counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

6 пасток, які заважають вашому духовному зростанню


Переглядів: 15


6 пасток, які заважають вашому духовному зростанню

Духовне зростання має відбуватися безперервно. Тільки в такому разі він буде найефективнішим. Настав час дізнатися про те, що заважає цьому важливому процесу. Експерти розповіли, як ви можете уникнути пасток на своєму шляху.

Ми не раз розповідали про духовних практиках, але пошуки вищого сенсу не пов'язані виключно на них. Ми духовно прокидаємося і ростемо навіть під час спілкування з приємними людьми. Якщо ви хочете пізнати істину і залишитися собою, пам'ятайте про описані далі помилки.

Неправильні цілі духовного розвитку

Найголовніша мета духовного зростання — шукати відповіді на внутрішні питання: «навіщо я існую?», «куди я йду?». Духовне зростання має допомагати у досягненні оптимізму, радості та щастя.

Багато людей же стає одержимим духовною складовою життя, тому забувають про насущне, про необхідність гармонії. Усього має бути потроху в нашому житті — матеріальних цінностей та духовних.

Інші ставлять за мету забути щось погане за допомогою духовних практик. Духовне зростання не зможе придушити ваші негативні спогади та почуття. Це марна трата часу, оскільки жодної користі від практик у такому разі немає.

Бажання «пробуджувати» інших

Багато людей після досягнення своїх духовних цілей починають «допомагати» іншим, нав'язуючи свої думки та намагаючись навчити чогось тих, кому це не цікаво. Таким чином людина втрачає напрацьовану духовність, адже це сакральне, святе і високе. Цим не діляться, якщо про це вас ніхто не просить.

Якщо ви досягли якогось просвітлення, тримайте його при собі. Зберігайте свої знання як зіницю ока. Вони дуже важливі для вас, а якщо доля вирішить, що вам потрібно поділитися знаннями, вона сама направить до вас того, хто потребує вашої допомоги.

Вихваляння

Багато людей, які досягли великих або малих висот у духовному просвітленні, часто кричать про це на кожному розі. Не варто цього робити. Просвітлені не краще і не гірше за інших. Вони просто інші. Якщо вони починають хвалитися своїми досягненнями, їхня духовність падає, оскільки вони впиваються гординею і марнославством — одними з найстрашніших гріхів. Це дуже заважає розвиватися духовно далі.

Бажання змінити світ

Духовне пробудження — це спосіб змінити самих себе та своє ставлення до світу, а не весь світ навколо. Бажання грати у Бога небезпечне. Його слід остерігатися як вогню. Займайтеся собою, а про світ довкола забудьте. Змінити його допоможуть гроші, влада, але не просвітлення. Тибетські істини свідчать, що у цьому світі кожен сам відповідає за себе. Решта нехай тече так, як задумано долею.

Надмірна самокритика та негатив

Нерідко духовний розвиток допомагає нам дізнаватися про якісь свої недоліки та мінуси. Інші люди розуміють всю складність та безглуздість світу, його проблеми. Багатьох це гнітить, змушує впадати в депресію, зустрічатися з небезпечними думками.

Іншими словами, після раптового пробудження людина може зазнати шоку від недосконалості буття. З'являється апатія та зникає бажання працювати, розважатися, дружити, займатися різними хобі.

Пошук відповідей на неправильні питання

Багато людей після того, як отримують відповідь на якесь питання, перестають самостійно приймати рішення у житті. Не всі рішення варто приймати, ґрунтуючись на духовності. Не варто забувати про матеріальний світ, про роботу та друзів, про необхідність вчинення помилок. Експерти в галузі біоенергетики зазначають, що знайти відповіді на всі питання за допомогою просвітлення та духовного зростання не вийде.

Багато хто запитує у вищих сил про те, чи потрібно відкривати бізнес, чи варто починати стосунки з тією чи іншою людиною, чи потрібно починати ремонт у будинку тощо. У таких питаннях головною рушійною силою є ваша свідомість та думки. Робіть те, що подобається, якщо це стосується повсякденного та матеріального.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та бага....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
більше матеріалів
/-0,38773798942566-/ /-pc-/
Top