counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Закон бумеранга: як він працює і як використовувати його, щоб залучити щастя


Переглядів: 22


Закон бумеранга: як він працює і як використовувати його, щоб залучити щастя

Багато хто чув про закон бумерангу, адже велика кількість людей чудово розуміє, що всі наші вчинки залишають слід на нашому майбутньому. Експерти в галузі біоенергетики розкажуть, як це працює і як навчитися залучати успіх.

Дуже часто щось неприємне відбувається в нашому житті через старі помилки, які сильно очорнили карму. Ви завжди можете дізнатись, наскільки чиста ваша карма за допомогою простого тесту-розрахунку. Якщо в житті почалися неприємності, потрібно постаратися робити більше добрих вчинків, щоб все погане обходило вас.

Що таке закон бумерангу

Це один із базових законів Всесвіту поряд із законом тяжіння. Він каже: все зроблене нами повертається до нас назад. Звичайно, це працює не найочевиднішим способом. Наприклад, якщо ви зрадили друга, це не означає, що хтось зрадить вас через день, тиждень чи рік. Це лише означає, що в майбутньому в невизначений момент станеться щось таке, що змусить людину одуматися і пошкодувати про вчинок.

Закон бумерангу не означає, що має статися щось одне. Це може бути кілька невеликих проблем, які за своєю вагою будуть ідентичними проблемам, створеним раніше цією людиною. Саме тому цей закон так добре співвідноситься із законом рівноваги Всесвіту. У цьому світі все погане і добре має бути в балансі. Добрий вчинок призведе до того, що в майбутньому людина отримає від всесвіту якийсь подарунок.

Як використовувати цей закон, щоб залучити щастя

Зрозуміло, потрібно робити добрі справи, але дуже важливо пам'ятати, що добра справа добра різниця. Дуже часто буває так, що ми бачимо лише один бік того, що відбувається, не зважаючи на інший. Наприклад, комусь хочеться взяти до себе на роботу родича, у якого ось-ось народиться дитина, але на ньому висить іпотека. У нього труднощі і він потребує грошей. Людина звільняє когось, але в його місце бере родича. Він думає, що зробив добро, але не знає, що той, кого він звільнив, також має великі життєві труднощі.

Це означає, що вчинок не повинен одному шкодити, а іншому допомагати. Потрібно чинити так, щоб негативні наслідки були мінімальними. У такому разі закон бумерангу буде працювати тільки вам на користь.

Якщо ви зробили комусь погано випадково, закон бумерангу не працюватиме. Найголовніше — щиро вибачитись у цьому випадку, тому що людину може образити нетактовність. Якщо ми випадково наступили комусь на ногу, випадково завдали комусь душевного болю, необхідно від щирого серця попросити вибачення. Навіть якщо ви випадково підрізали когось на автомобілі в потоці, краще вибачитись перед людиною хоча б про себе. Всесвіт прийме це вибачення.

Намагайтеся не помститися. Помста — це гра у Бога, спроба досягнення справедливості. Як уже було сказано вище, ми не знаємо, чому людина вчинила так, а не інакше. Навіть якщо це був цілеспрямований поганий вчинок із усвідомленими наслідками, краще залишити все як є. Чим швидше ви пробачите людину, тим швидше Всесвіт все виправить сама. Коли хтось мститься, він автоматично позбавляє себе компенсації за збитки. Щоб швидше позбавлятися образ, негативу та швидше відпускати минуле, експерти сайту dailyhoro.ru радять користуватися спеціальними практиками та талісманами.

Якщо хтось зробив погано вам, це не без причини, проте бувають випадковості. Якщо Всесвіт допускає випадкове заподіяння болю комусь із людей, це компенсується у майбутньому. На жаль, точно дізнатися, чи була подія кармічною чи випадковою, неможливо.

Щоб у вашому житті постійно відбувалися позитивні події, дуже важливо навчитися дякувати. Слово «спасибі» має величезну силу. Коли ми дякуємо комусь або дякуємо Всесвіту за допомогу, ми ніби даємо зворотний зв'язок, повідомляючи, що позитивна енергія була успішно отримана. Це дуже важливо.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,38006782531738-/ /-pc-/
Top