counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Як режим дня впливає на біополе та настрій людини


Переглядів: 20


Як режим дня впливає на біополе та настрій людини

Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості. Це наслідки неправильного режиму дня. Загальновідомо, що порядок дня — джерело сил та гарного настрою, і щоб бути щасливим, його необхідно дотримуватись.

Життя на нашій планеті підпорядковане руху Сонця. Денне світило — це джерело життєвої сили та енергії . Зі сходом Сонця прокидається все живе, а після заходу сонця все змовкає і засинає. Але люди постійно борються зі своєю природою, не бажаючи підкорятися налагодженій системі. Це не призводить ні до чого хорошого: наші самопочуття, енергетика та настрій безпосередньо залежать від того, як минає наш день, якого розпорядку ми дотримуємось, як визначаємо час для відпочинку та активності.

Від недосипання до депресії

Серйозні збої в роботі організму, а також діри в біополі виникають по всій знайомій причині: через збитий режим і недосипання. Люди, які активно працюють ночами, до ранку засиджуються за комп'ютером або розважаються в клубах, страждають від неправильного режиму дня, що призводить до депресії та психічних захворювань.

За словами вчених люди, які живуть всупереч біологічним ритмам, частіше скаржаться на самотність, відчувають напади апатії, відчувають себе нещасними, у них знижено швидкість реакції. Часто це пов'язано ще й із поганою гігієною сну, що також провокує збій ритмів. Наприклад, перегляд телевізора або стрічки новин на ніч знижує вироблення мелатоніну, що призводить до порушення сну, головного болю, ризику серйозних захворювань.

Однак на нормальну роботу людського організму впливає не лише відпочинок, як багато хто вважає. Важливо правильно розподілити весь день на фази і дотримуватися встановленого графіка.

Налаштування режиму дня

Для того, щоб налаштувати свій біологічний годинник і налагодити режим дня, достатньо привчити себе дотримуватися періодів активності та правильно їх використовувати.

Повноцінний сон — основа правильного порядку дня. Постійне недосипання призводить до нервових розладів і підриває здоров'я. Сон повинен тривати від 6 до 8 годин, але це не єдина умова: важливо і те, скільки людей відходить до сну. Для кожної системи є певний час відпочинку. Так, наприклад, нервова система найкраще відпочиває в проміжок з 10 години вечора до півночі. Якщо заснути після опівночі і проспати 8 годин, ви, звичайно, отримаєте за ніч необхідні сили і , але нервова система залишиться в напрузі.

З півночі до 4 ранку відбувається насичення духовною енергією, відпочиває розум. Той, хто прокидається з 4 до 6 ранку, заряджається позитивною енергією. Йому буде легко протягом дня долати перешкоди та активно працювати. Науково доведено, що розум людини найефективніше працює до 6 ранку.

З 7 до 10 ранку наш організм розгойдується, і всі когнітивні процеси трохи сповільнюються. Щоб прискорити роботу, корисно тим часом займатися спортом.

Днем рівень продуктивності поступово зростає. Активна енергія Сонця провокує організм витрачати сили в період з 11 до 13 годин, тому на цей час рекомендується планувати найенерговитратніші справи.

З 14 до 16 години настає час, коли хочеться подрімати після обіду. Важливі заходи та зустрічі краще відкласти на пізніший час. З 16 по 20 годину мозок розганяється і досягає великої працездатності — це період активної фізичної чи інтелектуальної роботи.

Ідеальний час для вечері —з 18 до 21. Їжа має бути легкою, оскільки калорійні продукти можуть стомлювати психіку.

Після 9 години вечора організм починає плавно готуватися до відпочинку. Це означає, що пізна робота та нічні посиденьки не підуть йому на користь. Крім того, інформаційний шум, яскраве світло і гучна музика лише збивають з пантелику. Біоенергетики радять прогулятися перед сном на свіжому повітрі, щоб синхронізувати внутрішній годинник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,38166689872742-/ /-pc-/
Top