counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Як заговорити камінь-талісман на удачу та гроші


Переглядів: 306


Як заговорити камінь-талісман на удачу та гроші

Надати амулету особливу силу, щоб він не тільки захищав, а й притягував бажане у ваше життя, допоможе просту та дієву змову. З його допомогою ви зможете залучити щастя та багатство.

Іноді наполегливої роботи недостатньо для того, щоб заробити бажану суму грошей, а плани руйнуються, бо успіх відвернувся від вас. У цьому випадку люди вдаються до різних талісманів. Правильно підібраний амулет може стати для вас справжнім помічником. Щоб ваш талісман був не просто окрасою, а й допомагав отримати все, що ви захочете, необхідно посилити його за допомогою додаткових ритуалів. Експерти пропонують до вашої уваги дієву змову, яка наділить вашу камінь особливою силою, зробивши його магнітом для грошей та удачі.

Як вибрати камінь-талісман

Щоб ваш камінь справді став талісманом, необхідно серйозно підійти до його вибору. Звичайно, ви можете вибрати найяскравіший або найкрасивіший, але це не означає, що він принесе вам користь. При виборі амулету в першу чергу спирайтеся на дату свого народження.

Люди, народжені на початку місяця, можуть придбати корал, топаз або рубін. Вони посилять вашу енергетику і допоможуть швидше досягти своєї мети.

Котяче око, перли та нефрит підійдуть людям, народженим з 10 по 21 число. Ці камені пробудять у вас здібності, про які ви навіть не здогадувалися, і ви зможете легко отримати бажане.

Якщо ви народилися з 22 по 31, вам підійдуть будь-які дорогоцінні камені. Вони захистять вас від ворогів і заздрісників, а також позбавлять перешкод, які заважають вашим планам.

Важливо приділити увагу не тількидаті народження, але й дню тижня, в який ви народилися.

Людям, народженим у понеділок, підійдуть будь-які білі та світлі камені. Вони захистять вас від негативної енергії та очистять свідомість від негативних думок.

Якщо ви народилися у вівторок, віддайте перевагу червоним талісманам. Вони додадуть вам сил, і ви зможете легко змінити своє життя на краще.

Для дітей середовища краще камені блакитних відтінків. Вони позитивно вплинуть на ваш енергетичний фон і захистять вас від пристріту.

Фіолетові камені позитивно впливають на емоційний стан людини і чудово підійдуть людям, народженим у четвер. За допомогою цього талісмана ви зможете придушити у собі негативні емоції та відігнати від себе зайві думки.

Люди п'ятниці мають сильну енергію, але іноді вона стає причиною зайвої емоційності. Щоб захистити своє здоров'я та уберегти себе від неправильних рішень, придбайте талісман зеленого кольору. Його заспокійливі властивості допоможуть вам мислити розумніше та спрямовувати свою силу у правильне русло.

Темні камені надають людям впевненості в собі, а саме цього часом не вистачає дітям суботи, щоб досягти успіху в житті.

Люди, народжені в неділю, є творчими натурами, але найчастіше їм не вистачає прагнення та старанності. Енергія золотистого каміння посилить ваші розумові здібності і надасть додаткової сили.

Багато хто не здогадується, яку сильну енергетику має природа. Навіть вибір каменю-талісмана залежить від того, в який час року ми народилися.

Взимку все навколо вкрите білим снігом, і нескладно здогадатися, що і ваш амулет має бути світлим. Камені білого кольору очищають свідомість від негативу, надають додаткової енергії та пригнічують негативні емоції. Вони захищають від псування та пристріту, залучають удачу.

Весна асоціюється у нас з появою першої зелені, з пробудженням всього живого. Якщо ви народилися цієї чудової пори року, вам підійдуть камені зелених відтінків. Вони зарядять ваше енергетичне тло, і ви зможете з новими силами приступати до досягнення задуманого.

Влітку природа виділяє величезну кількість позитивної енергії, тому літні камені мають сильну енергетику, як і люди, народжені в цю пору року. Талісман небесно-блакитного кольору стане для вас чудовим захисником та помічником. Він приверне у ваше життя багатство та успіх.

Осенью все вокруг готовится ко сну, и люди, которые родились в это время, обладают слабой энергетикой. Яркие оттенки, наоборот, обладают сильной энергией, а камни красных цветов способны и вам придать сил.

Как заговорить камень-талисман на удачу

Если вы чувствуете, что ваши планы рушатся, а заветные цели кажутся недосягаемыми, возможно, от вас отвернулась удача. В этом случае приобретите необходимый талисман, который вы можете подобрать себе по дате рождения, а после это проведите с ним простой ритуал. Вам понадобится свеча, зеркало и ваш амулет.

Зажгите свечку и положите перед собой зеркало. Важно, чтобы в нем отражалось пламя свечи и вы сами. Крепко сожмите в руке свой камень-талисман и произнесите:

«Моя удача, не покинь же меня в трудную минуту. Не отвернись от меня. Только на тебя я полагаюсь. Пускай все цели мои будут досягаемы, и благодаря тебе их достигну я. Пускай все неудачи мои через зеркало в другой мир уйдут, а я здесь счастье свое обрету».

Дождитесь, когда свеча догорит, возьмите все, что от нее осталось, и закопайте вместе с зеркалом подальше от своего дома. Если все действия выполнены правильно, то скоро вы заметите положительный результат.

Как заговорить камень-талисман на богатство

Нестабильное финансовое положение может сильно испортить нашу жизнь. Очень часто ежедневный труд и усилия не помогают получить желаемую денежную награду. С помощью эффективного заговора вы сможете придать своему талисману особую силу и с его помощью улучшить свое финансовое положение.

Для этого вам понадобится несколько монет и камень, который вы хотите заговорить. Из денег необходимо сделать круг, положить в его середину талисман и произнести:

«Как камень мой деньги окружают, так и я всегда при деньгах буду. Талисманом сильным себя защищаю и богатство привлекаю. Пусть же бедность всегда стороной меня обходит».

После этого возьмите амулет и носите его всегда с собой, а монеты потратьте на следующий день.

Если вы решили заговорить ваш камень, важно, чтобы все действия ритуала были выполнены правильно. Многие люди жалуются, что амулеты не приносят результатов, и перестают верить в их силы. В этом случае следует проверить, подходит ли вам ваш талисман.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Експерти в галузі біоенергетики говорять про те, що порядок у будинку практично завжди призводить до порядку в....
Три найкращі грошові змови на гаманець
Три найкращі грошові змови на гаманець
Ні для кого не секрет, що робота найчастіше не оцінюється належним чином Але є вірний спосіб примножити багатс....
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та рішучи....
більше матеріалів
/-0,41249680519104-/ /-pc-/
Top