counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
14 Квітня
Всі новини...

К кому тянутся люди: 5 Знаков Зодиака со светлой аурой


Переглядів: 41


К кому тянутся люди: 5 Знаков Зодиака со светлой аурой

Астрологи виділяють 5 Знаків Зодіаку зі світлою аурою, до яких тягнуться люди. Саме вони витрачають світло надії і можуть легко вирішити будь-які життєві проблеми, підтримати порадою і підказати оточуючим, як залишатися на висоті.

Багато знайомих вираз «ми вибираємо людей не випадково». І астрологічні спостереження постійно доводять справедливість цих слів. Кожен Знак Зодіаку має неповторну енергетику та аурою, але лише 5 представників зодіакальної плеяди випромінюють позитивну енергію, яка притягує оточуючих.

1. Телець

Тельці володіють великим і добрим серцем. Вони зовсім не вміють заздрити, мстити, засуджувати чи відповідати злом на зло. Це найкращі порадники та віддані друзі. Вони вміють підтримати та заспокоїти. При цьому вони добрі не лише до близьких, а й до всіх оточуючих. Тільцям властиві гуманність, співпереживання, любов до ближніх. Ці якості роблять їх найдобрішими людьми і фарбують їхню ауру в білий колір. Мати поряд із собою Тельця — все одно, що виграти у лотерею.

2. Діва

Діва — Знак служіння людям. За зовнішньою скритністю та відстороненістю ховається багатий внутрішній світ. Це одухотворені люди, які не позбавлені раціоналізму та почуття відповідальності за оточуючих. Вони прийдуть на допомогу, незважаючи на чужі вади та вади. Дів не потрібно про щось просити: вони одразу відчують недобре, підтримають і зроблять усе можливе, щоб урегулювати ситуацію. Розважливі та об'єктивні Діви знають, як вирішити будь-які проблеми, а їхній перфекціонізм штовхає їх на те, щоб змінити цей світ на краще. Такі люди позбавлені злості та користі, ними рухають виключно добрі наміри.

3. Терези

Чуйні та привітні Терези випромінюють доброту на енергетичному рівні. Їхнє позитивне ставлення до життя, допитливість, активність, непохитний оптимізм завжди приваблюють людей. Терези ніколи не пасують перед труднощами, встигаючи вирішувати свої та чужі проблеми. Їхня проблема лише в тому, що вони надто відкриті, і часом це призводить до неприємностей в особистому житті. Виходить, що навіть близькі люди іноді користуються добротою цього Знака. При цьому Терези не наївні, але їхнє велике серце іноді заважає здорово мислити: вони готові на будь-які жертви заради любові та допомоги іншим.

4. Водолій

Водолії — найчистіші та добрі створіння. Їх вирізняє добра, чутлива душа. Вони ніколи не відмовлять у допомозі, завжди підтримають порадою, адже їхнє серце відкрите до потреб та проблем людей. Водолії є унікальними представниками зодіакального кола: вони не здатні на погані вчинки, вони з любов'ю ставляться до всіх, включаючи тих, хто їх зрадив. У багатьох це викликає подив або навіть глузування, і тільки після — повага. Сам факт того, що Водолії не хочуть витрачати свої сили на негатив, помсту, інтриги, заслуговує на захоплення. При цьому вони дуже спостережливі: завжди аналізують те, що відбувається, здобувають правильні уроки і допомагають оточуючим не оступитися у виборі життєвого шляху.

5. Риби

Поруч із Рибами хочеться залишитися надовго, а повз них просто неможливо пройти. Це чарівні та приємні люди. Риби завжди відгукнуться на допомогу, підбадьорять жартом, допоможуть упоратися з життєвими проблемами. Представники цього знаку — відкриті та щирі люди, не схильні до зла. Вони мають світлу ауру, а також мудрість, філософське ставлення до життя, співчуття і доброту. Риби запальні, іноді замкнуті, але тільки тому, що вони дуже чутливі. Саме їхня чутливість допомагає їм розпізнавати настрій та переживання інших, а потім забирати чужий негатив на себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів
/-0,43549394607544-/ /-pc-/
Top