counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Як дізнатися характер за датою народження: секрети нумерології


Переглядів: 23


Як дізнатися характер за датою народження: секрети нумерології

Що таке число? Це лише інформація про кількість? Не зовсім. Числа – це своєрідна мова, якою говорять усі люди на нашій планеті. Крім того, у цифрах відображена багатовікова мудрість багатьох народів. Кожне число в давнину наділялося своїми властивостями та значенням. Людину скрізь переслідують цифри. З моменту народження вони з'являються в його житті і не залишають його до самої смерті. Вони впливають на долю, визначають багато аспектів у житті і навіть формують характер. Так, за допомогою нумерології цифр, ви можете дізнатися про свої характерні особливості, здібності, прихований потенціал і таланти.

Для початку потрібно обчислити нумерологію за датою народженняНайпростіший спосіб дізнатися – скласти цифри у даті. Наприклад, ви народилися 29 числа. Складаємо всі цифри та отримуємо однозначне число: 2+9=11=1+1= 2. Двійка і є нумерологічним числом вашого народження. Що вона означає?

Число 1 – визначать людину позитивну та творчу. Цим числом управляє Сонце, яке наділяє людину безліччю позитивних якостей. Якщо ваше число народження 1, то ви – яскрава індивідуальність, що прагне свободи і незалежності. За вдачею ви лідер, який може легко залізти вгору кар'єрними сходами.

Числом 2 управляє Місяць. Люди цього числа мають м'який характер та багату фантазію. Нерідко вони живуть у своїх ілюзіях та погано адаптуються до реалій суворої дійсності. Якщо кількість вашого характеру 2 – то ви романтик та мрійник. Природа наділила вас безліччю талантів. Ви легко можете знайти себе у сфері мистецтва. Єдиний ваш мінус – це невпевненість у собі.

Число 3 знаходиться під заступництвом Юпітера. Люди, які мають це число характеру, мають яскраво виражені лідерські якості. Якщо це ваше число, то ви є людиною авторитетною у своєму середовищі або, принаймні, прагнете цього. Ви дуже організовані та дисципліновані, вмієте доводити будь-яку справу до кінця. Ваша цілеспрямованість та амбіції допоможуть вам у кар'єрному зростанні.

Числом 4 управляє Уран. Люди цього числа – рішучі та норовливі натури. Їх не лякають труднощі, вони готові плисти проти течії заради однієї мети. Завзятість, вміння триматися своєї точки зору і не відходити від принципів. ось що притаманно таких людей. Гроші їх мало цікавлять, часом вони готові боротися лише задля досягнення рівності, свободи та незалежності. Це люди-революціонери.

Число 5 управляється Меркурієм. Люди, народжені з характером цього числа, дуже імпульсивні, рішучі і розумні. Вони мають інтелект і хватку, які допомагають їм легко. заробляти гроші і жити в достатку. Люди цього числа можуть знайти контакт з будь-якою людиною і вийти переможцем з будь-якої складної ситуації. Їх рішення – часто спонтанні, що часом ускладнює їм життя. Однак вони готові подолати будь-які труднощі і знову стати на ноги.

Число 6 уособлює планета Венера. Люди, що мають шістку, нумерологічним числом цінують красу та мистецтво. Вони дуже привабливі та товариські. Як правило, у них багато друзів та таємних завойовників. Люди числа 6 розбірливі у зв'язках і не терплять зради та байдужості до них. Їх відрізняє рішучість та цілеспрямованість.

Число 7 знаходиться під заступництвом Нептуна. Люди цього числа дуже індивідуальні та таємничі. Їх ваблять далекі подорожі та пригоди. Вони не бояться змін і дивляться життя позитивно. Гроші не відіграють особливої ролі для людей-сімок, найголовніше для них – це самореалізація та незалежність. Більшість людей цього числа мають екстрасенсорні здібності. Їм цікаво все незвідане та таємне.

Число 8 керується Сатурном. Життя людей-вісімок фатальне. Як правило, їхнє життя може відбуватися тільки за двома сценаріями: або вони домагаються всього, що хочуть і знаходять щастя, або на них чекає одне невдача, рутинне життя і бідність. Часто такі люди не знаходять підтримки та розуміння у суспільстві, від цього вони почуваються самотніми. Але самота їх не лякає. Їхня потужна сила духу допомагає їм справлятися з будь-якими труднощами.

Число 9 – це Марс. Люди цього числа мають сильні вольові якості характеру. Як правило, в юності вони переживають не найкращі часи, але пізніше всі труднощі вони легко долають і стають лідерами. Часто вони бувають зарозумілі, грубі та агресивні. Справа в їхньому бійцівському характері, який не завжди ув'язується в мирне існування.

Нумерологія за датою народження може вам багато про що розповісти. Однак створити повну картину своєї особи можна за допомогою використання інших езотеричних наук, наприклад, таких як астрологія та хіромантія. Але навіть за допомогою нумерології ви можете легко визначити свою сутність, щоб дізнатися себе трохи краще. Можливо, у вас ховаються такі здібності та таланти, про які ви навіть і не підозрювали?


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
Гімнастика для очей: як покращити зір
Гімнастика для очей: як покращити зір
Очі  — це життєво важливий орган у людському організмі Зіпсувати зір можна кількома способами: читати погано н....
більше матеріалів
/-0,21937203407288-/ /-pc-/
Top