counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп каміння: ваш мінерал за Знаком Зодіаку


Переглядів: 18


Гороскоп каміння: ваш мінерал за Знаком Зодіаку

Ще в давнину було помічено, що дорогоцінні камені здатні надавати на людину сильний вплив. Кожному Знаку Зодіаку відповідає свій мінерал, який приносить власникові удачу, посилює його позитивні якості та допомагає досягти успіху в житті.

Овнам відповідає цитрин. Цитрін концентрує в собі сонячну енергію, тому благотворно впливає на знаки вогненної стихії. Цитрін підвищує енергійність, прояснює думки та допомагає знайти правильний шлях вирішення проблем. Камінь має властивість притягувати до свого власника везіння та забезпечувати грошовий приплив, тому він ще в давнину цінувався любителями грати на гроші: вважалося, що камінь підкаже вірний хід та забезпечить великий виграш.

Камінь-талісманТельців — гранат, символ цілеспрямованості та сталості. У давнину чоловіки-воїни носили його для того, щоб захистити себе від поранень і каліцтв, а дівчата — щоб залучити кохання. Гранат підвищує енергійність господаря, приносить успіх у справах, а непрості моменти життя допомагає подолати труднощі. Камінь розташовує людей до свого власника, захищає його від недоброзичливців та заздрісників. Гранат піднімає настрій і навіть сприяє виходу із глибокої депресії.

Близнюкам успіх принесе топаз. Топаз стабілізує душевний стан власника та допомагає вибрати правильний шлях у житті. Недарма моряки вважають його своїм талісманом і вірять у те, що топаз здатний утихомирити шторм і допомогти зорієнтуватися в небезпечній ситуації. Топаз додає людині серйозності і допомагає позбавитися легковажного ставлення до життя, знайти гармонію з собою і з навколишнім світом. Близнюкам камінь допоможе подолати непостійність та вітряність.

На Раків благотворний вплив матиме опал. Цей камінь позбавляє поганих думок, страхів і недовіри. Опал наділяє власника терплячістю та здатністю добре зрозуміти почуття іншої людини, тому здавна вважається символом міцної любові, довіри та щирості. Камінь оберігає від поганого впливу з боку інших людей, захищає від хвороб та невдач. Опал допоможе Раку у подоланні своїх слабкостей та недовіри до людей.

КаміньЛева — Бурштин. Бурштин є потужним оберегом від енергетичних ударів. У моменти морального виснаження він надає власнику сили та підвищує його життєвий тонус. Бурштин допомагає гостріше бачити зв'язки між явищами навколишнього світу, мотиви вчинків інших людей. Мінерал здатний настільки загострити інтуїцію власника, що той зможе передбачати наслідки подій, що відбуваються. Бурштин оберігає Лева від необдуманих кроків, приваблює любов і допомагає досягти поставленої мети.

Дівам відповідає місячний камінь. М'яке сяйво мінералу якнайкраще відображає спокійну і м'яку енергетику Дів. Місячний камінь оберігає від негативних почуттів, стабілізує емоційний стан, допомагає побачити істину та посилює проникливість. Власника місячного каменю складно ввести в оману. Мінерал допомагає у вирішенні конфліктів та набутті особистого щастя. У давнину вважалося, що він захищає від людей з негативною енергетикою.

Вагампідійде аметист — втілення гармонії. Цей мінерал допомагає його володарю здобути віру в себе та свої сили, з легкістю подолати життєві негаразди. Аметист допомагає досягти успіху в кар'єрі та коханні, а також захищає власників від маніпуляцій інших людей. М'якосердним і довірливим Терезам камінь допоможе полюбити себе і перестати жертвувати своїми інтересами заради інших людей. Вважається також, що аметист має властивості, що омолоджують, і додає власнику привабливості.

Камінь-талісман Скорпіона — аквамарин. Стародавні мудреці вважали аквамарин одним із найсильніших каменів. Цей камінь позбавляє власника згубних пристрастей, допомагає спрямувати свою енергію в творче русло, посилює «шосте почуття». Мінерал має властивість впливати на спонукання та вчинки людини, припиняти негативні помисли. Аквамарин вплине на Скорпіонів, допоможе їм привести свої почуття і думки в порядок.

Камінь Стрільців — рубін. Рубін — символ любові та пристрасті, захопленості, сили та здоров'я. Рубін має властивість посилювати домінуючу рису характеру свого власника, тому до цього мінералу слід поставитися обережно. Рубін приносить удачу у справах, оберігає від нещасних випадків і дає сили для того, щоб вийти переможцем із найскладнішої ситуації. Цей мінерал змінює колір, якщо власнику загрожує небезпека. Рубін є втіленням вогненної стихії і здатний розпалити пристрасть навіть у спокійній людині.

Козерогам відповідає родоніт — камінь, який у давнину пов'язували з Древом Життя, творчими силами природи. Вважається, що він здатний зарядити енергією і змусити повірити у краще навіть того, хто перебуває у розпачі. Мінерал допомагає своєму власнику виявити свої приховані таланти та вказує шлях до їх реалізації. Родоніт запалює у своєму власнику любов до життя, допомагає знайти особисте щастя та створити міцну родину.

Водоліям благополуччя принесе бірюза. Бірюза дозволяє своєму власнику сконцентруватися на першочергових завданнях, вибрати свій шлях у житті, зрозуміти, чого потрібно прагне. Камінь утримує людину від безглуздих справ, не дає витрачати сили даремно. Бірюза допомагає досягти щастя в коханні, утримує власника від невірності та зберігай мир у його сім'ї. Мінерал сприяє кар'єрним успіхам.

Талісман Риб — хризоліт. Хризоліт сприяє знаходженню порозуміння між людьми, благоволить дружбу та любові. Мінерал захищає власника від заздрісників, конфліктів та неприємностей, оберігає від необдуманих вчинків. Камінь покращує розумовий процес, допомагає своєму господареві генерувати нові ідеї, підніматися кар'єрними сходами і досягати фінансового благополуччя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,40653300285339-/ /-pc-/
Top