counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Водохрещена вода: цілющі та енергетичні властивості


Переглядів: 15


Водохрещена вода: цілющі та енергетичні властивості

Наближається свято Водохреща, а значить, час йти до церкви за святою водою. Водохреща — це атрибут кожного віруючого, оскільки всі православні християни часто тримають удома святу воду. Вона має лікувальні властивості і рятує від багатьох недуг та бід.

Свято хрещення

На Хрещення Господнє кожен віруючий зобов'язаний вмитися або вживати святу воду, яка стає такою після спеціального обряду. Саме свято Хрещення має на увазі данину пам'яті дню, коли немовля Ісус був висвітлений Богом і святим духом. Церковні служителі освячують воду шляхом читання молитов, і потім ми можемо вмитися нею, щоб зцілити хвороби, вигнати нечисту силу з дому, а також благословити себе на здійснення добрих вчинків.

Цілющі та енергетичні властивості водохресної води можна повністю відчути на собі, викупавшись у святій ополонці під час відповідного свята. Очевидці кажуть, що після подібних православних обрядів їхнє здоров'я значно покращувалося, а дух і внутрішній світ зміцнювалися від віри в Бога. Цей обряд проводиться за бажанням і не є обов'язковим, проте з кожним роком все більше людей пробують зимові хрещенські купання.

Властивості хрещенської святої води

Святу воду приймають як періодично, з читанням молитов, так і при хворобах та недугах. Якщо ви хворієте, то з теплотою в серці і з вірою в Бога можна випити святої води. Обов'язково необхідно прочитати відповідну молитву про здоров'я чи зцілення — ваші гарячі, щиросердні прохання не залишаться непочутими.

Святою водою можна окропити нове ліжко, на якому ви спатимете, щоб ваші сни були спокійними та світлими. Це стосується і всієї квартири в цілому — якщо ваше житло не освячувалося, то ви можете вдатися до альтернативи і побризкати кути святою водою. Тоді нечиста сил покине ваш будинок, залишивши вас під захистом, з Богом та зі світлою енергією.

Енергетичні властивості святої водохресної води справді унікальні. Багато людей вмиваються їй для зняття напруги або на удачу перед важливою справою: іспитом, співбесідою, будь-яким доленосним кроком. Застосування святої води не обмежене фантазією — головне, нести в душі віру в Бога і його силу, яка в даному випадку виражена у властивостях святої води.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогн....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш н....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,68535208702087-/ /-pc-/
Top