counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
Всі новини...

Чому сняться кошмари і як їх позбутися


Переглядів: 25


Чому сняться кошмари і як їх позбутися

Фахівці в галузі біоенергетики повідомляють, що причин появи кошмарів може бути багато. Їхні поради допоможуть вам позбутися поганих сновидінь.

Жахи сняться всім, але з різною частотою. Позбутися їх може допомогти ритуал на зміцнення енергетики, адже досить часто проблема полягає у духовній та фізичній слабкості людини.

Енергетичні причини кошмарів

Енергетичне виснаження— одна з найпоширеніших причин. Це може відбуватися, тому що хтось із вашого оточення є енергетичним вампіром. Висмоктувати енергію можуть також різні місця — наприклад, нова невдала робота.

Плата за кармічні борги. Це друга можлива причина жахів. Ви могли зробити щось погане у минулому або навіть у попередньому житті. Якщо нещодавно ви зробили щось погане, постарайтеся це виправити.

Всесвіт може намагатися повідомити вам щось важливе за допомогою кошмарів. Якщо сон сниться з четверга на п'ятницю, він із високою ймовірністю віщ. Це не означає, що ви дійсно впадете з великої висоти або станеться щось інше. Це лише говорить про те, що ви наражені на небезпеку, тому від вас потрібна максимальна обережність.

Погана домашня енергетика. Спробуйте викинути старі речі та прибрати подалі старі фотографії. Позбудьтеся всього непотрібного, приберіться вдома, наведіть порядок. Це допоможе очистити енергетику будинку і кошмари перестануть снитися.

Думка екстрасенсів

Нерідко постійні кошмари можуть сигналізувати про наявність прокляття або пристріту, псування. У цьому випадку слід пошукати в будинку так звану підкладку — річ, яка порушує енергетичний баланс і висмоктує із вас сили, поки ви спите. Це може бути голка у дверному одвірку, мішечок із сіллю або із землею в непомітному місці, пакунок волосся тощо.

Підкладом вважаються також подаровані речі, які раніше належали комусь іншому. Після ухвалення таких подарунків краще проводити ритуал очищення. Можна спробувати окропити всі кімнати в будинку святою водою — це теж часто допомагає позбутися негативної енергії.

Відвести біду і позбутися кошмарів можна, задобривши домовика, який теж може бути причиною поганих снів. Іноді він починає проявляти негативну активність через часті суперечки в будинку.

Психологічна думка

Психологи кажуть, що кошмари та погані сни не є небезпечними. Навіть якщо вони сняться постійно, це є наслідком, а не причиною чогось поганого. Це говорить про те, що потрібно змінити своє життя, попрацювати над думками та звичками.

Іноді кошмари підказують нам щось дуже важливе. Це можливо робота інтуїції. Варто подумати над тим, що вам наснилося, і ретельніше опрацювати плани. Наприклад, якщо у вас намічено весілля, але вночі наснилося, що воно зірвалося з якоїсь причини, спробуйте ще раз усе перевірити ще раз, погодити, обдумати, опрацювати ретельніше.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,3794949054718-/ /-pc-/
Top