counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Найбільш егоїстичні Знаки Зодіаку


Переглядів: 19


Найбільш егоїстичні Знаки Зодіаку

Кожен з нас знайомий з егоїзмом не з чуток, оскільки це почуття закладено в нас самою природою. Але деякі Знаки Зодіаку більш схильні до егоїстичним проявам, тоді як за іншими цієї неприємної риси майже не водиться.

Овен

Овни — це королі егоїзму, адже вони багато в чому шукають свого інтересу. Але їх егоїзм не злий; вони виявляють це почуття, тому що просто завжди хочуть досягти свого. Для них існують насамперед їхні цілі та їхня думка.

Тільці

Самові закохані — так, егоїстичні — ні. Тільцям немає сенсу бути егоїстами, проте невелику частку особистого інтересу вони виглядають у всьому. Зазвичай йогоїзм укладається в норму і не заважає спілкуванню з ними.

Близнюки

Близнюки часто надто самовпевнені, але не егоїстичні. Вони думають, що знають все на світі, хоча найчастіше це лише частина їхньої ролі або образу. Однак їхня самозакоханість може обернутися егоїзмом, і тоді вони починають вирішувати за двох.

Рак

Для Раків не існує настрою інших людей. Якщо вони в хорошому настрої, то все добре, а якщо погано їм, то погано має бути все і у всіх. Не найкращий прояв егоїзму, проте далеко не найгірший.

Лев

Егоїст від народження. Його его роздуте до розмірів Всесвіту. Леви думають, що вони найпрекрасніші, найрозумніші і наймудріші. Найчастіше це виявляється правдою, але здебільшого ці якості дещо завищуються Левами.

Діва

Діва — це один із найприємніших типів, оскільки ці люди краще за інших дивляться на себе з боку і тримають себе в руках. Втім, іноді цей Знак не виявляє егоїзму просто з міркувань вигоди.

Терези

Ваги люблять свій особистий час — плани інших людей їх цікавлять. Будь-які відмовки оточуючих їм дуже болісні. Терези думають, що у всіх завжди має бути час для допомоги.

Скорпіон

Страшні егоїсти, які за силою цієї пороки можна порівняти з Овнами. Скорпіони дуже часто впевнені, що все в цьому світі належить їм — у тому числі й час оточуючих людей, їхня любов та їхня увага.

Стрілець

Дуже неприємний егоїст, бо любить рекламувати себе, прикрашаючи деталі. Стрільці не рідко присуджують собі чужі перемоги, що не може не зачіпати самолюбство людей. А от на допомогу оточуючим їх вистачає не завжди.

Козеріг

Якщо Козеріг поставив собі за мету в житті — він її досягне. Для нього існують лише особисті цілі, і він бачитиме лише свої інтереси. Цей егоїзм корисний у плані досягнень, але не стосунків, а головне, він не лікується нічим.

Водолій

Водолій схожий на Близнюків — він щиро вірить у те, що він завжди правий. Це частково правда, оскільки Водолії ерудовані і розумні, але їм слід трохи зменшувати свій запал у суперечках, щоб зберігати повагу до інших.

Риби

Риби чутливі та емоційні, тому егоїзм вони виявляють у коханні. Вони люблять увагу, тому намагаються звернути все погляди людей він, нехай навіть здогадуються звідси самі. І партнер теж залишається ним повинен, хоча цю егоїстичну якість Риби згладжують прагненням віддати у відповідь.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
Як очистити будинок від негативної енергетики
Як очистити будинок від негативної енергетики
Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як нег....
більше матеріалів
/-0,63796091079712-/ /-pc-/
Top