counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Суперсила в кожному з нас: 5 порад, які підвищать продуктивність вашої праці


Переглядів: 6


Суперсила в кожному з нас: 5 порад, які підвищать продуктивність вашої праці

Кожен з нас хоче встигати робити якнайбільше, але при цьому витрачати стільки ж часу, скільки зазвичай або навіть менше. Експерти в галузі біоенергетики розповіли про те, як ви можете підвищити свою продуктивність у рази.

Можливо, що ви працюєте не зовсім у правильний час. Раніше ми розповідали про активність мозку в різний час доби. У різний час швидкість обробки та запам'ятовування інформації є різною, тому вам необхідно вибирати для продуктивної праці правильний час.

Наведіть порядок на робочому місці

Це дуже важливо, особливо якщо ваша робота має інтелектуальний характер. Порядок робочому місці впорядковує енергетичні потоки. Сила енергії Ці обволікає робоче місце і концентрується у ньому набагато глибшому рівні. Намагайтеся не залишати на столі різне сміття, їжу, непотрібні речі. Це все провокує втрату фокусу.

Дуже важливий порядок у машині, якщо людина проводить у ній дуже багато часу. Це стосується далекобійників, водіїв автобуса, таксистів.

Те саме можна сказати і про порядок в комп'ютері. Хаос на робочому столі не найкраще позначається на здатності швидко мислити та ефективно приймати рішення. Про це варто пам'ятати всім програмістам, копірайтерам та працівникам сфери IT загалом.

Порядок у тому місці, де ви працюєте, допомагає створювати порядок у думках. Саме тому не можна недооцінювати цю на перший погляд банальну пораду.

Працюйте при світлі

Це стосується не лише тих, хто сидить годинником за комп'ютером, а й працівників будь-якої сфери. Якщо є можливість, потрібно включати штучне освітлення на максимум, коли немає Сонця, робіть це завжди. Справа в тому, що за наявності світла людина рідше стає сонливою, похмурою. Менше виробляється мелатонін, який змушує чакри закриватися, а разом із ними змушує закриватися наші очі. Коли людина працює при світлі, вона бадьора і активна. Щойно світла стає недостатньо, особливо ввечері, відразу з'являється сонливість.

Само собою, це дуже негативно позначається на працездатності. Коли світло яскраве, ми, навпаки, стаємо більш продуктивними, так що не ігноруйте цей важливий факт.

Слухайте музику

Як показують дослідження, музика дуже сприятливо впливає на розумовий процес. Справа в тому, що коли ми слухаємо спокійну і приємну вухам музику, вона не розслаблює нас, а, навпаки, змушує обидві півкулі мозку працювати краще, швидше.

Дуже важливо пам'ятати про те, що музика повинна не відволікати вас, а як занурювати в атмосферу праці. Винятком є лише той випадок, коли ви працюєте, застосовуючи багато фізичної сили. Це стосується, наприклад, спортсменів, яким потрібно «розганяти» себе набагато сильніше.

Підберіть музику без слів, зі спокійним ритмом або зовсім без нього (наприклад, жанр Ambient). Також важливою умовою є відсутність високої гучності. Музика не повинна займати всю вашу увагу. Вона повинна грати як би на відстані — тихо, не порушуючи розумовий процес.

Свіже повітря

Це дуже важливий фактор підвищеної продуктивності. Кисень потрібен для нормальної роботи мозку та чакр. Коли ми відчуваємо його нестачу, це вкрай негативно позначається на швидкості прийняття рішень та настрої.

Якнайчастіше відкривайте вікна, впускаючи свіже повітря, а також намагайтеся кожен чач влаштовувати п'ятихвилинну прогулянку на вулиці. Якщо такої можливості немає, а відкритих вікон не достатньо для створення збагачення киснем повітря, використовуйте рослини. Чим більше рослин у робочому середовищі, тим це середовище більше підходить для інтелектуальної чи фізичної активності.

Підтримуйте ідеальну температуру повітря

Якщо є можливість, намагайтеся працювати у температурному діапазоні від 22 до 24 градусів. Найкомфортніша температура — 22 градуси, але досягти її часом дуже непросто, особливо у сильну спеку. Коли на вулиці холодніше, можна просто відкрити вікно, але при сильній спеці доведеться використовувати кондиціонер. Якщо ви не вболіваєте від його впливу і почуваєтеся нормально, обов'язково користуйтеся цим побутовим та вкрай важливим пристроєм.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,37435507774353-/ /-pc-/
Top