counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Вересня
19 Вересня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 3 по 9 квітня 2023 року


Переглядів: 77


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 3 по 9 квітня 2023 року

Сприятливий період — це коли ви можете контролювати події, що відбуваються, а не коли Всесвіт вирішує все за вас. Сприятливими майбутні сім днів назвати можна з високою ймовірністю, але краще дотримуватися важливих порад, щоб не допустити помилок.

Павло Глоба — астролог зі світовим ім'ям. Його досвід у цій галузі вражає, а його поради майже завжди припадають до речі. Його рекомендації допоможуть кожному зі Знаків подолати сумніви та страхи, а також стати щасливішим, успішнішим, та й загалом краще з будь-якої з точок зору. У ці сім днів краще не гаяти часу.

♈️ Овен

Цей тиждень поставить Овнов перед вибором — або бурхливе і насичене життя, але втома до кінця тижня, або періодичний відпочинок і відновлення сил протягом усього тижня, але без результатів, що виходять за рамки повсякденності в любові і справах. Це період великого творчого підйому, який позитивно позначиться як у пошуку другої половинки, і на зміцненні позицій у бізнесі. Енергія Овнів суттєво підвищиться, що відчуватимуть оточуючі. Багатьом представникам цього Вогняного Знаку вдасться дізнатися про своє призначення, а також розкрити внутрішній потенціал.

♉️ Телець

Творчий «вибух» чекає і на Тельцов. Представники цього Знаку Зодіаку зможуть досягти успіху у справах і на роботі, особливо якщо зберігати креативний підхід. Потрібно час від часу слухати своє серце і не боятися шукати нестандартні шляхи вирішення проблем. Головне — пам'ятати про джерела сили та й позитивних емоцій, тому що емоційне підживлення почне грати дуже вагому роль у досягненні успіху. Четвер виявиться вкрай небезпечним днем через Повний місяць, а ось попередні три дні з високою ймовірністю стануть неймовірно продуктивними. Астролог зайнятися своїм здоров'ям.

♊️ Близнюки

Не виключено, що Близнюкам доведеться зіткнутися з рутиною та деякою сірістю, але це легко можна виправити. Якщо раптом люди цього Знака відчують нудьгу, то зможуть знайти спосіб подолати її. У період із 3 по 9 число безвихідних ситуацій нічого очікувати. Також зірки та планети хочуть, щоб Близнюки залишалися спокійними навіть у складних та неприємних ситуаціях. У цьому їм допоможуть шість порад буддійських ченців. Також потрібно якнайшвидше в цей період знайти правильну мотивацію. Тимчасовий застій в амурних та фінансових справах може свідчити про те, що наближаються позитивні зміни.

♋️ Рак

Раки пожнуть цього тижня плоди своїх минулих праць. Нічні світила хочуть, щоб Раки перестали наслідувати якийсь один сценарій у спілкуванні з оточуючими. Важливо робити вибір мудро, особливо коли постає питання про те, поступитися комусь або йти наперекір. Єдині люди, яким слід поступатися завжди з 3 по 9 число — родичі та друга половинка. Ще в ці сім днів можна змінити образ або просто зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Корисними стануть медитації на виконання бажання, а також будь-які інші духовні практики.

♌️ Лев

Для Львів після Повного місяця 6 числа удача може почати поводитися непередбачено. Саме тому з четверга астрологи радять частіше скористатися миттєвою змовою на удачу. Варто робити це в тих ситуаціях, коли все починає йти непередбачено. Найбільшу активність Левам краще почати виявляти у понеділок та вівторок. Можна і навіть потрібно задіяти всі свої внутрішні та зовнішні ресурси для того, щоб перемогти своїх ворогів, яким захочеться бачити Львів у числі аутсайдерів. Якщо постане вибір між ризиком і бездіяльністю у складних ситуаціях, краще прагнути першого варіанту.

♍️ Діва

Дівам потрібно активніше займатися вихованням своїх дітей, а також більше уваги приділяти другій половинці батькам. У цей період буде дуже актуальна фраза про те, що в ту саму воду двічі увійти не можна. Цього тижня багатьом Дівам вдасться повернути стару дружбу та любов, роботу та успіх. Також доля допоможе у вирішенні кармічних завдань. Доля дасть їм другий шанс. Астрологи наполегливо радять Дівам цього тижня підтримати свій організм правильною їжею. Бажано їсти свіжі продукти, виключивши з раціону фаст-фуд, смажене та багато солодкого.

