counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Сумісність Знаків Зодіаку: як знайти ідеального партнера


Переглядів: 62


Сумісність Знаків Зодіаку: як знайти ідеального партнера

Чи люди довгий час перебувають у пошуках ідеальної людини для створення серйозних стосунків і сім'ї. Пошуки досконалості нерідко призводять до самотності чи помилок. Знайти відповідну людину набагато простіше, ніж ви думаєте. Для цього необхідно просто знати знак зодіаку потенційного партнера. Визначте свою сумісність за Знаком Зодіаку з іншими сузір'ями, і тоді вам буде набагато легше знайти свою другу половинку.

Фахівці в галузі фен-шуй пропонують визначати любовну сумісність чоловіки та жінки за енергіями Інь та Янь. Усі Знаки Зодіаку поділяються на чоловічі та жіночі. До чоловічих сузір'їв Янь відносяться: Овен, Лев, Водолій, Близнюки, Терези та Стрілець. Ці Знаки Зодіаку мають чоловічий початок і мають активну енергію.

Жіночий початок Інь та пасивну енергію мають такі сузір'я: Телець, Діва, Рак, Скорпіон, Риби та Козеріг.

Згідно фен-шуй, сумісність у парі визначається на основі приналежності людини до тієї чи іншої енергії. Давайте розглянемо сумісність Знаків Зодіаку, згідно з цією китайською теорією.

Сумісність чоловіка та жінки в парі Інь та Янь. Це гармонійні стосунки. У цьому випадку можна сміливо говорити про те, що люди добре підходять один одному за всіма параметрами. Добре, якщо чоловік у такій парі матиме енергію Янь (чоловічу енергію). У цьому випадку він буде головним у стосунках. Якщо ж у відносинах жінка матиме енергію Янь, то всім керуватиме саме вона, а чоловік перебуватиме під каблуком. Але в першому та в другому випадку союз стане гармонійним та міцним. Відносини в парі Інь та Янь будуть спокійними та врівноваженими. Сварки та конфлікти відбуватимуться рідко, оскільки обидві сторони у парі йдуть на компроміс та прислухатимуться до думки свого партнера.

Сумісність чоловіка та жінки у парі Янь та Янь. Відносини у такому союзі будуть постійно напруженими. У цьому випадку ми маємо справу із двома яскраво вираженими лідерами, які не здадуть свої позиції без бою. Кожен у цій парі тягтиме ковдру на себе, що зрештою почне призводити до конфліктів. Нудно в таких відносинах точно не буде, але якщо ви прагнете спокійнішого співіснування з партнером, то це точно не ваш варіант. Не варто думати, що Янь та Янь несумісні один з одним. Вони можуть прожити разом довге і щасливе життя, але тільки якщо розділять між собою обов'язки та сфери впливу.

Сумісність чоловіка та жінки в парі Інь та Інь. У цьому союзі не буде частих сварок та конфліктів. Відносини будуть більш ніж спокійними. Поєднання пасивних знаків Зодіаку не зовсім сприятливий варіант для створення сім'ї. Обидва партнери цуратимуться відповідальності та прояву ініціативи. У цій парі закоханим буде складно прийняти якесь рішення, вони постійно сумніватимуться, поступатимуться один одному, незважаючи на свої принципи. Цій парі, як і союзу Янь та Янь, рекомендується розділити сфери впливу. Нехай кожен у стосунках має свій спектр обов'язків.

Цей спосіб визначення сумісності Знаків Зодіаку дозволить вам швидко знайти людину, яка зможе не тільки зацікавити вас та залучити зовні, але ще й скласти чудову партію у шлюбі. Вибираємо чоловіка за знаком Зодіаку Так що на першому побаченні краще одразу з'ясувати сузір'я потенційного партнера.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
більше матеріалів
/-0,42335891723633-/ /-pc-/
Top