counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

2023 - час зміни епохи Плутона і Сатурна: що нас чекає в майбутньому


Переглядів: 229


2023 - час зміни епохи Плутона і Сатурна: що нас чекає в майбутньому

Сатурн і Плутон досить рідко змінюють свій Знак через велике віддалення від Сонця та Землі. У 2023 році відбудеться відразу дві важливі події, які проголосять початок нової епохи для людства.

Тоді як найближчі планети типу Меркурія можуть змінювати своє перебування в тому чи іншому Знаку кілька разів на рік, далекі планети типу Сатурна, Урану, Нептуна і Плутона роблять це вкрай рідко. Що далі планета, то рідше вона змінює Знак. У 2023 році на нас чекають дві дуже важливі події подібного плану. Якщо хочете ознайомитися з іншими переходами планет, прочитайте нашу статтю про транзити 2023 року.

Нова епоха Сатурна у 2023 році

Почати варто із Сатурна. Згідно з астрологічними та астрономічними даними, дана планета змінює Знак раз на два з половиною роки. Цього року Сатурн перейде у знак Риб. Відбудеться це 7 березня.

Згідно з думкою астрологів, це означає, що наступні два або два з половиною роки будуть сповнені важливих подій, кожна з яких буде підводити нас плавно до початку нового циклу — до переходу Сатурна на Знак Овна у 2025 році. Протягом цих двох років нам доведеться дуже мудро оцінювати свої можливості та приймати важливі рішення. Це стосується як цілих держав, так і менших груп людей — робітничих колективів, сімей, закоханих пар.

Якщо у нас з вами є якісь негативні звички, Сатурн у Рибах обов'язково вкаже на них. Він може зробити це в будь-який момент, але ви напевно повинні будете зрозуміти, що настав час щось міняти. Якщо усвідомлення прийде, але ви не станете нічого робити, то можете спровокувати початок смуги невдач. У 2025 році всі люди зможуть піти далі, а вам все ж таки доведеться подолати свої страхи, свою заздрість, злість, зневіру та інші проблеми, але вже без допомоги Сатурна.

Нова епоха Плутона у 2023 році

Набагато важливіше буде те, що станеться з Плутоном. Найдальша планета Сонячної системи у 2023року перейде в Знак Водолія. У ньому вона пробуде аж до 2043року. Починається ера Водолія та ера стихії Повітря.

З 2023 року почне змінюватися абсолютно все — у всіх сферах життя почнуть давати перші паростки глобальні зміни. Процес духовної та інтелектуальної деградації людства, що триває останні 15 років, завершиться. Так, планета кілька разів повертатиметься ненадовго в Знак Козерога через ретроградність, але факт залишається фактом — 23 березня буде започатковано нову епоху.

У наступні 20 років кожна людина і все людство загалом повинні будуть стати сильнішими, кращими, мудрішими. На нашу планету чекає порятунок від того, що себе повністю зжило. Для того, щоб змінити своє життя і життя світу на краще, нам з вами доведеться прийняти свої страхи, стати чеснішими і добрішими.

Минулого разу планета була в цьому знаку майже 250 років тому — з 1774 року по 1794. Звичайно, у цей період був війни та проблеми у світі, але багато з них започаткували щось хороше. Наприклад, у цей час була війна за незалежність у США з 1775 по 1783 роки. Саме вона стала початком становлення однієї з наймогутніших країн світу. За час війни в економічному плані країна розвинулася. Це підтверджує, що будь-які проблеми майбутніх двадцяти років стануть для нашої країни і для світу загалом корисними. Можливо, ми знайдемо ліки від раку, вирішимо проблему глобального потепління.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Споконвіку золото вважалося металом богів, королів, багатих людей Золото досі цінується в усьому світі та є тв....
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
більше матеріалів
/-0,39681005477905-/ /-pc-/
Top