counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Вересня
26 Вересня
Всі новини...

10 "нещасливих" квітів, які не можна тримати в будинку


Переглядів: 14


10 нещасливих квітів, які не можна тримати в будинку

Домашні рослини та квіти можуть мати негативну енергетику або навіть бути вампірами. Саме тому деякі квіти у будинку тримати не рекомендується.

Зрозуміло, енергетика в будинку має бути позитивною. Адже саме вона притягує успіх до всіх його мешканців. Раніше ми писали про те, які рослини приносять у будинок щастя. Ця стаття допоможе вам знайти для себе ідеального енергетичного помічника. А сьогодні ми розповімо про те, які з квітів удома тримати не слід зовсім.

10 нещасливих квітів

Роза. На перший погляд, це прекрасна квітка, яка є королем усіх кольорів. Однак троянда не лише гарна. Вона чудово вбирає енергетику, таким чином не донором, а вампіром. При цьому троянда майже нічого не віддає натомість, тож тримати троянди вдома бажано лише тим, хто впевнений: йому є що віддати.

Орхідея. Однією своєю назвою ця квітка здатна завоювати ваше кохання, але не будьте наївними. Говорять, що орхідея забирає енергетику, харчуючись недоліками людей. Це чиста вода вампір, якому не властиві ніякі обмеження. Орхідея рідко приживається в будинках, але якщо це сталося, то ті, хто має проблеми з впевненістю в собі, будуть ще нещаснішими. Квітка також провокує безсоння. Якщо ви готові заводити орхідею всупереч усьому, не ставте її поряд зі своїм спальним місцем.

Бегонія. Ці квіти відомі своєю популярністю, проте вони можуть красти у людей енергію. Щоправда, вони притягують себе як позитивну, і негативну енергію, що частково може послужити і добру службу. Понад те, коли рослина ділиться тим, що забрало, негатив вона залишає собі, віддаючи невелику частину позитиву назад. Але не варто тримати більше однієї такої квітки вдома, щоб не порушити енергообмін.

Лілії. Ці на перший погляд нешкідливі квіточки можуть провокувати скандали. Небезпечні вони своєю несподіванкою, оскільки довгий час можуть дарувати будинку спокій та порядок, а потім різко змінити свою енергетику. Тримайте лілії там, де ви буваєте нечасто — наприклад, на дачі.

Бэз. Кожна людина відчуває задоволення, проходячи повз кущ бузку влітку. Не варто зрізати ці квіти додому: багато народних прикмет кажуть, що бузок несе лише лиха. Раніше ми писали про магічні властивості бузку і про прикмети, пов'язані з нею. Ця стаття допоможе вам не тільки більше дізнатися про бузок, але й правильно вчинити, коли той зацвіте.

Тюльпани. Є прикмета, що ці квіти провокують випадання волосся, погіршення стану шкіри та підвищують нервозність. Звичайно, багато хто любить тюльпани, і не варто повністю від них відмовлятися. Просто не садіть їх близько до будинку, наприклад, під вікнами дачі.

Папороті. Ці квіти гарні в палісадниках та на садових ділянках. Ними можна красиво оформити квітник, можна прикрасити папороть квітами на Івана Купала. Але тримати його вдома фахівці не рекомендують: він поглинає кисень, виділяючи вуглекислий газ, а отже, може нагородити вас головним болем.

Тубероза. Ця квітка дуже смачно пахне, її навіть використовують парфумерії, але ця перевага не зрівняється з її недоліком. Він провокує зради. Якщо ви одружені і не бажаєте проблем, краще відмовтеся від цієї квітки раз і назавжди.

Гіппеаструм. Цей представник світу флори дуже не любить, коли в його присутності хтось скандалить, виливаючи негатив. Ця квітка забирає все до останньої краплі, віддаючи це пізніше. Якщо у вас часто хтось свариться вдома, ви ризикуєте не позбавитися постійного припливу негативної енергетики ніколи.

Олеандр. У деяких випадках запах цієї неймовірно красивої квітки може спричинити запаморочення. Якщо у вас вдома є маленькі діти, то в жодному разі не купуйте олеандр як прикрасу.

Стелера карликова. Від цієї японської квітки виходить одна велика небезпека для маленьких дітей та тварин. Сік рослини може викликати проблеми зі здоров'ям, що для дітей може виявитися дуже небезпечним.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає несподівана зустріч або новина, яка може вплинути на ваші плани Будьте готові до змі....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви матимете можливість поглянути на свою кар'єру з нової точки зору Можливо, ви приймете важливе ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе важливі рішення та зміни, які допоможуть вам досягти успіху в роботі Фінансова с....
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день вимагатиме від вас рішучих дій та концентрації на головних завданнях Можливо вам доведет....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ваші амбіції будуть на висоті, і ви зможете досягти багато чого Це зручний день для вирішення про....
більше матеріалів
/-0,37043809890747-/ /-pc-/
Top