counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
Всі новини...

2023 — год какого животного по Восточному гороскопу


Переглядів: 43


2023 — год какого животного по Восточному гороскопу

Кожен рік, згідно зі Східним гороскопом, проходить під керуванням тієї чи іншої тварини-покровителя. Експерти розповіли, яка тварина буде біля керма у 2023 році і як вона впливатиме на світові події, а також долі окремих людей.

Якщо Тигр змушував нас закритися у собі, то Кролик навчить внутрішнього розкутості. Це неоднозначна тварина-покровитель, тому важливо знати всі підводні камені періоду її правління.

Тварина-талісман 2023 року

2023 рік, згідно зі Східним календарем, пройде під управлінням Кролика. Ця тварина уособлює динаміку, швидкість, сміливість. 2022 рік Тигра був досить складним, але Кролик допоможе виправити нам наші огріхи та проблеми.

Велику важливість відіграє стихія. Це буде рік Чорного Водяного Кролика. Вода не пов'язана з динамікою, тому між нею та новим покровителем виникне певний дисонанс. Це означає, що багато подій буде непередбачуваним. Знайти зручний ритм життя стане дуже непросто.

Яким обіцяє бути 2023

Перше, що нас цікавить — це ситуація у світі. Передбачити заздалегідь те, що станеться, неможливо, але з урахуванням того, що біля керма буде Водяний Кролик, можна спробувати припустити, як розвиватимуться події.

Варіантів може бути декілька. Світова політична криза та проблеми у відносинах між державами дуже загостряться, але через це набагато швидше зійдуть нанівець. Такий варіант не можна називати поганим, тому що він набагато кращий, ніж затяжне вирішення проблем. Кролик начебто збільшить швидкість відтворення подій.

Другий варіант — це поперемінне прискорення та уповільнення подій. Ситуація то загострюватиметься, то сповільнюватиметься. Це пов'язано з дисонансом між філософією Кролика та силою стихії Води. З іншого боку, якщо ситуація то розпалюватиметься, то повертатиметься до відносної стабільності, передбачати подальший розвиток подій стане в рази простіше. Зрештою ситуація дійде до рівноваги. У світі встановиться новий порядок, але те, яким він буде, швидше за все, стане ясно ближче до кінця весни.

Сфера фінансів. Щодо життя кожної окремої людини в цілому, то розпочати прогноз на 2023 рік варто зі сфери фінансів. Експерти в галузі Східних прогнозів вважають, що кожному з нас потрібно буде трохи сміливіше. Це не означає, що необхідно ризикувати та постійно шукати якісь пригоди, влазити в авантюри. Помірна сміливість — це найкращий друг будь-якого бізнесмена чи бізнес-леді. Якщо захочеться розширити зону впливу, доведеться діяти рішуче.

Зволікання та страх можуть звести до мінімуму можливості для збагачення. Цього року потрібно шукати баланс між відпочинком та працьовитістю, марнотратством та жадібністю. Переможцями зможуть стати ті з нас, хто вміє підлаштовуватися під зовнішні умови і ситуацію, що склалися.

Кохання та спілкування. У коханні Кролик також допомагатиме ініціативним людям. Без долі сміливості багатьом з нас не вдасться стати щасливішим і здобути кохання. На рік Кролика нічого не відбувається просто так. Вам слід пам'ятати про це, щоб не марнувати час, перебуваючи в порожніх очікуваннях дива. Дива не станеться, якщо ви сидітимете, склавши руки.

Любовна сфера вимагатиме від нас якщо не впевненості, то хоча б надії на краще. Те ж саме можна сказати і про дружбу, родинні зв'язки. Якщо ви думатимете про хороше, то спілкування з людьми приноситиме вам задоволення і радість. В іншому випадку оточуючі відчують ваш негатив та негативний настрій, а з негативними людьми мало хто хоче спілкуватися.

Загалом рік для окремих осіб може бути вкрай непростим. Східні мудреці радять залишатися незворушними і в жодному разі не підтримувати конфліктні ситуації, інакше проблеми почнуть з'являтися як снігова куля.

Експерти сайту dailyhoro.ru наполегливо рекомендують усім нам якнайшвидше позбутися негативних спогадів і почати нове життя. Кролик не прив'язаний до минулого і вимагає від нас нічого надприродного. Якщо ви щось робитимете, то буде і результат.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,3823618888855-/ /-pc-/
Top