counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як знайти своє справжнє призначення за допомогою нумерології


Переглядів: 23


Як знайти своє справжнє призначення за допомогою нумерології

Нумерологія — наука про числа, яка може давати відповіді на різні питання. Наприклад, ви можете легко дізнатися про своє найвище призначення за датою народження.

Раніше ми розповідали про те, як знайти своє призначення за допомогою карт Таро. Це теж дієвий метод, тому ви завжди можете використовувати і числа, і карти Таро, щоб підвищити точність відповіді на поставлене запитання.

Нумерологічний розрахунок

У нумерології є лише дев'ять цифр, за якими відбувається оцінка того чи іншого життєвого параметра. Дані розрахунки — не виняток. Щоб отримати число від 1 до 9, необхідно скласти всі цифри дати народження. Наприклад візьмемо дату 18.10.1991.

1+8+1+0+1+9+9+1=30. Складаємо цифри до того часу, поки отримаємо число від 1 до 9. 3+0=3. Залишилося лише розшифрувати отримане число.

Розшифрування чисел призначення

Одиниця. Сенс вашого життя полягає у коханні та дружбі. Ви можете робити світ краще, навіть якщо просто перебуватимете поруч із людьми. Ваша найвища мета та призначення — кохати і бути коханими. Також ваша мета — робота в команді та з'єднання людей разом. Ви немов клей, який пов'язує між собою різні групи людей. Просто спілкуйтеся та будьте відкритими.

Двійка. Якщо при розрахунках у вас вийшла Двійка, ваше призначення — наука, знання. У вас чудова пам'ять, тому ви можете легко вивчати щось нове. Важливо лише зрозуміти, що вам подобається. Цього буде достатньо для того, щоб стати успішними, шановними людьми. Чим більшим обсягом знань ви будете володіти, тим щасливіше ставатимете.

Трійка. Число Три є символом божественного проведення. Ваше призначення — виконувати волю долі та карми. За покірність ви отримаєте великі нагороди. Намагайтеся прислухатися до інтуїції, коли ваше життя стоятиме на роздоріжжі. Трійка означає, що у вас досить доросла душа, яка хоче бути корисною для світобудови, людям. Ви маєте бути джерелом добра.

Четвірка. Ваше призначення полягає у створенні чогось важливого з нічого. Ви вмієте надавати форму тому, що не зрозуміло ні вам, ні оточуючим. Чоловіки стають психологами, лікарями, чудовими тренерами, проектувальниками.

П'ятірка. П'ятірка уособлює новаторський підхід. Ви — типовий першопрохідник. Якби ви жили в давнину, то стали б першовідкривачами типу Колумба або Амеріго Веспуччі. Благо, що і зараз є те, що чекає на відкриття. Не втрачайте нагоди зробити щось нове або придумати щось корисне. Це і ваше призначення.

Шістка. Це творче число. Ваше справжнє завдання, поставлене Всесвітом — творити. Ви можете бути вродженим музикантом, письменником, актором, художником. Ваші таланти можуть спати — ви їх можете не бачити, але це зовсім не означає, що їх нема. Почніть шукати себе якнайшвидше, тому що в надрах вашої аури міститься дуже багато творчої енергії.

Сімка. Це число суто духовного складу. Воно уособлює пошуки себе, усвідомлення свого місця у Всесвіті. Це число, яке допомагає людині знаходити зв'язок із божественним, із вищими силами. Вам набагато простіше, ніж іншим, досягти просвітлення. Використовуйте цю перевагу, щоб зрозуміти не лише своє призначення, а й мету людства як такого.

Вісімка. Це число самодостатності. Тому люди, які народилися під її впливом, мають бути саме такими. Ваше призначення — перетворення роботи на корисну форму енергії — у гроші, а також інші матеріальні блага. Ціль людей цього числа — організація оточуючих. Швидше за все, ви є прекрасним лідером і маєте твердий характер, потужну енергетику.

Дев'ятка. Ваша справжня та найвища мета — це допомога оточуючим. Ви могли б стати людиною, яка все своє життя присвятила благодійності. Ви можете допомагати людям не лише грошима, а й своєю добротою, увагою. Ваше дійсне призначення — духовне наставництво, допомога у розвитку та всебічна підтримка людей. Якщо хтось звернеться до вас за допомогою, намагайтеся не відмовляти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,34203696250916-/ /-pc-/
Top