counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Не озирайтесь назад: як і чому важливо відпускати минуле


Переглядів: 12


Не озирайтесь назад: як і чому важливо відпускати минуле

Помилки та проблеми потрібно залишати за спиною, адже постійні думки про них не допомагають нам ставати щасливішими. Експерти в галузі біоенергетики розповіли про те, як навчитися фокусуватися на сьогоденні.

У тому, що ми часто фокусуємося на минулому, найчастіше винні негативні енергетичні прив'язки. А загалом людині властиво згадувати щось неприємне. Така наша натура, але ми можемо це виправити в собі, позбавившись звички жити вчорашнім днем.

Перетворіть минуле на корисний досвід

Якщо від вас відвернулися друзі, не журіться. Постарайтеся усвідомити, що самостійність і усамітнення роблять вас сильнішими. Якщо вас покинула друга половинка, сприймайте це як корисний досвід у стосунках, який допоможе стати кращим у спільному житті з іншим обранцем. Якщо ви втратили багато грошей через помилку, тепер ви будете мудрішими, адже не повторюватимете подібну помилку.

Це найкращий спосіб відпустити минуле, тому що в такому разі ви берете навіть від найгіршого лише найголовніше. Все погане починає працювати на благо вашого майбутнього та сьогодення.

Медитації та афірмації

Раніше ми розповідали про те, як навчитися медитувати. Ви можете користуватися готовими сценаріями, а можете використовувати власні, де ви закриваєте за собою двері, виходячи в нове життя. Під час медитацій важливо уявляти собі нове життя, нові емоції, або не думати взагалі ні про що, уявляючи себе в якомусь "міхурі", в який не можуть проникнути думки про турботи і проблеми минулого і сьогодення.

Афірмації — це прості фрази, які потрібно повторювати собі якнайчастіше. Це допоможе вашій свідомості з часом налаштуватися на хвилю. Ось чудові приклади афірмацій проти негативних спогадів:

  • «я живу сьогоденням і радію моменту»;
  • «я — щаслива людина»;
  • «я люблю своє життя»;
  • «для мене існує тільки те, що є тут і зараз».

Ви можете вигадувати свої фрази. Головне, щоб у них не було заперечень у вигляді «ні» та «не».

Очищайте карму

Це дуже важливо, оскільки ваші думки про минуле можуть мати суто кармічну основу. Якщо ви зробили щось погане в минулому, але не спокутували провину, карма наздожене вас у ваших думках і не дасть спати спокійно. Будьте обережнішими, оскільки не виключено, що ваші страждання — це проблема виключно вашої свідомості. Тут важливо покладатися інтуїцію. Шосте почуття зможе підказати вам причину, через яку ви живете поганим минулим і не можете почати жити сьогоденням.

Вибачте себе та інших людей

Образи на себе та на оточуючих сильно гальмують наш розвиток, знижують енергетику, позбавляють нас удачі та гарного настрою. Якщо ви припустилися помилки в минулому, не потрібно ображатися на себе. Пам'ятайте, що помилки властиво робити кожному. Ви не зможете повернутися назад і все виправити, але можете змінити своє ставлення до проблеми.

Якщо якась людина зробила вам боляче, її теж варто пробачити. Необхідно не просто проговорити «я прощаю його/її за скоєне», а прийти до цього через усвідомлення та духовне розуміння ситуації. Поки ви не вибачите людині, цей біль ставитиме вам палиці в колеса, позбавляючи енергії та здоров'я.

Змініть обстановку

Якщо вас звільнили з роботи або вас покинула кохана людина, терміново поміняйте обстановку навколо себе. Найкраще виїхати в інше місто чи країну на деякий час, але це можуть собі дозволити далеко не всі.

Замість цього можна зробити таке. Знайдіть нове захоплення, займіться спортом, почніть спілкуватися з новою людиною. Робіть те, що вам не властиве, і намагайтеся бувати там, де ви раніше не бували. У такому разі ваша свідомість наповниться позитивними емоціями, які просто виштовхнуть думки про минуле.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
більше матеріалів
/-0,19336199760437-/ /-pc-/
Top