counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

5 типів людей, які «з'їдають» енергетику та крадуть благополуччя


Переглядів: 16


5 типів людей, які «з'їдають» енергетику та крадуть благополуччя

Навколо нас повно-повнісінько енергетичних вампірів, які тією чи іншою мірою харчуються нашими силами. Усього існує п'ять типів таких людей, у спілкуванні з якими потрібно дотримуватись деяких важливих правил.

Існують спеціальні захисні техніки від таких людей, але найкраще не припиняти працювати над собою, зміцнюючи енергетику. Коли ви маєте сильне біополе, пробити його впливом негативних потоків буде вкрай непросто.

Вампір-скиглій

Ці люди пробуджують у нас невпевненість, дратівливість. Вони змушують нас відчувати своє обурення. Більшість таких токсичних людей не бажає впливати вам на нерви свідомо. Просто вони не можуть інакше.

Іноді й ми самі скаржимося через те, що у нас не виходить, через вічні проблеми з роботою чи в коханні. Багато хто говорив хоч раз у житті своїм близьким чи друзям: «Ну чому у мене нічого не виходить?». Нитки скаржаться на злого боса, на складне завдання, на завал у навчанні. Найбільше в їхніх словах дратує те, що це правда, адже проблеми справді актуальні. Але багато хто з нас вибирається за рахунок свого оптимізму. Під впливом скигліїв він руйнується. В оточенні таких осіб можна забути про благополуччя, тому що великий ризик заразитися невпевненістю.

Скарговий вампір

Є величезна кількість людей, які люблять тиснути на жалість. Швидше за все, у вашому оточенні таких не один і два. Ці люди відрізняються від скигліїв тим, що можуть не нити, а просто заливати вас фактами, які змусять розжалітися.

У більшості випадків такі токсичні люди роблять це навмисне, щоб їх пошкодували, погладили по голівці, дали певну дозу уваги. Увага — це їхнє головне енергетичне «харчування». Чим більше ви його даєте, тим вище ймовірність того, що вони повернуться за «додаткою» пізніше. Це дуже небезпечні люди, які забирають гарний настрій, а з ним і успіх.

Агресивний вампір

Тут все просто. Якщо погано йому, то погано буде всім навколо. Агресивний вампір провокує вас на негатив словами, вчинками, мімікою, жестами. Він робить щось погане, бо має багато негативної енергії, якою потрібно поділитися.

Якщо не звертати на нього уваги та не грати в його гру, то він швидко здувається і втече. Провокатори зазвичай не вимагають якоїсь складної діагностики — їх видно за версту. Є лише одна дуже велика проблема — вони можуть бути хитрими. Такі провокатори будуть ставитись до вас максимально сприятливо, коли їхній настрій буде добрим. Вони навіть можуть робити вам якісь подарунки і допомагати вам, щоб ви від них не втекли і дарували прощення за чергову суперечку.

Намагайтеся побоюватися агресивних людей. Також особи бувають відкритими та прихованими. Вони можуть робити якісь капості, доки ви не бачите. З такими особами також дуже складно вжитися.

Зануда, яких світло не бачив

Якщо це начальник, то він вас навчатиме життя в будь-який зручний момент. Найчастіше такі вампіри є базіками. Їх нічим не заткнеш — когось, бо він начальник, іншого, бо він дуже гучний чи зухвалий.

Ці люди грають на тому, що ви навряд чи скажете їм в обличчя: «Я не хочу тебе більше слухати». З ними треба діяти двома способами: або у всьому погоджуватися і не перебивати, роблячи свої справи і не слухаючи, або відразу згортати розмову твердо і чітко.

Нав'язливий критик

Цей тип вампірів прив'язується до людей, які дуже агресивно чи болісно реагують на будь-яку критику на свою адресу. Вони вдають, що не знають або не розуміють проблеми людини, а тому просто час від часу харчуються емоціями, натискаючи на хвору мозоль.

Від таких вампірів захищатись досить просто. Метод «перестати з ними спілкуватися» може не спрацювати, адже вони роблять це спеціально. Експерти застерігають: ніщо не завадить енергетичним паразитам критикувати вас і діяти на нерви, не будучи друзями. Як тільки ви перестанете реагувати на їхні випади, вони відразу відстануть від вас, тому доведеться дати їм зрозуміти, що на вас це більше не діє. У такому разі вони перестануть з'їдати вашу енергетику та красти благополуччя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,53530502319336-/ /-pc-/
Top