counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

5 тибетских жемчужин: йога для укрепления энергетики и здоровья


Переглядів: 38


5 тибетских жемчужин: йога для укрепления энергетики и здоровья

Комплекс вправ «5 перлин Тибету» — чудовий спосіб підтримати своє здоров'я та енергетику. Використовуючи його щодня, ви дуже швидко помітите фізичні та психологічні зміни.

Йога — це чудовий спосіб зміцнити здоров'я і зробити свою енергетику більш стійкою і сильною, виконуючи при цьому всього три нескладні вправи. Представлений нижче комплекс, названий «5 перлин Тибету», розроблений саме з цією метою. Недарма вправи називаються перлинами Тибету. За допомогою цього комплексу нормалізуються всі процеси в організмі, тому його можна виконувати щодня як гімнастику. При цьому, звикнувши, ви можете робити їх навіть двічі на день.

Вправа 1

Розведіть руки в сторони, піднявши їх до рівня плечей. Простежте, щоб долоні були спрямовані на підлогу. Тепер почніть крутитися навколо своєї осі, обов'язково за годинниковою стрілкою. Не перестарайтеся, щоб уникнути сильного запаморочення. Достатньо зробити близько 10-12 оборотів.

За допомогою цієї вправи активізуються всі енергетичні канали в тілі. Незабаром ви відчуєте себе свіжішим, і у вашому тілі прокинеться життєва сила. Обов'язково орієнтуйтеся на себе: якщо вже на шостому обороті вам стає не по собі, обмежтеся поки що зниженим навантаженням. Згодом ви зможете поступово підняти її.

Вправа 2

Цю вправу можна робити на килимі або постелив на підлогу плед. Для початку ляжте на спину, витягнувши руки вздовж тіла. Для зручності покладіть руки долонями на підлогу: вони будуть створювати додаткову підтримку при виконанні вправи. У такому положенні підніміть шийно-плечовий відділ тулуба, притискаючи підборіддя до грудей. Після цього зробіть невелику паузу.

Далі підніміть вертикально ноги так, щоб утворився прямий кут. Можна при цьому трохи тягнути шкарпетки на себе, але так, щоб ноги не згиналися. Після цього можна знову лягти у вихідне положення та розслабити м'язи. Повторіть вправу щонайменше 8 разів. Спочатку ви можете зробити менше та поступово збільшити навантаження.

5 тибетских жемчужин: йога для укрепления энергетики и здоровья

Вправа 3

Також на килимку встаньте на коліна. Руки покладіть долонями на сідниці. Тепер нахиліть голову до грудей і зігніться, як при поклоні. Тепер необхідно виконати зворотну дію: закиньте голову вгору і прогніть у спині назад. При цьому руки опустіть трохи нижче, ніби відтягуючись з їхньою допомогою назад.

Ця вправа дуже корисна, оскільки допомагає позбутися болю в спині чи шиї. Його можна робити при артриті, щоб подолати захворювання. Також їм рекомендують користуватися дівчатам та жінкам для регуляції та нормалізації їхнього місячного циклу. Зробіть близько 8-10 підходів. Пам'ятайте, що дуже важливо також навчитися правильно дихати і працювати з чакрами свого тіла.

Вправа 4

Наступна вправа виконується сидячи. Випряміть ноги і натягніть трохи на себе шкарпетки. Згинати в колінах не можна. Спину обов'язково випряміть, а підборіддя притисніть до грудей. Руки опустіть по швах і впріться долонями в підлогу, при цьому направте кінчики пальців уперед, а не на всі боки. Це — вихідне положення.

Тепер закиньте голову назад і поступово встаньте так, щоб тіло випрямилося горизонтально. Фігура має трохи нагадувати стіл. Затримайтеся на кілька секунд у цьому положенні. Далі розслабтеся, поступово видихаючи та повертаючись у вихідне положення. Повторіть вправу близько 6-8 разів.

Вправа 5

Щоб прийняти вихідне положення, спочатку ляжте на живіт. Далі прогніть спину та спирайтеся на витягнуті руки. І долоні, і ступні розташуйте так, щоб вони були приблизно шириною плечей. Тепер закиньте до упору голову. З цього положення спочатку майже повністю ляжте, а потім підніміть задню частину тулуба, випрямляючи ноги та руки. Вийде, що ви зігнулися куточком і підняли вгору сідниці. При цьому притисніть підборіддя до грудей. Протримайтеся в цьому положенні кілька секунд, а потім знову поверніться у вихідну позицію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,34549713134766-/ /-pc-/
Top