counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Сувій бажань: як швидко виконати свої мрії


Переглядів: 40


Сувій бажань: як швидко виконати свої мрії

Кожен із нас про щось мріє. Але втілення мрії може тривати роками, а може взагалі не відбутися. Адже для того, щоб все справджувалося, достатньо донести свої мрії до Всесвіту. Це можна зробити за допомогою сувоя бажань. Спосіб його виготовлення та принцип дії трохи схожий на методику роботи з картою бажань. Однак ці два потужні інструменти все ж таки мають суттєві відмінності.

Свиток бажань більш простий у виготовленні, коли як карта бажань вимагає деяких знань фен-шуй та уяви.

На зсув бажань, на відміну від карти, можна помістити не лише найважливіші та глобальні мрії, а й повсякденні. Зсув бажань можна оновлювати тоді, коли захочеться, а карта бажань змінюється лише раз на рік або після того, як усі мрії, відзначені на ній, здійсняться.

Для того, щоб виготовити прокручування бажань, знадобиться шматок ватману або блокнот. Якщо це буде ватман, його необхідно перев'язати красивою стрічкою. Якщо ви зупините свій вибір на блокноті, він обов'язково має радувати ваше око. Іншими словами, обкладинка вашого сувоя бажань має бути привабливою.

Після того, як ви вибрали основу для сувої, його необхідно зарядити енергією успіху. Для цього на Місяць, що наростає, в п'ятницю після заходу Сонця потрібно покласти заготівлю свого сувоя на підвіконня. Там він має пролежати три доби. Тільки після цього його можна заповнювати бажаннями.

У свій сувій бажань запишіть те, про що мрієте. Багато людей, які становили карту чи сувої, нерідко бувають розчаровані тим, що цей інструмент для виконання мрій зовсім не діє. Щоб усе виповнилося за короткий термін, необхідно просто правильно писати свої бажання. Ось основні правила, яких потрібно дотримуватись при складанні списку:

Бажання потрібно писати лише в теперішньому або минулому часі. Виключіть такі фрази як «я хочу», «мені потрібно», «я бажаю». Все має бути чітко та конкретно. Замість «я хочу купити квартиру», необхідно писати «я купив квартиру».

Потрібно уникати негативних формулювань. Якщо ви хвилюєтеся за складання іспиту, не варто писати «я не провалюся на іспиті». Потрібно писати в позитивному контексті: «я успішно склав іспит».

Якщо ви хочете виконати своє бажання якнайшвидше, необхідно докладніше про нього написати. Наприклад, якщо ви мрієте зустріти кохання, то не варто писати так: «я зустріла цікаву людину для створення серйозних відносин». Необхідно написати бажання якомога конкретніше: «я зустріла чоловіка 190 метрів на зріст, брюнета, спортсмена, з пристойним достатком для серйозних стосунків».

Ще одне важливе правило для загадування бажань: ваші мрії не повинні мати негативного забарвлення для оточуючих людей.

За кожне сповнене бажання необхідно дякувати Всесвіту. Також не забувайте викреслювати все виконане зі свого сувоя бажань.

Ваш свиток бажань повинен зберігатися в недоступному для чужих очей місці. Його категорично не можна нікому показувати, інакше чужа енергетика зруйнує магічну силу сувої.

І останній секрет правильного використання сувоя бажань. Для того, щоб активувати його силу, необхідно записати одну просту мрію, яка, за вашими підрахунками, може здійснитися найближчим часом. Коли це бажання здійсниться, інші пункти не забаряться.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,37198090553284-/ /-pc-/
Top