counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

3 сильні змови від заздрісників та ворогів


Переглядів: 24


3 сильні змови від заздрісників та ворогів

У кожної людини є не тільки товариші та друзі, а й недоброзичливці. Є кілька сильних змов, які допоможуть позбавитися спілкування та контактів з такими людьми, а також нейтралізувати їх негативний вплив.

Дуже часто ми самі грішимо злобою, образами та заздрістю. Експерти радять ознайомитися з п'ятьма ефективними способами боротьби з цими жахливими почуттями, що руйнують енергетику і відлякують удачу.

Змови від ворогів

Вороги — це ті люди, які бачать у вас потенційну небезпеку та джерело проблем. Перед тим, як читати змови, подумайте про те, чи не провокуєте ви цих людей на те, щоб вони вас ненавиділи та боялися, таїли на вас злість. Якщо ви навмисне не робите нічого поганого, то ці змови допоможуть вам написати » агресора чи злої людини.

Змова на захист на самого себе: Мати-природа, дай мені сил пережити зіткнення з моїми ворогами. Дай мені терпіння і зроби мене краще, щоб ніхто не наважувався заявляти протилежне. Нехай обходять мене стороною війни, проблеми та негаразди, що породжуються злом і нетерпимістю. Убережи мене від тих, хто не може жити поряд зі мною та поважати мої інтереси. Забери їхню злість і даруй мені світлу ауру. Поверни моїм ворогам усе, що вони приготували мені, і дай з честю прийняти випробування долі. Амінь».

Змова проти дій ворога: «Звертаюся до Всесвіту, що мене оберігає. Розумій ворогів моїх і недругів, щоб не змогли вони зіпсувати мені життя і перешкодити досягти моїх цілей. Перешкоди їм, якщо немає в них ні краплі добра і змінити їх не вдасться. Нехай їхні дії не увінчаються успіхом, а злість їх піде геть. Нехай наберуться вони розуму і мудрості в цей час непростою, щоб зупинити свої спроби зробити життя інших людей гіршим. Хай буде так».

Змова від заздрісників

Заздрість — найгірший ворог для будь-якої людини. Якщо ворог знає, що хоче нашкодити, то заздрісник може не тільки не знати про свої потаємні бажання і думки, але навіть не підозрювати про те, що він заздрить. Він може нашкодити і собі, і оточуючим, наврочивши когось, сам того не бажаючи. Визначити заздрісника часом практично неможливо. Він може бути як серед ворогів, так і серед найближчих серцю людей.

Ось сильна змова від заздрісників: «Порок людський, оку невидимий, відкинь від мене навіки століть. Хай підуть суми від тих, хто дорогий мені. Нехай простить Всесвіт і Бог того, хто заздрить чорною заздрістю. Хай не збудуться бажання і думки того, хто дивиться на мене скоса, другом прикидається чи на моєму місці опинитися бажає. Не боюся я зла і слабкості людської, що зло породжує. Нехай покажуть своє справжнє обличчя заздрісники мої, що під маскою добра приховують злобу, або зникнуть навіки з життя мого, щоб отрутою своєю не отруювали вони мене та мою родину. Амінь».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,3482518196106-/ /-pc-/
Top