counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Эфирные масла: ароматы для привлечения любви и счастья


Переглядів: 61


Эфирные масла: ароматы для привлечения любви и счастья

Аромати здавна використовувалися людьми для залучення бажаного. Деякі ефірні олії та їх поєднання здатні притягнути в ваш будинок любов і покликати бажане щастя.

Всі рослини володіють власною енергетикою і певними властивостями, а ефірні масла зберігають ці якості і здатні переносити їх в енергетику людини через нюх, зміцнюючи, очищаючи і. Але мало хто знає, що деякі аромати можуть ще й притягнути в енергетичне поле людини любов і щастя.

Аромати для любові та пристрасті

Апельсин. Цей аромат приваблює лад, відчуття повноти життя та очікування чарівництва. Всі ці властивості олії підсилюють радість у стосунках з вашим коханим.

Іланг-Іланг. Масло іланг-ілангу вважається найсильнішим афродизіаком. Пробуджує чуттєвість, пристрасність та енергетично посилює привабливість партнерів один для одного.

Жасмин. Аромат жасмину пробуджує ніжність і трепетне ставлення до жінки, яка носить цей запах. Якщо в будинку пахне натуральним жасмином, то в ньому немає місця сваркам і скандалам.

Імбір. Ефірна олія імбиру має терпко-лимонний запах. Це справді чоловічий аромат. Імбир зігріває, посилює впевненість у собі, дає розуміння власних сил і можливостей.

Кориця. Аромат любові та турботи. Ненав'язливий запах кориці в будинку — ознака самоповаги, вміння піклуватися про себе та інших людей, пристрасність почуттів і вірність партнеру.

Пачулі. Масло пачулі здавна використовувалося в індійських весільних церемоніях. Вважається, що цей аромат «пов'язує долі».

Роза. Аромат троянди дає відчуття трепетності, захопленої і вірної любові. Олія троянди пахне істинно королівською подачею почуттів і емоцій: зовнішня витримка і холодність, що змушує бажати добитися таку жінку, і буря почуттів у серці.

Розмарин. Це масло любові-дружби, легкості в спілкуванні. Допомагає розкріпачитися і створити невимушену атмосферу дружньої, щасливої бесіди, що залишає після себе бажання ніколи не йти з цього будинку і від його господаря або господині.

Мускат. Ефірне масло мускату вважається одним з інгредієнтів, що використовуються в приворотах. І недарма: ефірна олія мускатного горіха на енергетичному рівні притягує, як магніт, до власника цього запаху. Мускат створює «туман в голові», допомагає зачаровувати та чаруватися.

Майоран. Олія майорану пробуджує чоловічу силу, притягує жінок, викликає пристрасть і турботу один про одного. Олія майорану— один з кращих засобів налагодити відносини в сім'ї і освіжити почуття.

Сандал. Аромат сандалу вважається одним із самих чуттєвих, але при цьому розслаблюючим. Сандал допомагає розслабитися, зняти напругу, і вступити в довгу бесіду з коханим, спілкуватися серцями. Душевна розмова про все між коханими сприяє розвитку почуттів та стосунків.

Гвоздика. Ефірна олія гвоздики вкрай рідко використовується окремо, частіше в поєднанні з іншими оліями для залучення любові. Гвоздика надає відчуття "перчинки", таємниці, щось манливе, але нерозгадане. Добре поєднується це масло з апельсином, розмарином і іланг-ілангом.

Як використовувати ефірні олії

Недостатньо просто поставити відкриту бульбашку з маслом у себе вдома. Аромат повинен огортати приміщення м'яким пологом, створюючи ту неповторну атмосферу, в якій захочеться залишитися.

Найкращий спосіб досягти такого ефекту — використовувати аромалампу. У верхню частину наливається вода, і в неї додаються кілька крапель ефірного масла, а нижню частину лампи ставиться запалена свічка. Випаровуючись, вода і масло наповнюють приміщення м'яким чарівним ароматом.

Масаж з ароматичною олією — ще один прекрасний спосіб пробудити почуття і любов. Під час масажу відбувається обмін енергією та суміщення енергетичних полів, що призводить до довіри та встановлення контакту між двома людьми. Ароматичні олії допоможуть зробити масаж справді незабутнім.

Кілька крапель обраної олії потрібно додати в базову олію або крем для масажу. Енергія ефірних олій буде впливати на енергетичне поле вашого коханого.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,3675320148468-/ /-pc-/
Top