counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Куди витікає енергія: енергетичні дірки, які потрібно закрити зараз


Переглядів: 600


Куди витікає енергія: енергетичні дірки, які потрібно закрити зараз

Енергетика людини — це не бездонне джерело сил. Наше біополе може виснажуватися, ламатися, перетворюватися на ніщо. Експерти розповіли, що найсильніше порушує енергетичний баланс людини і як цього уникнути.

Найчастішим джерелом проблем з енергетикою є погані звички. Раніше ми розповідали, як з ними можна боротися за допомогою спеціальної змови. Настав час дізнатися про інші діри, через які витікають наші сили та здоров'я.

Нелюбимі справи, дратівлива робота

Ненависна робота — один із головних факторів зниження мотивації, втрати енергії та удачі в житті. Це енергетична діра, яка поглинає вас і перетворює на бляку тінь самих себе.

У жодному разі не дозволяйте собі робити те, що вас дратує. Якщо хтось змушує вас або ви змушені так жити за якимись обставинами, краще зробити все можливе, щоб позбутися цього раз і назавжди.

Спілкування з токсичними людьми

Токсичні люди є скрізь. Вони можуть бути навіть серед наших з вами друзів та родичів. Їх вплив на наше біополе та енергетику дуже сильний та негативний. Вони можуть навіяти нам хибні істини, забирати енергію та отруювати свідомість вірусними програмами.

Тут є два рішення — або перестати з такими людьми спілкуватися, або навчитися не сприймати всерйоз те, що вони говорять. І те, й інше може бути не найпростішим способом вирішення проблеми, але третього не дано. Якщо ви не хочете віддавати іншим людям свою енергію, сили та час, не робіть цього. Спілкуйтеся з тими, хто добре вміє відповідати добром.

Відсутність конкретних цілей та багатозадачність

Є люди, які взагалі не маю жодних цілей у житті. Вони просто пливуть за течією, тому марнують енергію. Не менш небезпечний варіант — наявність цілей, але нераціональне використання сил. Найкраще для нас з вами, коли ми маємо якесь конкретне завдання, яким ми займаємося в даний момент часу.

Коли у нас з'являються якісь розмиті цілі чи велика кількість завдань, енергетика починає розпорошуватися марно. Люди, які беруться одразу за кілька завдань, втрачають сили даремно, адже не можуть сфокусуватися на чомусь одному. Тут важливо навчитися розставляти пріоритети. Якщо ви не можете сфокусуватися на одній справі, просто спробуйте зрозуміти, що виконати потрібно в першу чергу.

Бруд і мотлох у будинку

Якщо ваше житло вимагає прибирання, а навколо вас багато непотрібних, зламаних та старих речей, то немає нічого дивного в тому, що вам ні на що не вистачає сил. Швидше за все, ваш власний будинок висмоктує з вас енергію, оскільки безладно позитивні потоки сходять нанівець, поступаючись місцем темної енергії. Як підсумок — хвороби, сварки з домочадцями, відсутність мотивації.

Тримайте будинок у чистоті. Не потрібно здувати кожну порошинку, але допускати появи тотального безладдя не можна. Якщо часу на прибирання немає, займайтеся прибиранням по 10-15 хвилин на день.

Перфекціонізм

Люди, які прагнуть робити все максимально добре, самі того не розуміючи, формують енергетичну дірку, через яку витікають їхні сили. Деякі завдання краще вирішувати швидко, без нервів та метушні. Такі люди не вміють вирішувати проблеми спокійно. Їм важливо досягти найкращих результатів, а це не зовсім правильно.

Там, де не потрібно бути ідеальними, бути такими зовсім не обов'язково. Пам'ятайте про це, щоб заощаджувати сили і пускати їх на щось справді важливе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,35213899612427-/ /-pc-/
Top