counter
Стрічка новин
Вибрати все
15 Травня
14 Травня
13 Травня
Всі новини...

Обереги для дому: куди повісити та як зробити своїми руками


Переглядів: 33


Обереги для дому: куди повісити та як зробити своїми руками

Обереги для будинку потрібні всім, адже будинок — це священне місце для кожного з нас. Там на нас чекає спокій, умиротворення, там відновлюється наша енергетика. Експерти розповіли, які обереги і навіщо потрібні, а також як їх можна зробити.

Пам'ятайте, що найкращий спосіб протистояти проблемам усередині сім'ї — це підтримувати будинок у чистоті. Намагайтеся робити прибирання за правилами фен-шуй і позбавлятися речей, які крадуть енергію. Цього вже буде достатньо, щоб оминути більшість перешкод і проблем.

Оберіг з лаврового листа

Оберіг з лаврового листя робиться дуже просто. Їх необхідно висушити або купити вже сушене листя. Беремо сім штук і читаємо над ними змову: «На удачу, на захист, на любов і на успіх, щоб у житті не було перешкод».

Візьміть голку з ниткою та просто з'єднайте листя разом. Далі повісьте оберіг з семи листя лаври прямо над вхідними дверима у ваш будинок, причому так, щоб кожен листок знаходився на рівній відстані від інших. Вважається, що такий оберег чудово відганяє будь-яке зло, приносить у будинок щастя та тепло.

Словник снів

Раніше ми вже розповідали про те, як його можна зробити своїми руками. Це не складно, але потребує певного часу. Головне — це пам'ятати, що ловець снів повинен виготовлятися з любов'ю.

Після того, як він буде готовий, виберіть потрібне місце в будинку. Найчастіше експерти радять вішати цей оберіг над головою у спальні. Закріпіть його над ліжком, щоб він охороняв ваші сни і відлякував нечисть. Також ви можете повісити його біля вікна, всередині кімнати або просто на будь-яку стіну. Бажано, щоб на цей оберег падали прямі сонячні промені, оскільки вони сприяють його періодичному очищенню.

Підкова

Знайти справжню підкову — Велика вдача. Можна купити її муляж і заговорити його на оберіг і удачу за допомогою тієї ж змови, яка зазначена вище: «На удачу, на захист, на любов і на успіх, щоб у житті не було перешкод» .

Можна навіть намалювати підкову самим та вирізати її з паперу. Такий оберіг для будинку теж матиме силу. Спеціальні умільці можуть зробити підкову з дерева або виплавити з металу. Такий варіант оберегу буде ще кориснішим.

Важливо лише пам'ятати про те, як правильно вішати підкову на удачу чи захист. Кінцями донизу підкова вішається на захист будинку. Кінцями вгору — на удачу. Вішати її можна навпроти вхідних дверей або прямо над нею — на ваш розсуд.

Кошик або мішечок з травами

Спочатку зберіть та висушіть магічні захисні трави. Для оберегу вам знадобляться:

  • кропива;
  • звіробій;
  • полин;
  • гвоздика;
  • м'ята;
  • ромашка.

Після цього потрібно самостійно зв'язати або купити мішечок із бавовни чи вовни. Туди кладемо трави та вішуємо їх над вхідними дверима. Можна покласти його поруч, але так, щоб його ніхто не чіпав. Вийде найсильніший оберіг від хвороб, сварок та недобрих людей.

Часниковий оберіг

Зубчики часнику допоможуть посилити енергетику вдома, а також поставити захист від злих духів та потойбічних сутностей, ворогів та недоброзичливців, зла та образи.

Щоб зробити оберіг із часнику, можна покласти кілька зубчиків у мішечок із натурального природного матеріалу: бавовни, вовни чи шкіри. Дуже важливо додати туди щіпку солі. Другий варіант — зв'язати їх разом, як у випадку з лавровими листами. Можна обійтися лише трьома зубчиками. Вішати такий оберег потрібно перед вхідними дверима.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
більше матеріалів
/-0,37674903869629-/ /-pc-/
Top