counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Шлях до гармонії: як перестати злитися і позбутися образи


Переглядів: 13


Шлях до гармонії: як перестати злитися і позбутися образи

Кожен може розлютитися або образитися, проте ці почуття привносять в енергетику лише негатив. Щоб знайти гармонію, важливо вчасно позбавлятися негативних емоцій.

Образа — це почуття, властиве навіть найтерплячішим і найдобрішим людям. Але гармонія дуже важлива — причому не тільки в серці, але і  в будинку, де ви мешкаєте. Біополь людини налаштовується на те місце, де вона відпочиває та заповнює сили. Підвищивши свою енергетику, ви перестанете ображатися на людей через дрібниці і зможете жити повним життям, не відволікаючись на негатив.

Образи і агресивність з енергетичної точки зору

Ви можете бути сильною та успішною людиною, але образи нерідко здатні стягнути на дно навіть найстійкішого. Це дуже небезпечно, оскільки негатив будь-якого характеру завжди міцно засідає всередині людини, не відпускаючи її ні на мить. Енергетичне поле стає схожим на світло від запальнички в тунелі, завдовжки кілометр. Ображаючись на життя, обставини, що оточують, ми згодом гасимо цей вогонь і вязнем у розчаруванні замість нових перемог.

Не всі ситуації у житті можна взяти під контроль. І якщо в минулому вже трапилося щось, чого не можна виправити, саме час відпустити цю ситуацію і жити далі, дивлячись у майбутнє, а не повертаючись назад. Адже щоб досягти гармонії, потрібно частіше заглядати у свій внутрішній світ і відновлювати рівновагу із зовнішнім, а не витрачати сили на жаль.

Шлях до гармонії

Час лікує, вірно, але іноді навіть це — не вихід із ситуації. Образа може бути надто сильною. Сидячи очікуючи біля моря погоди, ви можете втратити багато часу, тому слідуйте порадам фахівців, підвищуючи свою енергетику — тоді образи підуть самі собою.

  • Оточуйте себе завжди лише позитивом. Це стосується і людей, з якими спілкуєтеся. Це один із трьох способів зробити свою енергетику позитивною.
  • Використовуйте спеціальні афірмації або просто частіше кажіть собі, що ви щасливі. Приклади хороших афірмацій: «я — сильна людина, здатна пережити будь-які проблеми, у мене немає проблем, я можу тримати себе в руках, тому що я сильний, керую своєю долею, тому що я знаю, чого хочу.
  • Бує так, що відволіктися від ударів долі чи неблагонадійних людей надто складно. У цьому випадку займіть себе чимось творчим, знайдіть собі нове хобі, змусивши погані думки піти на другий план.
  • Якщо ви скривджені на когось настільки, що хочете помститися, не поспішайте будувати підступні плани. Щоб справедливість перемогла, досить просто викреслити з життя того, хто обдурив вашу довіру. Позбавтеся фото і відео, обірвіть контакти, але не повертайтеся до цієї людини в пам'яті.
  • Позбутися негативу дуже добре допомагає спортзал та фізичні навантаження загалом. Почніть ходити на тренування, щоб виплескувати свої емоції на боксерську грушу, запишіться на танці, стаючи красивішими з кожним днем — словом, підберіть заняття вам до душі. Гармонія тіла та духу — вірний шлях до щастя та здоров'я.

Наш світ настільки сильно забруднений негативом, що позбутися цієї війни з поганими думками просто неможливо. Однак зовсім не обов'язково займатися всепрощенням, тим більше, що це просто не завжди можливо. Але зрозумійте, що самі будуєте свою долю. Від того, як ви реагуєте на ту чи іншу дію людей, залежить дуже багато. Помста, злість та образи — це найзайве з того, на що варто витрачати час, коли світ навколо такий величезний і різноманітний. Якщо ви звикли ображатись щодня або ввечері згадуєте, як зранку вам наступили на ногу на вулиці — саме час змінити пріоритети.

Шлях до гармонії із самим собою лежить через наполегливу працю. З іншого боку, думки матеріальні. Тож краще подумати про те, кого любите, уявити, як ви відпочиваєте та посміхаєтеся, а не про те, як ви когось ненавидите всією душею.

Зрештою, носіть обереги або талісмани, які зможуть вас захистити або підвищити вашу енергетику. Іноді розпрощатися з минулими образами і дійти гармонії допомагає звичайна річ на щастя, будь то дорогий серцю подарунок або привезений з відпустки талісман.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,30369591712952-/ /-pc-/
Top