counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Перезавантаження свідомості: чому розумовий відпочинок важливий для здоров'я та лікування


Переглядів: 12


Перезавантаження свідомості: чому розумовий відпочинок важливий для здоров'я та лікування

Багато людей вважають за краще відпочивати тільки фізично, забуваючи про те, що наша свідомість теж вимагає перезавантаження. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому дуже важливо періодично перезавантажувати свідомість та дали поради про те, як правильно це робити.

Людина з чистою від негативу свідомістю може без особливих проблем запрограмувати себе на успіх. Той же, хто не займається перезавантаженням належним чином, залишається перебувати на чорній смузі, лише мріючи про славу, шану та досягнення.

Чому свідомість важливіша, ніж тіло

Це не просто слова, а найістотніша. Людина, яка здорова психологічно і душевно, майже завжди буде здорова і фізично, а також щаслива по життю. Назад це, на жаль, не працює.

Практично всі люди без винятку втомлюються від рутини, нескінченних турбот та роботи. Свідомість забивається непотрібними думками, переживаннями, образами. Через це ми перестаємо думати про щось хороше, фокусуючись на негативних емоціях. Від цього неминуче страждає наша самореалізація, удача. Ми втрачаємо у продуктивності та мотивації.

Більш того, коли ми постійно перебуваємо в стані стресу та переживань, ми погіршуємо своє здоров'я. Нормально функціонувати наше тіло в такому стані просто не може, адже негативні емоції вимагають величезних витрат сил та енергії. З цієї причини через тривалу і стомливу розумову працю без відпочинку людина може навіть захворіти.

Пояснити все це можна тим, що через розумову перенапругу та втому знижується активність верхніх чакр, які в стані занепаду провокують неправильну роботу решти енергетичних центрів організму.

Як правильно відпочивати

Розумний відпочинок відрізняється від фізичного. Найбільш ефективним є медитативний метод. Коли людина не думає ні про що і фокусується лише на своєму подиху, серцебиття та відчуттях, це благотворно впливає на розум та верхні чакри. Якщо ви не вмієте медитувати, рекомендуємо вам цьому навчитися. Це не забере багато часу, а результат буде просто неймовірним. Медитувати потрібно якнайчастіше. Особливо якщо ви дуже втомлюєтеся інтелектуально.

Сон. Здоровий сон найкраще очищає свідомість від негативу. Раніше ми розповідали про те, яка користь денного сну. Якщо бути короткими, він істотно підвищує нашу продуктивність вдень, перезавантажуючи свідомість. Експерти радять не забувати про важливість звичайного нічного сну. Тут варто пам'ятати кілька важливих моментів. По-перше, потрібно спати небагато, а якісно. Більшості людей достатньо 7-8 годин для того, щоб повністю відновити за ніч тіло, енергетику, але якщо постійно прокидатися вночі або не дотримуватись режиму, відновлення буде неповноцінним. Фізична та інтелектуальна втома буде накопичуватись, так само як і тривожні думки. Абстрагуватися від негативних думок стане набагато складніше.

Прогулянки. Більше гуляйте. Коли ви йдете вулицею, не думаючи про роботу і проблеми, фокусуючись на звуках навколишнього природи чи слухаючи улюблену музику, ваша свідомість відпочиває найкраще. Замінити ходьбу можна на велосипеді. Головне, щоб фізичне навантаження при ментальному відпочинку було мінімальним і непомітним.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,38045501708984-/ /-pc-/
Top