counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Усі супермісячна 2023 року


Переглядів: 171


Усі супермісячна 2023 року

Суперлунія — це незвичайні астрономічні події, що відбуваються досить рідко. Експерти розповіли про те, скільки всього в 2023 році буде супермісяць і яким буде їхній астрологічний зміст.

Загалом у 2023 році очікується три супермісячні. Дане явище відбувається за двох обов'язкових умов: за наявності так званого перигелія Місяця, тобто його максимального зближення із Землею, а також у день Повного місяця. Коли Місяць ближче до Землі, він стає більшим, ніж зазвичай. Також збільшується сила її енергетики — приблизно 10%. Враховуючи, що супермісяці завжди відбуваються на піку фази зростання, можна зробити висновок, що в більшості випадків вони небезпечні. На жаль, ця гарна подія найчастіше є несприятливою. Тому кожного дня радимо слідувати рекомендаціям астрологів.

Супер місяць 3 липня

Перший супермісяць відбудеться 3 липня. Цього дня Місяць опиниться у Знаку Козерога, тому це явище виявиться не таким небезпечним, яким могло б бути. Сила стихії Землі трохи послабить енергетику Місяця і зробить її менш небезпечною. Безперечно, цей день буде дуже складним, але також він буде цілком передбачуваним.

Астрологи вважають, що 3 липня може повністю стати робочий процес на багатьох підприємствах. Люди стануть менш зібраними та не готовими йти на компроміси один з одним. Потрібно намагатися подолати це бажання відстоювати свою правоту до останнього. Першого понеділка липня ви можете дуже нашкодити самим собі своєю непоступливістю.

Супер місяць 1 серпня

Другий супермісяць відбудеться в перший день серпня. Воно пройде вже під егідою Водолія. Цього дня негативна енергія нічного світила торкнеться переважно інтелектуальної сфери. Людям стане набагато складніше приймати важливі рішення, займатися навчанням.

Супер місяць 1 серпня погіршить нашу пам'ять і призведе до того, що інтуїція стане абсолютно марною. Намагайтеся не довіряти своєму шостому почуттю цього дня, інакше можете натрапити на проблеми.

Унікальний супермісяць 31 серпня

А ось цей супермісяць вже буде вкрай незвичайним та унікальним. Справа в тому, що це буде день другого Повного місяця в серпні. Коли в одному календарному місяці відбувається два Повні, друге називають Блакитним Місяцем. Блакитний місяць — це явище, яке відбувається з періодичністю приблизно раз на два-три роки.

Вірогідність того, що Блакитний Місяць і супермісяць збігатимуться, вкрай мала, особливо якщо обидва повні Місяці в місяці відбуваються в момент перигею. Блакитний Місяць є відносно гарною подією в астрології, тож 31 серпня можна буде вважати позитивним днем. Перебування нічного світила у Знакі Риб означає, що цього дня на нас можуть чекати осяяння та багато позитивних думок.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
більше матеріалів
/-0,42286396026611-/ /-pc-/
Top