості та загальна повага. Крім того, він вміє гарно говорити, а всі справи, за які береться — Обов'язково виходять. Це кар'єрист, який вміє керувати людьми та бере відповідальність за своє життя. Перед собою ставить чітку мету, яку легко досягає.

0004.jpgВороне око. Нижня повіка майже пряма, а верхня є дугою. Такі очі говорять про доброту, чуйність і відкритість. Власник ока ворона - інтелігентна людина, з якою можна обговорити будь-які теми. Він завжди допоможе та вислухає, любить спілкуватися, але йому не нудно і на самоті. До того ж, він добре розуміється на психології та людях, що дає можливість віртуозно маніпулювати оточуючими.

2_0sFUpwu.jpgГоробине око< /strong>. Форма таких очей нагадує трикутник — повіки приспущені. Власник горобиних очей — дипломат. Він не любить сварок, інтриг та пліток і намагається все врегулювати мирним шляхом. Така людина намагається бути в гущавині подій, щоб володіти інформацією. Любить самотність, але водночас може бути без суспільства. Любить споглядати. Творча особистість, при цьому має аналітичні здібності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,34261202812195-/ /-pc-/
Top