♎️ Терези

У Терезів очікується гарний і бойовий настрій весь тиждень, крім четверга. Повний місяць у їхньому Знаку буде небезпечним для їх настрою. Також Місяць може спровокувати в середині тижня сплеск поганих сновидінь. Раніше ми розповідали про те, як залишити негатив від поганого сну у минулому. Якщо раптом Терези відчують відтік сил та погіршення самопочуття, їм варто звернутися за допомогою до близьких. У робочих справах можна тимчасово взяти перепочинок, або, як мінімум, зменшити навантаження. У коханні, навпаки, краще включити всю свою харизму та чарівність. Загальні справи допоможуть згладити конфлікти у відносинах.

♏️ Скорпіон

Скорпіонам можна вирушати у подорожі ділового чи особистого характеру. За бажання можна побути на самоті, але тільки не переборщувати з ізоляцією. Не варто допускати постійної присутності поряд сторонніх людей. Потрібно знаходити золоту середину. Астрологи радять Скорпіонам якнайрідше спілкуватися з представниками безпринципних Знаків Зодіаку. Потрібно вибирати для спілкування приємних та перевірених часом людей. В цей час краще зайнятися пошуком ділових партнерів. Головне зараз — не міняти плани.

♐️ Стрілець

Стрільцям не можна давати навколишнім приводам сумніватися у своїх можливостях. Необхідно допомагати близьким та виявляти повагу до людей загалом. Це буде гарний час для подарунків другій половинці і всім, кого вони люблять. Можна йти з головою йти в домашні турботи та справи. Цей час також чудово підходить для інтелектуальної праці. Експерти радять пам'ятати про те, що мозок людини працює краще у певні години. Потрібно працювати саме у такий час для підвищення продуктивності. Цього тижня Стрільцям вдасться справити гарне враження.

♑️ Козеріг

Астрологи радять Козерогам залишатися вірними своїм принципам. Люди цього Знака, які зраджують собі, цього тижня можуть зустріти певні труднощі. Також бажано обходити стороною енергетичних вампірів, які можуть почати виявляти більше активності. Планети хочуть, щоб Козерога не боялася змін і продовжувала йти назустріч незвіданому. Це буде дуже позитивний час для духовних практик та турботи про своє здоров'я. Творча енергія битиме ключем, так що можна сміливо ділитися з колегами та начальством своїми ідеями.

♒️ Водолій

Водоліям варто остерігатися несправедливості та обману на свою адресу. Це єдина важлива пересторога цього тижня. Найважчий день — Четвер. 6 числа Водоліям не можна дозволяти стороннім людям втручатися у своє життя. Головні вороги — власні думки. У коханні краще виявляти обережність і не дозволяти собі легковажного флірту. Зараз найкраще відпочивати та працювати в міру. Трудоголізм до добра не доведе. Перевтома може стати причиною головного болю та проблем зі здоров'ям.

♓️ Риби

Зараз Рибам слід бути якомога уважнішими до знаків долі і намагатися підвищувати свою мудрість. У любовних, фінансових та будь-яких інших справах не завадить твердість духу та увага до дрібниць. Цього тижня Риби можу зустріти дуже приємних людей. Настав час зайнятися самими собою — перетворитися зовні та фізично. Ще це добрий час для заборон. Особливо це стосується маленьких риб, які хочуть позбутися якоїсь настирливої шкідливої звички. У суботу та неділю варто спробувати змінити обстановку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає насичений день, повний нових можливостей та завдань Однак зірки радять не поспішати ....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні чудовий день для того, щоб зосередитися на своїх цілях та діяти впевнено Всесвіт підтримує вас у ....
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам доведеться виявити рішучість та впевненість у своїх силах Зірки сприяють активним діям, особл....
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день сприятливий для просування у професійній сфері Можливі нові пропозиції та шанси, які пок....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 19 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваша енергія на висоті, і це ідеальний день для роботи над важливими проектами Зірки підтримують ....
більше матеріалів
/-0,389573097229-/ /-pc-/
Top