counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Як Знаки Зодіаку переживають кризу відносин


Переглядів: 14


Як Знаки Зодіаку переживають кризу відносин

У коханні не завжди все гладко. У відносинах бувають кризи, проте всі ми впораємося з ними по-різному. Астрологи знайшли закономірності поведінки різних знаків зодіаку в подібних ситуаціях.

Криза відносин — це нормально. Зрозумівши це, можна переживати кожен із них із мінімальними втратами. Любов вимагає жертв, але представники кожного Знака Зодіаку мають свої слабкості та вади, свій рівень егоїзму, який виводиться тяжкою працею, роботою над собою. Дипломатія — ключ до успіху, але не кожному з нас дано зрозуміти механізм її дії одразу.

Овен

Овни переживають любовні кризи досить важко. Незважаючи на своє прагнення свободи, вони не можуть викинути з голови людини при розлученні. Досвідчені Овни знають, як це, тому кожну проблему з другою половинкою переживають насилу. Кохання для Овнів — робота двостороння, а не одностороння, тому в конфліктах вони прагнуть йти назустріч і розуміти кохану людину. Під час кризового часу Овни йдуть безперервно, як і в усіх інших сферах життя, але вони не прагнуть руйнування. Їм потрібно, щоб друга половинка навчилася думати головою, а не рухалася за емоціями. Саме тому у двох Овнів кризи у відносинах трапляються рідко.

Телець

Тельцям потрібно більше часу на вирішення проблем у коханні. Саме вони є тими самими людьми, які не відпускають другу половинку до кінця. Вони можуть присвятити багато часу спробам возз'єднання, коли відносини вже закінчилися. Ці люди — рекордсмени щодо відновлення відносин після сварок та конфліктів. Для них просто не існує достатньо сильної кризи. Почасти Тельці мають рацію, коли кажуть, що не збираються здаватися, адже проблеми бувають у всіх. Краще намагатися повернути кохання, ніж зовсім не дорожити нею.

Близнюки

Якщо у Близнюків проблеми у коханні, то вони, звичайно ж, просто відриватимуться. Ні, ну а навіщо плакати? Переживати не потрібно, тому що цим людям здається, що найкращий спосіб пережити бурю — просто почекати, поки вона не піде сама. У коханні так не буває, тому часто виходить так, що перша ж серйозна криза у відносинах з Близнюками призводить до розриву. Якщо друга половинка не зробить над собою зусилля і не буде вирішувати все самостійно, то Близнюки просто підуть у себе, сказавши всім до побачення. Така їхня сутність, тут уже нічого не вдієш.

Рак

Раки у проблемних ситуаціях поводяться так, наче нічого й не було. Для них просто нема проблем. Ну, посварилися, ну гаразд. Ну так, кохання трохи дає збій, але навіщо переживати. Раки просто не б'ють на сполох — вони не визнають проблем у коханні. З одного боку, це добре, але жити так завжди не вийде, особливо якщо самі Раки є причиною конфліктних ситуацій чи чорної смуги у стосунках, у шлюбі. Коли насувається криза, Раки йдуть із головою у роботу. Так найпростіше, адже коли не визнаєш наявність проблеми, її начебто й немає зовсім.

Лев

Левам у важкі періоди може бути або однаково, або дуже важко. Звичайно, другий варіант найчастіше зустрічається у Львів жіночої статі. Жінки-Левиці просто надто емоційні, тому обійти з ними якісь негаразди у стосунках буде неймовірно складно. Це, мабуть, єдиний Знак Зодіаку, який має настільки очевидні відмінності щодо любовних криз. Чоловіки-Леви спокійніші в цьому плані, але теж не проти зірватися і втекти в бар із друзями, щоб промити своє горе алкоголем. І чоловіки, і жінки-Леви переживають, але показують це по-різному.

