counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Популярні сонники, якими користуються для тлумачення снів


Переглядів: 51


Популярні сонники, якими користуються для тлумачення снів

Сонники — спірне явище. Але використання їх з розумом і науковим підходом дозволяє не тільки заглянути в майбутнє, але і в себе. Дізнатися трохи більше про свої бажання, страхи, нав'язливі ідеї. Умілий аналіз дозволить не тільки випадковим чином передбачити майбутнє, але й допомогти собі в сьогоденні. 

Сонник Міллера

Сонник Міллера був написаний відомим психологом Густавом Хіндманом Міллером. Власне і популярність він набув після написання праці "Сонник, або тлумачення сновидінь". Особливістю книги і те, що є звернення як до психології, а й спроба виділити однакове з низки образів в тисяч людей. Автор проаналізував елементи, які снилися людям, та зібрав інформацію про попередні події, а також про те, що відбувалося з людиною далі. 

Ісламський сонник

Ісламський сонник, як це досить очевидно, ґрунтується на інтерпретації Корану та пов'язаний з ним. Для мусульман сни — сакральні явища, які даються нам не так.

Аналіз сновидінь йде не на підставі образів, почуттів, думок та емоцій, які були викликані баченням, а на підставі Святого Письма та різних тлумачень.

Сонник Цвєткова

Один із популярних сонників, належить перу Євгена Петровича Цвєткова. Автор сонника - письменник, учений, астролог і відомий тлумач снів. Сонник ґрунтується на книзі «Тлумачення снів» (1989 рік) і примітний тим, що адаптований під культуру і побут усталений у країнах, що входять до радянської імперії, що розвалилася вже через два роки після виходу у світ сонника, але досі багато в чому актуальна на пострадянському просторі.

>

Особливістю сонника є те, що сновидіння поділяються на дві категорії: марення, що нічого не значать, які швидко стираються з пам'яті і віщі сни. Правильна інтерпретація допоможе не лише зрозуміти себе та знайти додаткову мотивацію, а й запобігти неприємним ситуаціям. На думку автора, найбільше значення мають яскраві і запам'ятовуються сни, всередині яких ми відчували сильні емоції. Він допоможе вам навчитися правильно поводитися в подіях сонної мрії, відвести поганий сон, що приснився, не допустити біди, і тоді через сон ви зможете керувати своєю Долею.

Сонник Ванги

Розповідати про Вангу, болгарську провидицю, мабуть, особливо сенсу немає. Кожен із нас хоча б раз у житті чув про неї та її пророцтва. Але крім передбачень майбутніх подій Ванга займалася тлумаченням сновидінь. І була переконана, що багато людей бачать у своїх снах майбутні події, але часто не найближчі, а дуже віддалені. 

Особливістю її сонника є те, що в ньому описані найбільш поширені та часті бачення, їх тлумачення. Наведено великий і детальний аналіз кожного образу. Для інтерпретації побаченого необхідно спочатку визначити символіку сну, потім згадати незначні деталі та в останню чергу оцінити свої емоції під час та після пробудження. І потім можна дивитися тлумачення у соннику.

Сонник Фрейда

Якщо не найвідоміший психоаналітик, то точно один із. Про жарти «за Фрейдом» чув кожен із нас. Сни для нього були проекцією наших підсвідомих бажань і, також часто, сексуальних бажань.

Фрейд зауважив, що сни — відображення наших думок та образів із реального життя, що поєднуються у химерні сюжети. Будемо чесні і скажемо, що Фрейд як такий не писав сонник. У нього є популярна наукова праця "Тлумачення сновидінь". Інтерпретація сновидінь відбувається за допомогою питання «про що?» На сенс впливає не тільки сюжет, а й будь-які деталі, що навіть здаються незначними. 

Сонник Хассе

Створниця цього сонника - медіум міс Хассе, особистість загадкова, але досить знаменита. Все, що відомо — її прийнято називати Міс або місіс Хассе, а народилася вона в Мілаві в Польщі 25 березня 1954 року.

