counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

10 слів і думок, які приваблять до вас успіху


Переглядів: 9


10 слів і думок, які приваблять до вас успіху

Слова, які ми вимовляємо, мають особливу силу. Залежно від сенсу та інтонації сказаного людина може залучити до свого життя як успіх, і неприємності. Щоб проблеми обходили вас стороною, необхідно контролювати свою промову та думки.

З давніх часів люди надавали великого значення сказаним словам. Адже в пориві гніву чи агресії людина могла «урочити». опонента або викликати неприємності на себе та свою сім'ю. Так, часте вживання негативних частинок віддалить вас від мети, а позитивний настрій та віра у власні сили допоможуть досягти бажаного результату. Слова проектують наше ставлення до життя, і що більш позитивно будуть пофарбовані наші висловлювання, то вдалим буде життя.

Слова, які приваблюють успіх, прості. Промовляйте їх якнайчастіше, можна навіть подумки, і тоді ви зможете уникнути невдач і неприємностей:

  • краса;
  • здоров'я;
  • щастя;
  • любов;
  • радість;
  • розум;
  • багатство;
  • життєрадісність;
  • сила;
  • досягнення.

Фрази, які допоможуть вам знайти душевний спокій, налаштуватися на перемогу і впоратися з усіма проблемами, можна говорити, дивлячись у своє відображення. Дзеркало, цей містичний предмет, оповитий безліччю таємниць, здатний відбивати вібрації голосу. Вдавшись до такої простої вправи, ви точно не пропустите успіх.

1. «Я красива»

Недоліки мають кожну людину, проте якщо постійно думати про те, що у вас щось не так із зовнішністю, нічого хорошого не вийде. Багато недоліків є відображенням наших думок і сказаних навколишніми словами, тому зациклюватися на них не варто. Думки матеріальні, і якщо ви віритимете у свою красу, то ваші дрібні недоліки померкнуть, і ви зможете відчути приплив сил.

2. «Я чудово почуваюся»

Здоров'я — важлива умова щасливого життя. Щодня говоріть про те, що у вас прекрасне самопочуття, і незабаром ви зможете позбутися незначних недуг. Сила думки та слів, сказаних вами у повній впевненості, допоможе вам запустити механізм оздоровлення, а додавши до цього правильний спосіб життя та фізичні навантаження, ви зможете зміцнити імунітет.

3. «Я щаслива»

Щастя індивідуальне для кожної людини, тому ви можете сміливо говорити про те, чого вам хотілося б домогтися від життя. Не бійтеся загадувати бажання говорити про те, чого ви вже досягли. Не опускайте руки, і вам обов'язково вдасться втілити мрії в реальність. Перелічуйте все, чого вам не вистачає для повного щастя та комфортного життя, і ви зможете скласти чіткий план дій. Він допоможе вам розпочати рух уперед.

4. «Я кохана, хочу кохати чи люблю»

Кохання рухає світом, тому кожній людині важливо любити і бути коханою. Дозволяйте собі любити і не засмучуйтесь, якщо у вашому житті поки немає того, кому б ви змогли зізнатися у почуттях. Пам'ятайте, що силою думки ви можете притягнути у своє життя все, що вам необхідно. Залучити кохання можна і за допомогою перевірених нешкідливих змов, а також вдавшись до практики медитації. Налаштовуйтесь на перемогу, і перед вами відчиняться будь-які двері.

5. «Мене наповнює щастя та радість»

Позитивний настрій важливий, і без нього було б непросто впоратися з життєвими труднощами. Найчастіше вимовляйте ці слова, щоб ваш день починався з посмішки. Вдайтеся до допомоги позитивних установок і завжди оптимістично дивіться у майбутнє. Це допоможе вам не зупинятися, якщо вам на шляху зустрінуться дрібні негаразди або проблеми.

6. «Я розумна»

Тяга до знань і бажання пізнавати нове не дає людям зупинятися на досягнутому. Розвиваючись, ми можемо дозволити собі вибирати заняття до душі, знаходити вихід із скрутного становища, претендувати на добру посаду з високою заробітною платою. Ніколи не говоріть про себе «дурна, недалека». За допомогою ліній на долоні ви зможете визначити свій склад розуму та розвиватися, ґрунтуючись на закладених у вас даних.

7. «Я багата, я хочу заробляти більше, я гідна кращого»

Не зациклюйтесь на грошах, але й не нехтуйте ними. Гроші мають особливу енергетику і думати про них потрібно з повагою. Не кажіть собі про те, що у вас не вистачає фінансів, прагнете поставлених цілей, плануйте, і незабаром ви зможете матеріалізувати думки, розпочавши реальний рух до фінансової незалежності.

8. «Я життєрадісна людина»

Якщо ви постійно нагадуватимете собі про те, що життя складається з безлічі приємних подій, то зможете позбутися негативного мислення, яке часто змушує людей відмовлятися від поставлених цілей. Життєрадісний настрій допоможе відчути інше ставлення до життя, побачити світ у яскравих фарбах.

9. «Я сильна»

Йдеться не про фізичну, а про духовну силу. Якщо ви зміните своє ставлення до негараздів, вони не зможуть зламати вашу волю. Не піддавайтеся на провокації та не йдіть на поводу у тих, хто користується вашою добротою та бажанням допомогти. Частіше вимовляйте фразу «я нічого не боюся», і багато страхів і хвилювання відступлять, розум проясниться. Так ви зможете зосередитись на головному та залучити до себе удачу.

10. «Я зможу, я цього досягну»

Не зупиняйтеся на половині шляху до вашої мети. Якщо ви повторюватимете, що зможете подолати чергову перешкоду, то налаштуєте себе на перемогу. Не відмовляйтеся від нагороди, яка на вас чекає наприкінці, і ви станете успішною людиною.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
більше матеріалів
/-0,38102602958679-/ /-pc-/
Top