counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Астрологія про Марс: енергетика Червоної планети


Переглядів: 6


Астрологія про Марс: енергетика Червоної планети

Марс є, мабуть, найвідомішою і енергетично сильною планетою Сонячної системи після нашої Землі. Більшість розмов астрономами ведеться саме про нього, адже він найближче розташований до нашого спільного будинку.

Цікаві факти про Марс

Перш ніж давати астрологічну характеристику Марсу, необхідно сказати кілька слів про цю загадкову планету. Вона є четвертою за рахунком від Сонця, оскільки в ряді планет Марс слідує відразу за Землею. На відміну від нас, у Марса не один супутник, а аж два, незважаючи на менший розмір у порівнянні з нашою планетою. Ці супутники називаються Фобосом і Деймосом, що в перекладі з грецької означає «Страх» та «Жах»

Вчені вважають, що раніше Марс був схожим на Землю, адже на поверхні планети знайшли замерзлу воду. Є там і гори, і вулкани, і навіть тонкий прошарок атмосфери, яка, на жаль, не придатна для життя людей.

Енергетика Червоної планети

Астрологи вже давно вважають Марс покровителем вівторка. Нумерологи приписують Марсу число 3. За своєю енергетиці Марс дуже сильний, попри малий розмір планети. Гармонує Марс найкраще з Юпітером, Сонцем та Меркурієм. Це означає, що у вівторок частіше щастить тим, хто народився під заступництвом цих небесних світил.

Отже, день тижня Марса — вівторок. Цього дня успіх також супроводжує лідерів та всіх, хто виявляє ініціативу. Підвищуються у вівторок організаторські навички, проте й самооцінка може бути завищеною, що не завжди призводить до позитивного результату. Остерігайтеся імпульсивності та необдуманих рішень. Енергетика червоної планети дуже сильна і може повести вас неправильним шляхом, тому у важких ситуаціях прислухайтеся до порад і не забувайте використовувати логіку.

Астрологи також відзначають, що Марс заряджає особливою енергією червоний колір. Це не дивно, адже й сам Марс також червоний. Насправді поверхня його трохи іншого відтінку, але астрологічна наука за традицією дотримується своїх переконань і пов'язує Марс з червоним кольором. І зв'язок безперечно є. Адже Марс названий на честь бога війни, тож кому, як не йому, заступатися кривавому червоному.

Неймовірна близькість цієї планети до Землі відіграє важливу роль у житті людей, тому намагайтеся у вівторок одягати щось червоне, помаранчеве чи малинове. Цей колір символізує успіх, славу та шану, а також кидає виклик усім, хто вас оточує. Розбавляйте його іншими відтінками, щоб не привертати до себе багато уваги.

Кращий та енергетично стабільний талісман у вівторок — це гострий предмет із заліза. Підвищується при носінні талісмана загальна енергія та успіх. Тварини-помічники — це ворон, орел чи скорпіон.

Числа Марса — 3, 7, 9. Вони приносять удачу щовівторка.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,35044407844543-/ /-pc-/
Top