Сонник написаний простою мовою, максимально доступною для більшості. У ньому важливу роль відіграють деталі сну, а не просто основний сюжет.

Не меншу роль при тлумаченні побаченого грає теорія чисел. Міс Хассе вірила, що кожне число має своє значення і впливає на долю певним чином. Тому важливо враховувати дату, коли було побачено сон.

При використанні сонника міс Хассе слід враховувати, що не всі сни мають однакову ймовірність виконання. Імовірність, з якою може виповнитися той чи інший сон визначається за кількістю місяця, коли воно мало бути, вважаючи від нововоління.

Езотеричний сонник

Написаний Оленою Аноповою. Сонник ґрунтується на трактуванні підсвідомих образів, які транслюються нам через сон. Він скоріше підходить тому, хто не «новачок» у справі тлумачення сновидінь. Для точної та правильної інтерпретації сну за езотеричним сонником потрібен досвід та інтуїтивне розуміння своїх нічних видінь. А це вимагає кропіткої багатоденної роботи.

Сонник Нострадамусу

Ще один досить відомий провісник у нашому списку. Нострадамус, який жив у XVI столітті, займався не тільки тлумаченням снів і передбаченням майбутнього, але також медициною і витратив багато часу на боротьбу з чумою.

З ранніх років він помітив, що його сни пророкують майбутні події, але робиться це через асоціативні образи, які необхідно розгадати. Поступово Нострадамус почав робити записи снів та їхнє трактування, що пізніше вилилося в сонник. Автор пропонує спершу аналізувати сон цілком, а потім переходить до деталей — деталей.

Сонник складається із двох частин. У першій подається пояснення до окремих образів, які можна побачити уві сні. А в другій частині пояснюються картини, що складаються із розрізнених образів із першої частини.

Український сонник

Український сонник, заснований на народних трактуваннях сновидінь, був складений та систематизований відомим фольклористом Миколою Костянтиновичем Дмитренком. Головною особливістю даного сонника і те, що у тлумаченні снів автор спирається на відкритий їм принцип лінгвістичної особливості сновидінь. Наприклад, якщо ви побачили уві сні муку, це може передвіщати муку (тобто душевні муки чи докори совісті).

Сонник Лоффа

Його автором є Девід Лофф — американський психолог, відомий своєю теорією тлумачення снів. Відмінною особливістю сонника можна назвати переконання автора, що сновидіння нам послані вищими силами, які з їхньою допомогою передають нам інформацію. На думку автора, кожен сон має дві основні характеристики, які важливі для тлумачення:

  1. Життєвий етап людини — народження, навчання та інше;
  2. Психоемоційний стан і все, що на нього впливає — конфлікти, невпевненість у собі, неврози тощо.

Сонник Лонго

Юрій Лонго (Головко) ще один провісник із нашого списку з тяжкою долею. Народився він на Кубані у 1950 році та помер загадковою смертю у 2006.

Відмінною рисою сонника є його двоспрямованість на наукову та езотеричну базу. Сонник допомагає розкрити глибинні страхи, бажання та побоювання людини. Але також дозволяє подивитись у майбутнє, що ріднить його з езотеричними працями.

 

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
Надійний ритуал на гроші
Надійний ритуал на гроші
Для того щоб залучити гроші в будинок, потрібно повести простий ритуал Починати цей ритуал найкраще першого чи....
5 типових помилок прибирання, через які гроші йдуть з дому
5 типових помилок прибирання, через які гроші йдуть з дому
Як відомо, правильне прибирання завжди позитивно позначається на залученні грошей до будинку Проте багато люде....
Як зробити сильний грошовий талісман
Як зробити сильний грошовий талісман
Астролог не тільки може передбачити майбутнє за зірками, але й дати пораду всім тим, хто відчуває фінансову ск....
більше матеріалів
/-0,35287499427795-/ /-pc-/
Top