counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

5 духовних законів, що змінюють долю на краще


Переглядів: 12


5 духовних законів, що змінюють долю на краще

Все, що відбувається в нашому світі, слідує духовним законам, про які варто пам'ятати кожному з нас. Експерти розповіли, що це за закони і чому вони є важливими.

Важливо пам'ятати про те, яким правилам підпорядковується навколишній світ, але не менш хорошим помічником у досягненні щастя будуть духовні практики.

Що даєш, те й отримуєш натомість

Кожна людина якимось чином впливає на навколишній світ. Якщо він впливає на нього позитивно, то отримує від долі тільки приємні приємні наслідки подарунки. Це дуже важливо пам'ятати завжди і скрізь, оскільки лише добрі та щирі люди здатні пізнати всю радість дружби та любові. Потрібно навчитися нести любов у цей світ, щоб він повертав її у відповідь. Даруйте людям посмішки та позитив. Не бійтеся говорити приємні слова.

Ми те, про що ми думаємо

Все, що є у вашому житті, є продуктом ваших думок. Цей закон називається законом тяжіння. Без нього безліч людей так і не втілили б у реальність свої мрії. Потрібно діяти, але треба й вірити. Нема щастя тому, хто робить, але не вірить чи вірить, але не робить.

Правильне рішення приходить у спокої

Якщо в житті нічого не виходить, треба сказати собі «стоп», віддихатися, озирнутися навколо, заспокоїтися. Не треба поспішати. Намагайтеся бути мудрими та гнучкими духовно, наче вода. Вона набуває форми будь-якого предмета, в який її наливають. Будьте такими самими. Не опирайтеся тому, що відбувається. Прийміть це та зрозумійте, якщо змінити це немає жодної можливості. Залишайтеся смиренними.

Не забувайте про подяку

Дякую людям за все добре, що вони для вас роблять. Навіть якщо це офіціант у кафе, варто сказати йому спасибі за принесену вам їжу. Дякуйте близьким за те, що вони приймають вас такими, якими ви є. Дякуйте Богові, Всесвіту, зіркам, світобудові та іншим вищим силам. Вдячна людина завжди отримує більше, ніж той, хто зайвий раз не скаже слово «спасибі».

Прощайте, щоб бути прощеними

Дуже часто ми тримаємо на когось образу, а ця людина живе щасливим життям, не підозрюючи, що її хтось ненавидить. Живіть так само, щоб не притягувати до себе негатив. Забудьте про образи і відпустіть думки про щось погане. Люди ще не раз ображатимуть вас у цьому житті, так що немає жодного сенсу накопичувати в собі образи. Ще гірше, коли хтось мститься чи бажає комусь зла. Все це робить людину магнітом для неприємностей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,33775806427002-/ /-pc-/
Top