counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
Всі новини...

Сила всередині: як знайти в собі позитив та навчитися протистояти неприємностям


Переглядів: 11


Сила всередині: як знайти в собі позитив та навчитися протистояти неприємностям

У кожному з нас є оптимізм, але не кожна людина здатна користуватися цією силою. Якщо ви відчуваєте, що негативна енергетика бере над вами верх, то настав час скористатися порадами, описаними в цій статті.

Всі описані далі методики та поради допоможуть вам зміцнити своє біополе, піднімуть настрій, підвищать опірність стресу та депресіям, а також підвищать вашу впевненість у собі. Ще ви зможете краще фокусуватися на поточних завданнях та вирішувати складні проблеми з найменшими витратами сил. Все це допоможе вам змінити своє життя на краще.

Хваліть себе

Цю вправу варто робити щодня і якнайчастіше. Негативні та песимістичні люди стають такими через те, що перестають бачити у собі щось приємне та позитивне. Вони працюють на зношування кожен день, вирішуючи проблему за проблемою, але не помічають нічого хорошого. Вони бачать лише нові негаразди. Саме тому експерти наполегливо радять хвалити себе навіть за найменші перемоги.

Наприклад, ви зробили прибирання. Зупиніться на секунду, окиньте поглядом квартиру або будинок, а потім скажіть собі: Я молодець, тому що тепер у моєму будинку чисто і затишно. Також говоріть собі частіше, що ви заслужили заохочення за докладені зусилля. . Ви дійсно на це заслуговуєте, адже це і є суть нормального енергетичного обміну. Якщо людину тільки дає щось і нічого не отримує натомість, це призводить до проблем із самооцінкою, настроєм.

Фіксуйте хороші моменти свого життя

Робіть це з періодичністю на день, тиждень або місяць. Чим більше ви фокусуєтеся на негативі, тим частіше вам варто записувати все те, що з вами відбувається. Якщо ви вирішуєте робити це щодня, краще робити це прямо перед сном.

Записувати варто все — до найбанальніших дрібниць типу «вчасно встиг на автобус», «зробила манікюр», «удалося купити річ зі знижкою». Записуйте все, що хоч якось вас тішить. Щовечора читайте те, що писали за день до цього. Це допоможе вам пам'ятати більше хорошого та швидше забувати негативні події та моменти.

Змінюємо лексикон

Намагайтеся помітити, скільки разів на день ви говорите хороші, добрі та приємні слова собі та оточуючим, а скільки разів вимовляєте щось погане. Чим частіше ви кажете щось неприємне та погане. Тим більше відлякуєте від себе удачу і гарний настрій.

Намагайтеся якомога рідше говорити слова: «ненавиджу», «погано», «бідність», «біда», «невдача». Якомога частіше вимовляєте: «спасибі», «будь ласка», «люблю», «приємно», «радість». Усі слова, які означають щось хороше, потрібно вимовляти якомога більше разів.

Фокусуйтеся на чомусь хорошому

Це прийде не одразу. Подібне вміння розвивається роками, але користь від нього величезна. Наприклад, вас звільнили з роботи через скорочення штату. Не треба думати, що це біда. Сприймайте це як можливість знайти роботу ще краще, урізноманітнити своє життя. Те саме стосується розставань, розчарувань.

Навчіться святкувати свої перемоги

Багато хто з нас не святкує успіхів у тій чи іншій сфері життя, через що з'являються негативні думки. Якщо ви відчуваєте, що зробили щось варте, обов'язково робіть собі заохочення. Купуйте новий одяг або смачну їжу, зустрініться з друзями, влаштуйте невелике свято. Згодом жити стане набагато простіше.

Здійснюйте добрі вчинки

Немає кращих ліків від хандри, ніж допомога ближньому. Допомагайте нужденним, родичам, друзям. Коли людина робить добру справу, у неї на душі стає тепліше. Як показує практика, зробивши щось добре для себе, ми отримуємо задоволення, але зробивши щось хороше для ближнього, ми маємо справжню радість.

Зовсім не обов'язково витрачати на це весь свій час. Хороші вчинки часом займають у нас лише хвилину. Це можуть бути навіть просто приємні слова, дзвінок бабусі чи дідусеві. Несіть у світ добро, щоб стати успішнішими та щасливішими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,38706922531128-/ /-pc-/
Top