counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Затишок своїми руками: як створити у своєму будинку місце для відпочинку та поповнення енергії


Переглядів: 14


Затишок своїми руками: як створити у своєму будинку місце для відпочинку та поповнення енергії

У кожної людини має бути в будинку місце, в якому йому подобається перебувати і в якому його енергетика поповнюватиметься максимально швидко. Експерти в галузі фен-шуй розповіли, як створити таке місце.

Фахівці нагадують, що відпочинок є невід'ємною частиною життя для кожного з нас. Не важливо, чи є ви трудоголіком або майже не працюєте. Релаксація має визначальне значення для формування щастя.

Вибираємо місце

Для початку вам потрібно вибрати саме місце, в якому вам перебувати найприємніше. У когось це диван на кухні, а комусь добре у спальні на ліжку. Хтось любить проводити час біля комп'ютера у вітальні. Жодної певної прив'язки до місця немає, хоча найкраща кімната для відпочинку — це, безперечно, спальня.

Коли йдеться про місце для відпочинку, то важливо розуміти, що це не те місце, де ви граєте у відеоігри чи дивіться телевізор. Місце для відпочинку — це та частина будинку, в якій ви можете і повинні релаксувати, абстрагуючись від усього зайвого. Тому краще вибирати для цього спальню, адже там ми спимо і просто відпочиваємо, розслабляємо тіло і душу, відпускаючи непотрібні думки.

Як облаштувати місце для відпочинку за правилами фен-шуй

Ідеальне місце для відновлення енергії має підходити для медитацій. Саме так найлегше визначити, чи підходить воно під звання ідеальної зони відпочинку. Це означає, що там має бути можливість зробити приглушене світло. Висвітлення відіграє ключову роль у створенні затишку та приємної обстановки. Можна зробити так, щоб у вашій кімнаті або зоні релаксації було джерело світла різних відтінків. Для відпочинку чудово підходить блідо-зелене або синє освітлення. Не підходить червоне, жовте, оранжеве світло, а також дуже насичені кислотні відтінки.

Також в ідеальному місці для відпочинку має бути ліжко. Це може бути ліжко, в якому ви спите. Можна поставити у цій зоні дуже зручне крісло для медитацій. Найкращий відпочинок завжди пов'язаний із зручним становищем тіла.

Вибір сторони світла. У кожного напряму є свої переваги та недоліки. Якщо ваше місце для релаксації та відновлення енергії розташоване у північній частині квартири чи будинку, це чудове місце для медитацій, глибокого сну та відпочинку. Якщо спальня або інше місце для відпочинку розташовані в іншому напрямку, можна відвести під відпочинок найпівнічнішу частину кімнати.

Схід — хороший вибір для людини, яка хоче розвитку особистості, духовного зростання. Якщо ваше місце для відпочинку розташоване в південному напрямку, то, перебуваючи в такому секторі, вам буде трохи простіше приймати рішення та породжувати різні творчі ідеї. Захід, як і північ, має врівноважену енергетику, але меншою мірою підходить для формування зони відпочинку.

Вибір кольорів. Кожна людина, яка облаштовує місце для відпочинку, повинна знати, що вибір кольору — це дуже важливе питання. Велика кількість червоних або чорних відтінків підвищує рівень тривожності і не сприяє розслабленню. Загалом місце для відпочинку має бути виконане в пастельних тонах. Корисними будуть бежевий, темно-зелений, блідо-блакитний відтінок. Додайте в інтер'єр відтінки синього, підберіть матові плафони.

Також важливо вибрати правильно талісмани та аксесуари. У будь-якій зоні відпочинку важлива наявність якогось ненав'язливого джерела приємного запаху. Це можуть бути свічки із лавандовим запахом. Також корисним буде аромат сандалу. З талісманів, само собою, найкращим буде ловець снів. Його можна повісити біля ліжка. Перед входом можна повісити музику вітру.

Меблі, само собою, не повинні мати гострих кутів. Найкращий матеріал для неї — дерево, оскільки воно є найбільш спокійним. Метал або пластик — головні вороги спокою. Варто відмовитись від деяких аксесуарів — наприклад, дзеркала, яке формує сильні енергетичні завихрення, що заважають нормальному струму енергії.

Інші корисні поради

Головне, щоб зона відпочинку не була захаращена непотрібними речами. У цій зоні не повинно бути багато меблів, непотрібних речей. Все необхідно краще ховати у шафах та тумбах. Навіть невеликий безлад вже може порушити потоки енергії Ці.

У зоні релаксації не повинні зберігатися старі книги, журнали, газети. Їхня енергетика дуже небезпечна і не допомагає відпочивати. Вона, навпаки, пробуджує неприємні думки.

Намагайтеся правильно вибирати кімнатні рослини. Наприклад, абсолютно точно не варто вибирати кучеряві рослини та рослини з колючками.

У місці відпочинку не повинно бути сейфа, документів, грошей, а також будь-яких речей, так чи інакше пов'язаних з роботою та бізнесом. На це стоїть найсуворіша заборона.

Вибираючи картини для такого місця, віддавайте перевагу красивим пейзажам, бажано з водою, лісом або горами.

Механічний годинник в такому місці краще не вішати. Їх цокання може дратувати, та й загалом годинник має важку енергетику. Не підходить для спальні або іншого місця для відпочинку.

Сучасна техніка абсолютно не сприяє відпочинку, тому комп'ютер або телевізор краще розмістити у вітальні, кухні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,38431286811829-/ /-pc-/
Top