counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Марс у Знаку Рака з 25 березня по 19 травня: застереження астрологів за Знаком Зодіаку


Переглядів: 26


Марс у Знаку Рака з 25 березня по 19 травня: застереження астрологів за Знаком Зодіаку

Марс більшу частину весни перебуватиме у Знаку Раку. Це вкрай несприятливе становище планети, у якому на нас може бути негативний вплив. Астрологи розповіли, як уникнути проблеми.

Марс у Раку почувається найгірше, адже його Вогненна вдача «згасить» Стихія Води. Цей транзит червоної планети буде дуже не доречним, але ми можемо багато чого навчитися завдяки труднощам, які зустрінуться нам з вами на шляху. Енергетика цього нічного світила буде найнебезпечнішою лише на початку свого транзиту через Знак Раку, тому ближче до середини квітня ситуація не перестане бути негативною, але зможе вирівнятися і стати більш позитивною. >

Овен

Овни наприкінці березня відчують різку втрату енергії. Марс є одним із головних покровителів цих людей, тому в період його слабкості вони також відчуватимуть відтік сил. Виправити це буде непросто, так що астрологи радять просто частіше відпочивати і менше ризикувати своїм здоров'ям. Бажано знаходити час для відпочинку та релаксації кожен робочий день. Також варто звести нанівець переживання та погані думки про минуле.

Телець

Тельцям буде дуже легко пережити період слабкості червоної планети, але це не означає, що на них не чекають взагалі ніяких труднощів. Проблеми можуть прийти, але тільки в тому випадку, якщо Тельці займатимуться справами, які для них зараз є другорядними і викликають напади негативу. Важливо частіше віддавати перевагу захопленням, хобі та всьому тому, що породжує у них любов до життя. Потрібно випромінювати позитив, щоб частіше отримувати його назад.

Близнюки

У Близнюків у період слабкого Марса буде в рази менше конфліктів удома та на роботі. Це добре, але водночас вони втратять і частину своєї продуктивності. У зв'язку з цим астрологи радять Близнюкам частіше займатися спокійними і стабільними справами. Фінансові та інші ризики зараз їм абсолютно ні до чого. Краще не робити поки великих придбань — принаймні до середини квітня точно.

Рак

Ракам ослаблений Марс у їхньому Знаку не принесе практично жодних проблем. Щоправда, у критичних ситуаціях через це буде трохи менше рішучості. Астрологи радять Ракам бути уважними, тому що в цей період можуть з'явитися нові можливості у роботі та бізнесі. Дрібниці, що вибивають із колії, не будуть причиною слабкості планети. Скоріше їх можна списати на фактор випадковості.

Лев

Львів чекає досить неприємний період. Бажання працювати в них пропаде, так само як і прагнення змінити своє життя на краще. Багато Лев може стати інфантильним і намагатиметься перекласти відповідальність за свої невдачі на інших людей. Усім, хто читає цей гороскоп, експерти рекомендують поводитися як дорослі люди. Також до середини травня Левам краще не лаятися з близькими людьми, оскільки будь-яка сварка може стати початком кінця для дружби, любові, взаємної довіри.

Діва

Діви в цей період будуть позбавлені посидючості. Слабкий Марс змусить їх набагато частіше кидати справи на півдорозі до успіху. Якщо з'являться якісь проблеми, краще не відмовлятися від того чи іншого проекту. Можна взяти невеликий перепочинок, але ставити хрест на своїх мріях — це найгірше, що тільки можна вигадати в період перебування Марса в Раку. Дівам знадобиться підтримка близьких людей. Не треба боятися просити допомоги.

Терези

Терези не агресивні за своєю натурою. Це більше пасивні люди, які в період слабкості раку стануть ще більш пасивними. Також Терези можуть почати почуватися так, ніби вони не у своїй тарілці. Улюблені справи та хобі здадуться неефективними, а інтелектуальний та фізичний розвиток припиняться. Найголовніше з 25 березня до 19 травня — не втрачати віри в себе і продовжувати шлях уперед.

Скорпіон

Скорпіони стануть недовірливішими, намагаючись захищатися від будь-яких нападок з боку оточуючих. Є й плюси, адже вони не захочуть виявляти агресію. Їхній настрій може бути непередбачуваним, а вчинки нелогічними. Астрологи не беруться прогнозувати ці кілька місяців точніше, але з упевненістю можуть сказати, що вони не будуть простими для цих людей. Бажано пам'ятати, що найкраще — ворог гарного. Перфекціонізм добра не доведе.

Стрілець

Стрільці — люди, які чудово справляються зі стресом, але не в період занепаду червоної планети. Поки Марс буде в Раку, Стрільцям стане набагато складніше долати цей небезпечний стан. Потрібно більше відпочивати та не перевтомлюватись на роботі. Якщо робота пов'язана зі стресом безпосередньо, краще узяти відпустку або знизити навантаження — хоча б на перші два тижні перебування Марса у цьому Водному Знаку Зодіаку.

Козеріг

Козерогам слабкий Марс часто ставитиме палиці в колеса. Ці люди стануть менш терпимими, дратівливішими. Якщо врахувати, що вони часто бувають закритими і небалакучим, можна сказати, що їм вдасться стати ворогом для величезної кількості людей. Зрозуміло, негативний вплив Марса можна нівелювати, але зробити це буде не просто. Важливо виявити силу волі.

Водолій

Настрій Водоліїв дуже часто змінюватиметься, причому це може відбуватися несподівано. Головна заборона полягає в тому, щоб ні в якому разі не "каламутити воду". — не розпускати чутки та плітки про оточуючих, особливо заради своєї вигоди. З кінця березня до середини травня краще бути тихіше за воду і нижче трави, займаючись простими і зрозумілими справами вдома і на роботі. Брати участь у суперечках точно не варто.

Риби

Риби є представниками стихії Води, але Марс на них все одно впливає, хай і не сильно. У цих людей буде менше мотивації. Прийде вийти із зони комфорту для того, щоб цю мотивацію заповнити. Потрібно знайомитися з новими людьми та намагатися займатися новими справами. Лінь і прокрастинація — два найгірших ворога як мінімум до середини квітня. Надмірна активність також може бути безрезультатною. Потрібно знайти золоту середину.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-1,5867660045624-/ /-pc-/
Top