Діва

Діви дуже переживаючі. Відмінність між поведінкою чоловіків та жінок є, але не така яскрава, як у Львова. Діви дуже сильно переживають по будь-якій дрібниці, але тільки жінки цього не показують, а чоловіки відразу думають про погане: про розлучення, розрив, про проблеми, про майбутнє, минуле. У голові у Дев під час кризи стосунків відбувається такий жахливий бардак, що не снився нікому. Щойно вони це переживають, зовсім не зрозуміло, але це вже друге питання. Діви часто розривають відносини, що зайшли до кризової зони. Справа в їхньому характері — їм простіше відмовитися від любові, ніж лагодити її.

Терези

Вагом складно перестати зустрічатися з людиною або жити з нею. Терези під час кризи відносин не сумують і не бояться. Це їхня сильна сторона, тому що будь-які проблеми вони можуть пережити. Так, вони залишаться шрамом на серці, залишаться в пам'яті назавжди, але це не означає, якщо попереду світле майбутнє. Терези оптимістичні, причому настільки, що це здається абсурдним. Але, з іншого боку, це дозволяє їм будь-які конфлікти зводити нанівець. Дипломатією вони користуються не завжди, але у відносинах з Терезами все чомусь відбувається не так, як із кимось ще.

Скорпіон

Скорпіони переживають кризу у відносинах неймовірно тяжко. Вони вміло можуть вдавати, що все нормально, але їх видає їхній настрій. Справа в тому, що вони впадають у глибоку депресію, якщо в сім'ї чи у відносинах із другою половинкою щось не так. У такі періоди Скорпіони глибоко нещасні, навіть якщо вони є причиною всіх бід. У цьому випадку вони не намагаються якось змінити — вони просто продовжують гнути свою лінію і страждати, поки всі навколо не змиряться з цим і не приймуть їхнього боку. Дуже важко вести діалог зі скривдженим Скорпіоном, який може легко занурити в хаос усе довкола.

Стрілець

Стрільцям проблеми любовні не завдають сильних збитків, хоча вони досить сильно переживають. Просто вони вміють перемикатися, тому здається, що їм байдуже. Зміна пріоритетів — це важливий момент у процесі відновлення для Стрільців. Вони не змінюють пріоритети у житті — вони змінюють своє ставлення. Є ще одна важлива якість цих людей — вони від початку відносин шукають якісь проблеми. Вони дуже ревниві навіть якщо здається, що це абсолютно не так. З ними буває дуже непросто, особливо у періоди кризи.

Козеріг

Козерогам неполадки в особистому житті приносять дуже багато клопоту. Ці люди не люблять відводити погляд від своїх амбіцій, тому проблеми у коханні вони намагаються вирішувати дуже швидко. Козероги домовляються, шукають точки дотику, не йдуть деструктивним шляхом. Їм це просто не потрібно, тому що їм хочеться, щоб усе швидше закінчилося. Якщо Козеріг вирішить, що з нього вистачить, він скаже вам все в обличчя, не ходитиме навколо і навколо. Кохання для Козерогів важливе, але терпіти все до нескінченності вони не будуть. Вони всі рішення приходять швидко, без затримок.

Водолій

Водоліям криза у відносинах приносить багато турбот, тому що вони ревниві та потайливі. Водолії не можуть самі вирішити проблему, але й не дають це зробити другій половинці. Ніколи не зрозуміло до кінця, чого вони хочуть насправді. Їм потрібно просто більше перебувати у стані негараздів, щоб відчувати, що вони живуть. З іншого боку, сварки та кризові часи загалом їх сильно деморалізують, коли все йде не за планом. Грубо кажучи, вони можуть полярно оцінювати проблеми особистому житті, сприймаючи їх по-різному. Їм потрібна особлива мотивація.

Риби

Риби частіше за інші Знаки користуються допомогою інших людей. Щоб пережити кризу у відносинах, вони розкажуть про це всім. У всіх бідах завжди винна друга половинка, тому виправлятися не потрібно. Зазвичай у Риб відбувається все одно — з найпершої зустрічі у них у стосунках купа проблем. Виправити себе неймовірно складно, тому вони просто продовжують гнути свою лінію, прикидаючись жертвами 24 години на добу та 7 днів на тиждень. Коли вони зустрічають таких самих людей, як вони самі, то для них починається справжня низка проблем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,45205497741699-/ /-pc-/
Top