counter

Цілющі властивості хрещенської води: позбавляємося від хвороб та негативу


Переглядів: 21


Цілющі властивості хрещенської води: позбавляємося від хвороб та негативу

Щороку православний християнський світ відзначає одне з найважливіших свят — Хрещення Господнє. У цей день вода набуває особливих властивостей. Вважається, що вона здатна зцілювати від фізичних недуг і дарувати духовне просвітлення.

Хрещення має безліч традицій і прийме, які роблять це свято унікальним у своєму роді. Це час, коли люди можуть набути духовних сил і позбутися негативу на досить тривалий період. Багато в чому нам усім допомагає головна реліквія та символ свята — свята вода. Люди не тільки купаються на Водохреща, але і набирають святої води собі додому, щоб використовувати її цілющі властивості собі на благо.

Чому на Водохреща вода стає святою

Для відповіді на це питання нам необхідно буде на мить переміститися на 2000 років тому і згадати, з чого почався земний шлях Ісуса Христа як вчителя, пророка та великого чудотворця.

 

До 33 років Ісус Христос не показував нікому своєї божественної сутності, однак саме в цьому віці настав час для явлення світу. Тому альтернативна назва свята — Богоявлення, тобто явище Бога народу. Ісус прийшов до Івана Хрестителя для того, щоб, подібно до звичайної людини, прийняти головне таїнство. Пророк Іоан спочатку сумнівався у своїх діях, бо, по суті, перед ним стояв сам Господь. Він сказав Ісусу, що не гідний такої честі, однак Спаситель зміг його переконати, додавши наприкінці фразу про те, що він не лише посвячується у віру, але й робить святою будь-яку воду на планеті, щоб люди могли потім поринути у неї та випити її. , щоб насититися силами духовними та зцілити свої хвороби та недуги.

З того моменту раз на рік вся вода у світі стає священною, життєдайною і справді чудотворною. Люди не лише купаються в річках, озерах та ставках на Водохреща, а й набирають воду собі додому, щоб увесь рік вона допомагала їм із духовними та фізичними проблемами.

Набирати воду можна вже 18 січня у Водохрещений святвечір — після святкової літургії. Також зачерпнути святої води можна і в саме свято 19 січня протягом усього дня. Не обов'язково наповнювати великі ємності, адже освяченою стане будь-яка питна вода, в яку ви додасте трохи святої. Це корисна властивість, яка дозволяє людям похилого віку не перенапружуватися, забираючи додому багато води, щоб її вистачило на весь рік вперед. Також це дозволяє вам ділитися водою із сусідами та друзями, які не змогли відвідати храм самостійно.

Цілющі властивості святої води

Про цілющі властивості хрещенської води можна говорити нескінченно, проте є найголовніші властивості, про які повинен знати кожен віруючий.

Свята вода зцілює хвороби. Якщо ви захворіли на звичайну застуду або ж ваша недуга важча, водохресна вода допоможе її позбутися. Пийте воду не тільки під час хвороб, а й у здоров'ї, щоб ваш організм краще чинив опір вірусам. Якщо у вас є хронічні захворювання, свята вода допоможе краще переносити симптоми хвороби.

Умивання святою водою покращить ваш настрій. Вранці промийте обличчя прохолодною водою, щоб протягом дня негативні емоції не опановували вами. Сюди можна віднести зневіру, сум, лють, страх, негатив. Вода Водохреща подарує вам спокій, радість і любов до самих себе.

Є ще одна важлива властивість цієї води — вона відганяє нечисту силу. Благословіть свою оселю та місце, де ви спите, окропивши його святою водою. Це допоможе вам прогнати бісів та будь-яке зло. Буває так, що людей долають погані сни, кошмари, галюцинації чи цілком реальні страхи. У вас ніколи не було такого, що здається, ніби хтось дивиться на вас, поки ви спите? Якщо ви відчували подібні почуття, то просто побризкайте на ліжко святою водою і окропіть вхід до будинку та кімнати. Віра і сила водохресної води допоможе вам вигнати з дому негатив.

Якщо причиною недуг послужило прокляття чи пристріт, то водохресна вода впорається і з цим теж. Не посилюйте положення, звертаючись до провидців і магів або екстрасенсів. Ви можете вирішити цю проблему самостійно за допомогою Бога та своєї віри.

Пам'ятайте, що водохресна вода — це один із найбільших подарунків Небес звичайним людям. Нехай віра ваша буде міцна, тоді вам не будуть страшні ні хвороби, ні смуток чи депресії, ні пристріту і прокляття, ні диявол зі своєю силою спокушання. Віра допоможе вам пережити все.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сни з 27 на 28 вересня, що припадають на 26-й місячний день у фазі спадного Місяця, мають особливу значущість ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає несподівана зустріч або новина, яка може вплинути на ваші плани Будьте готові до змі....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви матимете можливість поглянути на свою кар'єру з нової точки зору Можливо, ви приймете важливе ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе важливі рішення та зміни, які допоможуть вам досягти успіху в роботі Фінансова с....
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день вимагатиме від вас рішучих дій та концентрації на головних завданнях Можливо вам доведет....
більше матеріалів
/-0,20912504196167-/ /-pc-/
Top