counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Лялька Вуду – наймогутніша магічна зброя


Переглядів: 95


Лялька Вуду – наймогутніша магічна зброя

У всіх на слуху, якою неймовірною силою має магія ляльки Вуду. Виявляється, що ляльки Вуду з давніх-давен використовуються в магічних ритуалах. За словами екстрасенсів, за допомогою ляльки Вуду можна впливати на будь-яку людину. Багато хто скептично ставиться до подібної магії, проте якщо правильно виготовити ляльку та провести обряд, можна досягти неймовірних результатів.

Дія ляльки Вуду ґрунтується на енергетичному зв'язку з людиною. Таким чином, будь-які дії та маніпуляції з лялькою можуть позначитися і на людині, з якою вона має зв'язок. Як виготовити ляльку Вуду в домашніх умовах і як прив'язати її енергетично до конкретної людини?

Зробити ляльку Вуду можна з будь-якого підручного матеріалу: з глини, дерева, тканини, паперу, пластиліну. На думку екстрасенсів найдієвіший варіант – це лялька із тканини та соломи. Необхідно пошити невелику фігурку чоловічка та наповнити її соломою. Для того, щоб встановити зв'язок Вуду з людиною, необхідно разом із соломою покласти всередину ляльки волосся або нігті того, на якого планується магічна дія. Для посилення зв'язку можна пошити одяг для ляльки зі старих поношених речей цієї людини. Тим самим його енергетика буде тісно пов'язана з цією лялькою.

Існує думка, що магія Вуду використовується лише для негативного впливу, для того, щоб завдати шкоди людині і змусити її страждати. Такі ритуали потребують великої енергетичної сили. Але не кожен зможе взяти на себе сміливість наслати на іншу людину шкідливу енергетику. Тим більше все це загрожує великими кармічними проблемами. Про це варто пам'ятати, перш ніж починати якісь негативні маніпуляції з лялькою Вуду.

Однак магію Вуду можна використати на благо людині. Наприклад, для лікування хворого можна виготовити ляльку з кісток тварин і назвати її на ім'я хворої людини, тільки навпаки. Наприклад, якщо ім'я хворого Івана, то ляльку треба назвати Наві. Після цього Вуду потрібно покласти в імпровізовану труну (їм може бути будь-яка коробка) і поховати її. Тим самим хвороба буде закопана разом із цією лялькою.

Незважаючи на благо, яке лялька Вуду може принести людині, її все ж таки частіше використовують з метою заподіяння шкоди. Наприклад, для того, щоб наслати на людину хворобу, чаклуни зазвичай беруть землю на цвинтар і набивають нею ляльку. Від цього людина не помре, але велика ймовірність того, що важко занедужає.

Для того, щоб покарати пліткаря чи заздрісника, можна набити ляльці рот шматком м'яса. Після цього людина не зможе пов'язати двох слів.

Для того, щоб помститися коханці або зраднику, чаклуни роблять ляльку Вуду з відмінними статевими ознаками. Статевий орган ляльки зашивають чорними нитками і після цього людина не втрачає сексуального потягу до предмета свого кохання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,40097093582153-/ /-pc-/
Top