counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Овен


Переглядів: 25


10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Овен

Кожен Знак Зодіаку унікальний за своїми рисами характеру. Овен — це дуже незвичайна та імпульсивна людина з цілим набором особливостей.

У абсолютно кожного Зодіаку є приховані можливості і незвичайні риси характеру. І вони дуже цікаві та привабливі у Овна — першого Знака Зодіаку у послідовності сузір'їв зодіакального кола.

Характеристика Овна

Якщо ви народилися з 21 березня по 20 квітня, ваш небесний покровитель — сузір'я Овна. З Овна починається зодіакальне коло та зодіакальний рік, тому серед Овнів багато знаменитостей. Стихія цього знаку зодіаку — вогонь. Такі люди бувають справді гарячими. Овен обпалює тих, хто йому переходить дорогу, і тих, хто живе за його правилами. Незважаючи на те, що Овни є бунтарями, у них є свій кодекс — у кожного різний, але є.

Жінки-Овни дуже сексуальні і відчувають це. Вони здатні вловлювати чоловічі почуття та бачити в очах чоловіків їхні думки. Інакше кажучи, ці дамочки бачать чоловіків наскрізь, тому вони мають багато друзів-чоловіків. На перший погляд, такі жінки дуже стервозні. Вони здаються абсолютно неприступними, хоча це не так.

Чоловіки, які народилися під цими зірками, можуть справляти враження необтесаних простолюдинів, які на все мають свою особисту думку, однак і це не зовсім правда. Своя думка, звичайно, у них присутня, причому вони відстоюватимуть її до останнього подиху, проте не це скаже вам про те, що перед вами стоїть Овен. Про це скаже його інфантильність або, навпаки, надмірне старання здатися дорослим та зрілим. Овни чудові друзі, колеги, але не сперечатися з ними та жити під одним дахом майже неможливо.

10 цікавих фактів про Овни

Це енергетично сильний Знак Зодіаку, якому не потрібні ні любовні ритуали, ні щоденні грошові афірмації для того, щоб досягти успіху у фінансах. Він сам як ходяча станція біоенергетики. Він може поділитися з вами нею, причому абсолютно безкорисливо.

Факт перший: дуже мало представників цього Знаку дають своєму співрозмовнику домовитись. Вони неймовірно часто перебивають, що іноді дратує просто до остраху.

Факт другий: Овен ніколи не стане вас провокувати на конфлікт, він все скаже прямо в обличчя, але якщо ви першими нападете на нього, то зустрінете сильний опір.

Факт третій: майже кожна людина, народжена під цими зірками, хоче вміти лаятися так, щоб повно і ясно висловлювати всі свої емоції та наміри. Начебто люди не дурні, а побудувати агресивну мову не можуть. Вважають за краще відразу переходити до куркулів.

Факт четвертий: багато хто думає, що Овни жорстокі, але це абсолютно не так. Вони можуть стати найдбайливішими та кращими друзями, батьками, матерями, дідусями та бабусями, а також старшими братами та сестрами. Вони і образи забувають моментально, і зліться дуже смішно.

Факт п'ятий: Овни ненавидять зубний біль сильніше, ніж будь-хто інший. Вони бояться її, вона їх зводить з розуму. Їх дратує те, що вони не можуть нічого з цим зробити.

Факт шостий: вони люблять робити приємне людям, але при цьому не чекають дій у відповідь. Їм подобається спостерігати, як людина радіє їхнім подарункам, їхнім компаніям, їхнім посмішкам і турботі. Овни — хороші друзі.

Факт сьомий: Овни не вміють програвати. Це закладено у них на генетичному рівні. Якщо вони програли в чомусь, то знайдуть сотню відмовок на кшталт «та у мене палець хворів», «я не у формі був» і так далі. Вони просто немає цього і все. Вони не хочуть вас вивести з себе — просто вони такі від природи.

Факт восьмий: представники цього Знаку Зодіаку можуть обходитися без сексуального партнера довше за інших. Вони концентрують свою увагу на справах, на роботі чи ще чимось. Звичайно, їм не начхати на відсутність особистого життя, але пережити тривалу помірність вони можуть легко.

Факт дев'ятий: з цими людьми постійно відбувається щось курйозне, про що вони потім розповідають друзям і сміються з усіма з себе. Астрологія не може пояснити цей феномен, так що це дійсно цікавий факт.

Факт десятий: Овен — добряк. Якщо ви хочете знайти найдобрішу людину у світі, то вона буде Овном, тому ми серйозно звузили вам коло пошуку.

Немає такого Овна, який не заперечував би з вами свою правоту. Абсолютно кожна людина, народжена під цим Знаком, є затятим борцем за справедливість. Це природжені адвокати, активісти, політики чи спортсмени. Вони не сидять на місці, хоча особливо динамічними їх теж не можна назвати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,42257809638977-/ /-pc-/
Top