counter

Як залікувати душевні рани: найдієвіші методи


Переглядів: 27


Як залікувати душевні рани: найдієвіші методи

Душевні рани дістають усі люди — просто хтось вміє з ними справлятися, а хтось ні. Якщо у вашому житті щось погане, найдієвіші методи допоможуть вам пережити це швидше і з найменшими наслідками для психіки та енергетики.

Душевні рани слід заліковувати, не ігноруючи їх. Справа в тому, що вони можуть породжувати велику кількість негативних програм, які в майбутньому принесуть ще більше проблем. Саме тому намагайтеся дотримуватися порад, описаних далі.

Прийміть проблему

Більшість людей при отриманні душевної рани намагаються закритися від поганих спогадів та проблем, але це не правильно. Це найпоширеніша помилка із усіх можливих. Щоб залікувати рану, потрібно прийняти її та відчути повністю. Наприклад, якщо вас кинула кохана людина, не потрібно відразу кидатися в нові відносини. Переживіть те, що сталося, і прийміть це.

Коли нам дуже фізично, ми зосереджуємося на цьому місці. Те саме необхідно робити і за душевних проблем. Саме з цієї причини найкраща порада в даній ситуації — не ховайтеся від болю. Дозвольте відчувати те, що ви повинні відчувати в даний момент — сум, сум, самотність, обурення. Ви самі відчуєте, коли зможете почати долати це.

Не ховайте сльози

Коли людина себе стримує, це дуже негативно позначається на її чакрах та біополі. Найчастіше з нервовими зривами трапляються саме ті, хто намагається боротися з проблемами з перших хвилин, ховаючи сльози, надягаючи маску спокою. Багатьом здається, що це є демонстрація сили волі, зібраності, але це не так. Сильні люди дають хід емоціям, але швидко заспокоюються. Ті, хто тримає все в собі, просто бояться відкритись.

Філософський підхід

Дуже легко стає жити і боротися з проблемами, коли починаєш розуміти, що все, що відбувається, має як негативний, так і позитивний бік. Потрібно вміти відпускати те, що не повернути, і вміти приймати те, чого вам не втекти. Ставтеся до всього якомога простіше. Перестаньте аналізувати ситуацію. Оцінюючи себе та свої якості, ви зайвий раз страждаєте та переживаєте. Вийміть максимум користі з того, що сталося. Якщо ви зараз не можете знайти нічого хорошого в тому, що сталося або відбувається, значить, усвідомлення цього прийде потім.

Навчіться чекати

Недарма кажуть, що час лікує. Так працює наш мозок та наша енергетика. Згідно з дослідженнями, люди з часом усі погані спогади перетворюють на більш нейтральні. Якими б великими вам не здавалися поточні проблеми і хоч би якими глибокими бачилися душевні рани, завтра вони трохи затягнуться. Післязавтра — ще трохи. Це може тривати тиждень, а може й кілька років.

Слідкуйте за здоров'ям

Щойно ви зрозумієте, що негативні емоції тягнуть вас на дно, постарайтеся змінити свій спосіб життя. Людину, яка міцна фізично та енергетично, складніше зламати ментально. Саме тому експерти рекомендують у такі періоди краще висипатися, не налягати на міцні напої, краще харчуватися та займатися легкими фізичними навантаженнями. Бережіть тіло, і тоді душі ніщо не загрожуватиме.

Звертайтеся за допомогою до тих, хто вам дорогий

Якщо у вас є хороший друг, зверніться до нього за допомогою. Скажіть, що вам потрібно виговоритись. Розкажіть йому про те, що вас так засмучує або турбує, робить вам боляче. Зовсім не обов'язково чекати від цієї людини на якусь реальну допомогу. Те, що він вас вислухає, — це вже величезний крок уперед. Головне, щоб з вас не сміялися і не засуджували вас.

Ведіть щоденник

Це альтернатива спілкуванню. Якщо людина не має близьких друзів і не має кому поскаржитися, розповісти про те, що сталося, вона може почати щоденник — хоча б на той час, поки йому важко та сумно. Щоденник виконує роль слухача, причому найчастіше це корисніше, ніж спілкування з людиною. Виплескуйте емоції на папір — це дійсно допомагає впоратися із душевним болем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,41376709938049-/ /-pc-/
Top