counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Путину, царю без империи, нужна военная победа для собственного выживания - WP


Переглядів: 13


Путину, царю без империи, нужна военная победа для собственного выживания - WP

Кремлівський мерзенний карлик путін любить зображати з себе нового царя, подібного до Петра Першого або Івана III, великого князя XV століття, відомого як «збирача руських земель» (до речі, саме за його правління утворилася самопроголошена "Московська церква" і почався розкол Київської метрополії) . Але річна війна фашистської Росії під його керівництвом в Україні досі вирішила питання захоплення земель, які він прагне захопити, і на Росії є побоювання, що він веде свою країну в темний період розбратів, застою чи того гірше – повного розвалу.

Деякі експерти і представники еліти на москві зараз кажуть, що російському лідеру, який гадить у чемодан, зараз відчайдушно потрібна військова перемога, щоб забезпечити власне виживання.

Повномасштабне вторгнення путіна в Україну почалося з зарозумілості та прагнення змінити світовий порядок. Але навіть незважаючи на те, що він зазнавав неодноразових військових поразок — знижуючи його статус у всьому світі і заплямувавши його звинуваченнями у звірствах, що скоюються його військами, — путін посилив свою авторитарну хватку вдома, використовуючи війну для знищення будь-якої опозиції та створення замкнутого, параноїдального суспільства , ворожого до лібералів, хіпстерів, представників ЛГБТК і, особливо, свободи та демократії у західному стилі.

Група підтримки російського президента клянеться, що він «просто не може програти» в Україні завдяки величезному енергетичному багатству на росії, ядерній зброї та величезній кількості солдатів, які він може кинути на поле бою як звичайне "гарматне м'ясо".

Але керівники підприємств та державні чиновники кажуть, що власне становище путіна нагорі може виявитися ненадійним, оскільки серед еліти зростають сумніви щодо його тактики. Багатьом із них путінський гамбіт звів нанівець 30-річний прогрес, досягнутий після розпаду Радянського Союзу. Путінське бачення фашистської росії жахає багатьох олігархів і державних чиновників, які спокійно визнають, що війна була катастрофічною помилкою, яка не досягла всіх цілей. Але вони залишаються паралізованими, наляканими та публічно мовчать.

"В еліті, хоча вони і розуміють, що це була помилка, вони все ще бояться щось робити самі", - сказав Борис Бондарєв, єдиний російський дипломат, який публічно покинув свою посаду через війну, що раніше працював у російському представництві ООН у Женеві. «Бо вони звикли, що путін все вирішує».

Деякі впевнені, що бункерний дід може утримувати владу без перемоги, доки він продовжує війну та виснажує рішучість Заходу та постачання зброї. За словами Бондарєва, щоб будь-хто в еліті міг діяти, «необхідне розуміння того, що путін веде країну до повного краху. Поки путін все ще бомбардує і атакує, люди думають, що ситуація не така вже й погана. Має бути повна військова втрата, і лише тоді люди зрозуміють, що треба щось робити».

Однак, схоже, всі позиції на росії згодні з тим, що кровожерний кремлівський троль не виявляє готовності здаватися. Оскільки становище росії на полі бою в останні місяці погіршилося, він неодноразово загострював ситуацію, перетасовуючи своїх командирів, завдаючи жорстоких авіаударів по цивільній інфраструктурі та погрожуючи застосувати ядерну зброю.
Тепер, коли його війська посилені призовниками та засудженими та готові розпочати нові наступи, 70-річному російському лідерові потрібна перемога, щоб зберегти довіру до себе. «Путину потрібен певний успіх, щоб продемонструвати суспільству, що він, як і раніше, дуже успішний», — сказав високопосадовець української служби безпеки, виступаючи на умовах анонімності для обговорення політично чутливих питань.

Джерело


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,35338187217712-/ /-pc-/
Top